TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE (SK, ENG)

07.04.2022 18:34

1.) MILAN VALENTOVIČ: SÚBOJ ŽIARENÍ (vynikajúca kniha pre predstavu, aké následky majú extrémne nízke a extrémne vysoké frekvencie)

Poznámka Biblik: ak by ľudia neboli celkom odrezaní od citu, pochopili by, že nemôžu mať na hlave bezdrôtové slúchadlá! (ani mobily by nemali byť pri hlave, odk. tu a tu) Dnes sme obklopení extrémne vysokými umelými frekvenciami a čakáme, že je možné v takomto prostredí byť zdravý! U mojich známych nad 50 rokov sa môžeme baviť skôr o tých, ktorí rakovinu ešte nemali... Ako je možné, že nejakí zločinci obklopili mestá umelými vysokými frekvenciami a úrady sa tvária, že je to akože v poriadku? Typické následky žiaričov v mestách, ale i smartphonov, Wi-Fi a bluetooth zariadení sú: zrýchlený tok myšlienok, zmätenosť, chronická únava, bolesti hlavy, bolesti srdca a úplné odrezanie od citov.

2.) Arkadij Petrov: Technológia obnovy zubov https://www.biblik.sk/products/obnovenie-imunity-zubov-liecenie/

- poznám dôchodcu, ktorému po praktizovaní týchto techník rastie viditeľný krásny nový zub. Odporúčame preštudovať najskôr knihy STVORENIE SVETA:

3.) IVAN T. SANDERSON: INVISIBLE RESIDENTS - pdf ENGLISH:

 
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU