SATANOKRACIA V ČÍNE: LOCKDOWNY, POKUSY ODDEĽOVAŤ DETI OD RODIČOV, 5 DNÍ BEZ JEDLA, ROBOTICKÉ PSY A DRONY HUČIACE PO ĽUDOCH NA ULICIACH (AKTUALIZOVANÉ)

08.04.2022 16:27

"Ak na vás zaútočí pes, tak ho zabite, je jedno, či bol na dvoch alebo na štyroch nohách." Malcolm X, v reakcii na týranie, teror a tvrdú diskrimináciu a utláčanie černochov

-   -   -

V minulosti sme mali otroctvo, vykorisťovanie, utláčanie a teror určitej časti obyvateľstva pod zámienkou, že černoch nie je človek, ale zviera a takto si blázni, vrahovia a sluhovia diablovi ospravedlňovali násilnosti a ukrutnosti. Dnes židia, ktorí nenávidia Pána Ježiša Krista a ďalší služobníci diablovi hovoria väčšinovej populácii gójovia - t.j. dobytok, zvieratá, pre nich skrátka nie sme ľudia! A zmysleli si, že nás môžu týrať pod zámienkou pandémie. Som ochotný nasadiť život a zabiť každého, kto by násilím vyžadoval nejaké opatrenia. A mali by ste aj vy byť na to pripravení, lebo ako sa zdá, môže ísť do tuhého. Proti násiliu je možné brániť sa aj násilím. A mali by ste sa pripraviť aj vy a zabezpečiť si zbrane, pretože situácia môže byť všelijaká. Nemusíte žiadať žiadny štát o dovolenie, štát nie je našim pánom, a my, ktorí veríme v Boha, my Slovania a my Slováci sme slobodní ľudia a máme právo brániť seba, svoj majetok a svoj život! Je hanba a výsledok vašej poroby, že vôbec existuje nejaký úrad, ktorému vraj máte chodiť dávať kontrolovať svoje zbrane a je hanba, že tu vôbec existuje nejaký exekútor namiesto normálneho súdu!

Vynucovanie opatrení je pre mňa konečná hranica! Tu zďaleka nejde len o rúška! V prvomrade, rúško je symbol diabla, ktorý diablom dáva energiu na ďalšie zločiny! Každý sa môže chrániť ako chce, ale nech sa nikto neopováži skákať do druhého! Ak predavačka má nariadenie vyžadovať rúško, môžete si vybrať z mnohých ďalších obchodov, kde ľuďom ešte ostalo niečo ľudské. Akákoľvek predavačka vyžaduje rúško, či odmieta obslúžiť - okamžite to nahrávajte a podávajte žaloby a ak Polícia alebo prokuratúra nebudú stíhať zločincov, vyhláste občiansku neposlušnosť - žiadne dane, žiadne daňové priznania, žiadne pokuty. A zabezpečte si to tak, aby vám žiadne exekútorske hovno nemohlo siahať na majetok. Zatiaľ čo som počul, tu bol zastrelený iba jeden exekútor! Ak nám násilím bez akéhokoľvek súdu neoprávnene siahajú na majetok, je možné použiť i násilie a brániť si svoj majetok! Čoraz viac títo fašisti a satanisti s nami zachádzajú ako s dobytkom!

Pochopte prosím vás, že  to nie sú testy, ale nosové vakcíny ! (viac o tzv. "testoch" tu a tu) Pri dnešných technológiách možno predpokladať vplyv testov na mozog a správanie. Ak by ľudstvo nebolo pod určitým vplyvom myšlienkovej kontroly, ľudia by takéto zachádzanie nezniesli! Každý sa môže chrániť ako chce, na základe podozrení a nepreukázaných obvinení nemôžete človeka ani zatvárať do karantény a nie je možné nariaďovať a už vôbec nie vynucovať nejaké opatrenia! Politici a vláda to je niečo ako správca budovy, nejaký šafár, ktorého si občania platia. Tu sa šafár rozhodol viesť vojnu proti občanom! Čaká ich súd, aj za vynucovanie opatrení, aj za propagáciu zdraviu škodlivých a smrtiacich vakcín! (informácie a linky v tomto článku)

-     -     -

V Číne pomocou digitálnych technológií týrajú ľudí ešte viac, aspoň že si Číňania dupli, ak išlo o ich deti, lebo ako vidíte, ak sa ľudia podrobili jednému, skúšajú stále, čo viac si môžu dovoliť a krok za krokom sa destabilizuje štát i normálne vzťahy v spoločnosti, krok za krokom sa tu buduje satanokracia:

 
Poznámka Biblik: digitálny teror v Číne:
 
AKTUALIZÁCIA 1: bol som 5 dní bez jedla, problémom bol pravdepodobne pokles krvného cukru, začalo ma na piaty deň triasť. Je síce pravda, že počas týchto 5 dní som chodil po horách s ťažkým batohom na výstupy, ale zachránilo ma, že som mal so sebou med. 30% roztok medu je aj účinné antiparazitikum (kniha Dr. I.P. NEUMYVAKIN) Pomaličky som popíjal tento roztok a triaška hneď zmizla (1diel medu+2diely vody)
Musíte byť pripravení fungovať bez lekárov a poznať, ako telo reaguje a aká je prvá pomoc. Základom je mať v zásobe čistú vodu, ako vidíte, dobré je mať aj kvalitný med. Preferujem lokálny, svetlý med.
 
__________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU