PRIMITÍVNY A SEBADEŠTRUKTÍVNY ZÁPADNÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL BOL UMOŽNENÝ IBA VĎAKA ROZPADU SOVIETSKEHO ZVÄZU

08.06.2022 18:19

Nie je možné zničiť prírodu, nakydať tony smoly, betónu a postaviť neprirodzene vysoké a z princípu nezdravé budovy*! Tu sa tomu hovorí civilizácia, ale treba si uvedomiť, že je to úplne choré! Odtrhnuté od reality, odtrhnuté od prírody a najmä - totálna závislosť na cudzích zdrojoch! Tak je postavený dnes takmer každý jedinec, rodina i takmer každý štát! Deštruktívny životný štýl je dlhodobo neudržateľný, západný spôsob myslenia a života = rýchle zbohatnutie, plytvanie, dostanie sa medzi elitu a mať zbytok ľudstva za menejcenných sluhov. To sú v skratke hodnoty Západu! A ak neváhate, že vám pomôže k prijatiu medzi elitu lož, zvrhlosť alebo úchylka, ste vítaní! Ale verte, že oni takými opovrhujú! Nemuseli by volať starého Kissingera, keby vykonávatelia boli aspoň minimálne schopní, lenže degenerácia pokročila tak ďaleko, že oni už nie sú schopní ani havlovať! Poskokovia elít si už zvykli, že v skutočnosti o ničom nerozhodujú, ale sú tak zdegenerovaní, že nedokážu ani na verejnosti na maličkú chvíľu ovládať svoje emócie, v podstate sú pre elitu nepoužiteľní... Myslím si, že preto im vnucovali, aby v národných štátoch zaviedli fašizmus, lebo sa ich chcú zbaviť! Prisluhovači by to mali vziať na vedomie a aj za cenu ohrozenia života zmeniť kurz! Pretože letenky a luxusné rezidencie v iných štátoch im vôbec nepomôžu keď sa pániček rozhodne pre "konečné riešenie!"

CHEMTRAILS, GEORGIA GUIDESTONES, 5G, SMART TECHNOLÓGIE ZAMORENIE MIEST EM ŽIARENÍM, VNUCOVANIE Wi-Fi DO BUDOV, MHD A HROMADNEJ DOPRAVY... Nie je Wi-Fi ako Wi-fi:
- Podobná situácia je so smartphonmi, úrovne žiarenia sa ustavične zvyšujú, dávať do rúk ľuďom takéto technológie bez upozornenia na riziká, to je plánovaná genocída! "ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU!" Dr. Martin Blank o mobiloch a bezdrôtových technológiách:

-   -   -

 
*Človek potrebuje vlastné územie, ani bývanie jeden dom vedľa druhého nie je prirodzené, ani spoločné bývanie vo vysokých budovách nie je prirodzené! Potom sú ľudia v takýchto domoch chorí je potrebné využívať iné spôsoby na doplnenie životu potrebných žiarení. Existujú aj žiarenia, napríklad zemské a kozmické, ktoré v správnej miere potrebujeme. Zemské žiarenie si človek odstavil bývaním na vyšších poschodiach a potom, človek odtrhnutý od Zeme, očakávaš zdravie??? Kozmické žiarenie si človek môže odstaviť kovovou alebo neprirodzene tvarovanou či rovnou strechou... na toto je potrebné buď návrat ku klasike predkov alebo odborník, ktorý presne podľa tvaru domu a strechy vypočíta súradnice žiarení (alebo od základu navrhne zdravý dom pre konkrétne miesto) Takisto tieto súradnice žiarení ovplyvňuje i rozloženie predmetov vo vnútri domu. Vplyv na zdravie má i miesto a podložie. Všimol som si, že v starých domoch boli nielen zaoblené rohy miestností, ale dokonca i skrine a nábytok mali zaoblené rohy... Naši predkovia ani nepotrebovali odborníkov, videli, počúvali a cítili! Ináč vynikajúca kniha Milan Valentovič - súboj žiarení:
 
Vidíme len veci, ktoré chceme a hovoríme tomu veda. Nevidíme veci, ktoré vidieť nechceme a aby sme si mysleli, že ani nemusíme vidieť, hovoríme im konšpirácia. Aj vďaka súčasnej vede a porušenému spôsobu myslenia sme viedli životný štýl nezlučiteľný so životom. V Anglicku som v metropolách videl ten kontrast - špinaví bezdomovci spiaci napríklad pod bankomatmi v centrách miest pri vchode do honosnej budovy banky, skoro ráno sa zbalili a cez deň to všetko navonok vyzeralo, že je to v poriadku. Bezdomovci - tieto vlastne neriešené rakovinové bunky spoločnosti - ignorácia najslabších a zatváranie očí pred skutočnosťou, že systém je postavený od základu zle a je vlastne celý úplne zreteľne dlhodobo neudržateľný a chorý, teraz tieto neriešené patológie sa ešte viac rozrástli a môžu zasiahnuť, resp. už zasiahli celú spoločnosť! Vlastne sme jeden celok, utrpenie, nešťastie i každá myšlienka jednotlivca zasahuje celú spoločnosť, aj preto je v našom záujme, aby boli všetci ľudia spokojní, žili v hojnosti a šťastní! To znamená, že ak máte sračky v hlave, rýchlo si ich vyhoďte, lebo škodíte celku! Tí, ktorí medzi nami pôsobia vojny a utrpenie, pravdepodobne nie sú ľudia, pripusťme, že na Zemi môžu žiť entity aj inej ako ľudskej rasy!
 
Paneláky a mestké aglomerácie s hŕstkou bohatých a slumami a skládkami na predmestí sú dôkazom ťažko chorej spoločnosti! Vôbec nie je treba takéto plytvanie, vôbec nie sú potrebné supermarkety, balená voda ani plastové obaly... Potrebné je, aby každý človek bol samostatný a žil normálne, v harmónii s Prírodou a využíval moderné technológie a vlastné zdroje energie. Už omotanie Zeme el. káblami vytvorilo z povrchu planéty vlastne jednu obrovskú anténu a zničilo prirodzené životné prostredie! Samostatné zdroje energie máme, kto sa zaujímal bližšie vie (napr. film THRIVE alebo pozri predn. a informácie Eugene Mallowe, Pons a Fleischmann. Ak by nás vôbec zaujímalo niečo vyššie okrem najrýchlejšieho splnenia momentálnych túžob, najskôr by mal každý dnes doma fúzny reaktor! Viete si to predstaviť? Na celej zemi by nebol jeden-jediný kábel! A dokonca, i každá vec by mohla mať vlastný zdroj energie (!) Tiež je pravdou, že väčšinu vecí by sme vôbec nepotrebovali a mali by sme iný život, iné dovolenky, na iných miestach a som si istý, že i na iných planétach!
Dávno tento umelo vnútený životný štýl nie je potrebný! Vlastne, ani nikdy potrebný ani normálny od základu nebol! Tento satanský životný štýl nám bol vpodstate vnútený, na vyvolanie degenerácie a totálnu kontrolu! Pohľad na moderné mesto, zaprášené od chemtrails, topiace sa v smogu, smrad nafty a Slnko a výhľad zatienený panelákmi a mrakodrapmi! Všetko umelé, staré, nezdravé, majúc iba pozlátko nového ale vo vnútri hnilé ako lákavé, navonok pekné ale prudko otrávené jablko, ktoré ponúkala striga Snehulienke! Keď viete, že to pôsobí smrť, potom máte iný názor na pekné obaly potravín a pekné autá plné sledovacích technológií, vonkajších i vnútorných bezdr. senzorov, a tie paneláky a mrakodrapy - sami o sebe odporné, ešte korunované BTSkami ako symbol satanskej vlády... Už sa vám to nezdá pekné, ale podvod, IDIOKRACIA! Ak si v mestách všimnete ešte tie mobilné vysielače, v podstate to je rakovina, to sú nádory, neprirodzené bunky tlačiace na strechy tých domov a vysielajú jedovaté žiarenie, ktorým poškodzujú mestký vzduch, vodu... Civilizácia? IDIOKRACIA! https://www.biblik.sk/news/film-idiokracia/
-   -   -
Zaujímavý model fungovania trvalo udržateľnej spoločnosti je predstavený v knihách VLADIMÍR MEGRE - ANASTASIA. Vlastne hlavnou myšlienkou je, že ak má byť na Zemi raj, tak potom každý človek musí premeniť časť povrchu Zeme na raj - vytvorením rodinného statku o rozlohe minimálne 100x100m2 / 1 človek, resp. manželia. Vlastné vypestované potraviny, sebestačnosť a vlastná pôda sú podľa Anastasie nevyhnutná vec pre zdravie. Určite človek, ktorý má vlastnú vodu, vlastné zdroje energie a vlastné potraviny nemusel robiť prostitútku, vojaka, policajta alebo týrať ľudí a vyhovárať sa, že on si len robí svoju prácu... nebolo by možné nútiť ľudí do testov a očkovaní. Možno až viac ako 99% výdobytkov takzvanej modernej civilizácie by sa stalo úplne nepotrebných. Namiesto vonkajších technológií by sme rozvíjali vnútorné, viď. Dr. Arkadij Petrov a napríklad pomocou rýchlej mysle je možná i teleportácia. Veci a to napríklad i veľké veci ako kozmické lode by sme buď materializovali alebo pestovali, život je tvorba a možnosti sú prakticky nekonečné... Iba sme sa ako civilizácia vydali úplne opačným smerom k neprirodzenej technokracii, ktorá nám bola rafinovane vnucovaná a propagovaná ako jediná správna (alebo ako moderná, pokroková, normálna) ale niekto na Zemi, kto sem nepatrí a nie je odtiaľto, to tak robil za účelom zotročenia každého človeka!
Ľudí a Zem vrátane pôdy, nerastných surovín a majetku ľudí si jednoducho niekto neprávom privlastňuje, pretože sa cíti byť tento samozvanec legitímnym pánom sveta! Pritom je to obyčajný diabol so svojimi najzvrhlejšími pedofilno-krvilačnými prisluhovačmi, homosexuálmi, pederastami či vrahmi ľudí a detí! Jeho prisluhovači dnes tvoria väčšinu vlád sveta, vytvárajú normy, trendy a štandardy! Ľudia však ich násilnícku satansko-fašistickú vládu odmietajú! Ale odpor musí byť na úrovni a nech je ho vidieť a počuť! Kde máte červené vlajky? Koľko listov mailov ste napísali? Koľko demonštrácii a protestov zorganizovali? Satanisti pracujú tvrdo každý deň a po celé generácie! A vy? 
 

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.