PREČO SOM SA NEZÚČASTNIL VOLIEB PRIMÁTORA

12.11.2018 23:51

 

"Keby si videl utiskovanie chudobného a olupovanie súdu a spravedlivosti v krajine, nediv sa tej veci; lebo však vysoký s hora pozoruje vysokého a vysokí nad nimi."

 Kazateľ 5:8

-   -   -
 

Po opätovnom, v poradí už treťom zvolení Richarda Rybníčka za primátora, sa v nedeľu ráno nebo zachmúrilo temnými mrakmi, ale Slnko sa prišlo pozrieť, čo sa to v Trenčíne udialo:

Vo voľbách primátora mesta Trenčín, ktoré sa konali dňa 10.11.2018, podľa zdroja webnoviny.sk dostal najviac hlasov Richard Rybníček: získal 13855 hlasov oproti 5228 hlasov pre Miloša Mičegu, v percentuálnom pomere 72,4 : 27,32%; volebná účasť bola 42,03%. Ovčania si mohli v prvom kole vybrať spomedzi dvoch bandidátov.

Na "výber" psom opäť predhodily dve kosti. Jednu už poriadne ohlodanú a zhnitú, a druhú síce v peknom obale, ale bez špiku.

Voľby starostu Trenčína boli nápadne podobné prezidentským voľbám. Vtedy boli na "výber" Fico a Kiska. Čert ako diabol. V Trenčíne bol zase na "výber" Rybníček, versus nejaký Mičega. Zvyšní dvaja kandidáti Danica Birošová a Ľubomír Žabár sa pred voľbami vzdali! A vraj sa vzdali v prospech Mičegu, ktorý je podľa nášho názoru v Trenčíne podobne známy ako neznámy Žabár. Oproti Rybníčkovi, ktorého Trenčania tak milujú, asi preto, že im dal postaviť golfové ihrisko, mala šancu jedine Birošová. Kto vie, možno spolu hrávajú golf, a aj iné verejnoprospešné hry. To sú tí takzvaní nezávislí, ktorým vždy najviac leží na srdci osud mesta. Chcú z Trenčína spraviť moderné mesto, t.j. spodinu v noci oslepiť LED a celodenne ožarovať Wi-Fi! No teda, radujme sa veseľme sa, Wi-Fi aj LED máme, potešme sa! Ale však keďže tu máme demokraciu, aj vo voľbách v Trenčíne opäť jednoznačne zvíťazila komunistická strana!