POZOR, TO UŽ JE VÁŽNA VEC: MAINSTREAM SI ZAVOLAL VEDCA OBHAJOVAŤ ŠIALENÉ KURVATURISTICKÉ TEÓRIE (+Poznámka Biblik: Stvoriteľmi dokonale stvorenú PLOCHÚ, STATICKÚ, NEROTUJÚCU ZEM sa snažia pokurviť! Beda im!

30.04.2024 15:49

"BRAŠIV ALEIM BRA E-ŠMIM E-ARC." ("Na počiatku Álovia stvorili nebo a Zem." - úvodná veda hebrejskej Biblie, viac tu)

"Poznaj, čo je Zem a poznáš Stvoriteľov i seba!"

biblik.sk/clanky

POZOR, TO UŽ JE VÁŽNA VEC: MAINSTREAM SI ZAVOLAL VEDCA OBHAJOVAŤ ŠIALENÉ KURVATURISTICKÉ TEÓRIE

Dnes sa veziete v taxíku, a taxikár povie: 

"Nehovorili nám pravdu ani o Zemi, Zem je plochá!"

Z vedy sa stalo náboženstvo a slepo veriaci vo vedu sú tí najtvrdší náboženskí fanatici! Ale každá hra raz končí, a končí aj celá tá hra na vedu! Ľudia už neveria ani v ich vakcíny, ktoré boli predkladané ako nový spasiteľ! Pri pohľade na nebo je tiež už väčšine ľudí jasné, že ide o cielené rozprašovanie chemikálií z lietadiel, už nikomu nie je do smiechu, ak počuje výraz chemtrails. A zároveň čoraz viac ľudí začína chápať, že život na nadzvukovou rýchlosťou točiacej sa guli by musel byť dosť problematický! Ak je základom života voda, na guli by jednoducho nedržala! Ak je atmosféra plynná, vo vákuovom vesmíre by sa tiež neudržala! Bol by samozrejme aj riadny chaos v leteckej doprave, boli problémy s radarmi kôli tomu, že na guli by ste s radarom toho veľa nepokryli. Ďalej bolo by nutné korigovanie výšky lietadiel a bratie do úvahy údajnej rotácie 1.684km/h, teda, ak veríte v zemeguľu, ušetríte na letenkách - naložíte kufre do balóna a počkáte, kým váš cieľový kontinent dorotuje :D Snáď je pochopiteľné, aká v základoch je táto kurvaturistická teória (curvature=zakrivenie, pokurvenie). 

Poznámka Biblik: Beda im! Stvoriteľmi dokonale stvorenú PLOCHÚ, STATICKÚ, NEROTUJÚCU ZEM sa snažia pokurviť! 

Beda im!

(možno väčšina z nich ani nevie, Čo sa to vlastne snažia pokriviť a s Kým chcú točiť!

Beda im!

-     -

Človek, ktorý má možnosť všimnúť si dokonale rovný zemský povrch napríklad z lietadla (sférické okná môžu takisto skresľovať, ale povrch je rovný), začína mať ku Zemi úplne iný vzťah, tušíte veľkosť bytostí, ktoré tak dokonale rovno sfomovali ohromne veľký zemský povrch! Zem sa stáva niečím svätým, po čom človek dostal právo kráčať a vlastne Zem je školou, kde sa učíte každým jedným krokom po tejto dokonale rovnej, pevne založenej, nehybnej Zemi poznávať veľkosť dokonalého Stvoriteľa! On, pretože je priamy, stvoril Zem rovno, takisto Zem je Jeho obrazom! Veľkolepé, ohromné, obrovské Dielo! Čože sa to niektorí takzvaní vedci pokúšajú z Jeho diela robiť? Beda im!

-        -

Ak niekedy budete počuť výraz Zemeguľa, jediný problém je nepošťať sa od smiechu! A zrejme si tu robí niekto zo zbytku civilizácie srandu, veď tie kurvaturistické (guľozemecké) hoaxy sa ešte stále učia v škole, ale veď napríklad s tým BIG BANGOM to už poznáte, boli by schopní robiť to isté s BIG BALL? Definitívne áno, a robia to! Proste predhodiť ľuďom loptu (či hrušku) ako základ, kde žijú, a tvrdiť, že je to veda? Vedci tvrdia, že vedia, čo je Zem, raz guľa, inokedy hruška, a vlastne celé tzv. "vesmírne lety" s kamerami v tvare rybieho oka majú jediný cieľ: kurviť rovný zemský povrch! O nič iné v skutočnosti nejde, možno o test ich rakiet, ale žiadna z nich do vesmíru neletela! (viac v článkoch tu)

Predstavme si model guľozeme, ktorý sa dnes vydáva za vedecký: 

Umiestnime guľu do vákua, pustíme tam plyny (atmosféru alebo rovno naprdíme), zalejeme guľu slanou vodou a roztočíme rýchlosťou 1.684km/h! Ak toto drží po hromade ináč ako silou stupidity poslucháčov, môžete tlieskať napríklad tu - pozrite, známy Mgr. Cyril Adamuščín, ktorý má o tom celú pr(e)dnášku, ale aj z toho si môžete niečo vziať:

HLAVNÝM PROPAGÁTOROM GUĽOZEME BOLA A ZREJME AJ JE KATOLÍCKA CIRKEV, NAZNAČIL VO SVOJEJ PREDNÁŠKE SLOVENSKÝ VEDEC CYRIL ADAMUŠČÍN (+Poznámka Biblik: AKO MIZNE PERO NA PLOCHOM STOLE)
https://www.biblik.sk/news/hlavnym-propagatorom-gulozeme-bola-a-zrejme-aj-je-katolicka-cirkev-naznacil-vo-svojej-prednaske-slovensky-vedec-cyril-adamuscin/

A teraz, vážna vec, keďže ľuďom už nechutí propaganda, postupne sa mení aj obsah v médiách, mainstream už musí debunkovať fakty o Plochej Zemi, ideo o naozaj veľký prelom:

Machala v RTVS spochybnil guľatosť Zeme, dostal za to spŕšku vtipov. Odpoveď mu poslal známy vedec

https://www.ta3.com/clanok/936813/machala-v-rtvs-spochybnil-gulatost-zeme-dostal-za-to-sprsku-vtipov-odpoved-mu-poslal-znamy-vedec

Ale tých vedcov a tých odborníkov, ktorých ukazuje mainstream, to je iba jedna časť častokrát priemerných a príliš mladých neskúsených ľudí s pár titulmi, pričom existuje ďalšia časť vedcov, ktorí hovoria niečo úplne iné, viď články nižšie:

Súvisiace články / related articles:

KURVATURIZMUS JE ZÁKLADNÝM KAMEŇOM ATEIZMU (+3h INTERVIEW: 28 PILOTOV POTVRDZUJE, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / FALSE THEORIES ABOUT EARTH IS THE BASIS FOR ATHEISM (short video + 3hrs INTERVIEW: 28 PILOTS CONFIRMING FLAT EARTH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/kurvaturizmus-je-zakladnym-kamenom-ateizmu-false-theories-about-earth-is-the-basis-for-atheism/
 

 "Země už se dávno ví, že není kulatá!" prof. JAN RAK
biblik.sk/news/prof-jan-rak-teoria-velkeho-tresku-je-nevedecka-teoria-big-bang-velka-jebacka

1+1=2. Sky Color? Blue.
And the Earth is FLAT!

Zem je plochá!

Biblik.sk is FLATEARTHER!

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-level-with-me-2023-eng-spa-ger-rus/

Every major ancient civilization depicts the Earth is flat (static, non-rotating)

Vyspelé staroveké civilizácie a literatúra vždy hovoria o plochej Zemi

(napríklad Tisíc a Jedna noc uvádza, že nebeské sféry sa točia okolo Zeme:

"Sláva Alláhovi, Ktorý nebeské sféry rozkrútil!"

Sun, Moon, stars and planets rotating around Flat Stationary Earth:

Slnko, Mesiac, hviezdy a planéty krúžia okolo Plochej Statickej (nerotujúcej) Zeme:

_________________________________________

David Weiss a.k.a. DITRH model Flat Stationary Earth:
Plochá Statická (nerotujúca) Zem model David Weiss:

Shingon Buddhist World Map 9th Century  
Budhistická mapa Zeme 9. st

"Shingon Buddhist World Map" 9th Century

Viac tu: https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=shingon

Za Antarktídou sú ďalšie kontinenty:

Continents beyond Antarctica:

https://www.biblik.sk/news/admiral-richard-e-byrd-za-antarktidou-je-kontinent-velkosti-ameriky-admiral-richard-e-byrd-theres-another-very-large-continent-behind-antarctica/

prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

ILÚZIA HORIZONTU JE ZÁLEŽITOSŤOU TÝCHTO JAVOV / THE ILLUSION OF HORIZONT IS CAUSED BY REFRACTION, PERSPECTIVE, ATMOSPHERE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/refraction-perspective-atmosphere-refrakcia-perspektiva-atmosfera/

REFRACTION, PERSPECTIVE, ATMOSPHERE / REFRAKCIA, PERSPEKTÍVA, ATMOSFÉRA (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/refraction-perspective-atmosphere-refrakcia-perspektiva-atmosfera/

INTERVIEW S PILOTMI: VIEME, ŽE ZEM JE PLOCHÁ, ALE NEMÁME POVOLENIE O TOM HOVORIŤ / INTERVIEW WITH PILOTS: WE KNOW THE EARTH IS FLAT, BUT WE ARE NOT ALLOWED TO TELL ANYBODY ABOUT THAT (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/interview-s-pilotmi-vieme-ze-zem-je-plocha-ale-nemame-povolenie-o-tom-hovorit-interview-with-pilots-we-know-the-earth-is-flat-by-we-are-not-allowed-to-tell-anybody-about-that/

Uhol slnečných lúčov jasne naznačuje skutočnú vzdialenosť Slnka:
Sunbeams pass-through angle shows the real distance of the sun:

https://www.biblik.sk/news/zem-je-plocha-hovori-byvaly-pilot-f-16-earth-is-flat-interview-with-retired-f-16-pilot/

TOP YT CHANNELS:

youtube.com/@drjohnd.9508
youtube.com/@ThePottersClay
youtube.com/@ThePottersClay2
youtube.com/@tabooconspiracy
youtube.com/@DITRH
youtube.com/@PaulOnThePlane
youtube.com/@PaulOnThePlaneFE
youtube.com/@p-brane8358
youtube.com/@jtolanmedia1773
youtube.com/@scrawny2brawny
youtube.com/@TruthIncSB
youtube.com/@IBDESIGN
youtube.com/@super_ficial
youtube.com/@flatearthclock

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/