prof. JAN RAK: DOSIAHLA VEDA SVOJE HRANICE? "ĽUDSTVO NIČÍ KOLEKTÍVNE VEDOMIE VOJNY, NIE ZBRANE!"

08.01.2023 17:02

prof. JAN RAK: DOSIAHLA VEDA SVOJE HRANICE?

"ĽUDSTVO NIČÍ KOLEKTÍVNE VEDOMIE VOJNY, NIE ZBRANE!"

Poznámka Biblik:
aj veda má svoje hranice. Podľa Dr. Davida Hawkinsa, známeho osvieteného psychiatra, ktorý vytvoril stupicu vedomia, do úrovne 500 je (vrátane teológie)
Nad úrovňou 500 prechádzame do nelineárna, teda na pochopenie pravej skutočnosti prichádzame do bodu, kde rozum a slová už nestačia. Pravý vedec bude musieť byť človek s vysokou úrovňou vedomia, nielen vzdelaný človek z hľadiska informácií a univerzít, ale aj z hľadiska rozvoja vnútorných kvalít a vedomia človeka (duchovný rozvoj) Ak by duchovný rozvoj bol cielený, potom zmysel vzdelávania, vedy i samotnej existencie by bol každému známy: vzostup po úrovniac vedomia (priemer ľudstva okolo 200 jednotiek, veľkí učitelia a osvietenie 700 jednotiek, Pán Ježiš Kristus ako človek na Zemi až 1000 jednotiek, archanjeli až 50.000 jednotiek, Boh - nekonečno. Večná tvorba a večný vývoj v nekonečnej radosti z tvorenia sú možné)
Vedec budúcnosti by už neobjavoval nové prístroje ani nemiešal v bankách chemické látky, ale nové možnosti, postupy a technológie v sebe... Objavy by už neboli vodovod a kanalizácia, ale vedci by učili ľudí ako materializovať a dematerializovať. Napríklad, namiesto konštruovania kvantových liečebných postelí by sa použila špecifická číslená rada kódov alebo lekári by ovládali techniky podobné seminárovým (Biblik.sk online semináre a knihy Dr. Arkadij Petrov)
Na takomto prahu dnes ľudstvo stojí, vývoj sa pravedpodobne bude uberať k smerom ku skúmaniu najdokonalejších technológií - vedomia a možností, ktoré Pán Boh vložil do človeka. Tak ako dnes ľudia vedia šoférovať auto či riadiť lietadlo, v budúcnosti budú vedeckí pracovníci alebo duchovne pokročilejší vykonávať a vyučovať teleportáciu, bezpečné cestovanie na iné planéty alebo otvárať brány do iných dimenzií.
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!