SMARTPHONE A SMARTCITY

25.07.2019 18:21

Vízia Smart City, páči sa vám?

 Smart City Vision, u like it?

S.M.A.R.T. - z počítačovej terminológie Self Monitoring And Reporting Technology, samosledovacia a nahlasovacia technológia

-   -   -

Nedávno som čítal rozhovor s jedným moderátorom. Vyzerá to byť štandardný konzumný otecko rodiny, ktorého fascinuje Smart City (Chytré mesto). Smart City je mesto, kde na každom kroku sú zdroje elektromagnetického žiarenia, vlastne chytré mesto plné debilných obyvateľov. Už človek, ktorý má mobilný telefón, vlastne nosí pri sebe obojok, ktorý hlási jeho polohu, monitoruje jeho správanie a návyky a samozrejme aktívne zasahuje do jeho správania a myšlienok. Nielen ustavičným vysielaním dávok elektromagnetického žiarenia, ale aj podsúvaním cielenej reklamy, a pre jednotlivca cielene upravenými výsledkami vyhľadávania. V podstate smartphone-moderný telefón je doslova ako nejaký obojok s reťazou udalostí, na ktoré človek musí neustále reagovať, čo pomáha udržiavať človeka v jeho virtuálnej bubline tak, aby sa radšej nepohol z miesta! Bezdrôtové vysielanie cielene mení EEG človeka, (Boh vie, či to vedia nejako cielene na jednotlivca ovplyvňovať 8 jadrové procesory). Výkonné procesory vedia vyhodnotiť, ako reagujete na "virtuálny program" a podľa potreby by teoreticky bolo možné vám zvýšiť dávku chemikálií a radiácie... V najnovších projektoch Smart City sa oficiálne počíta aj s takzvaným inteligentným prachom (Smart Dust), ktorý je už teraz v našej domácnosti, vo vzduchu a na uliciach po tonách rozprašovaný z lietadiel. Teda kombinácia nanotechnológií-bezdrôtových čipov vrátane určitých chemikálií ovplyvňujúcich správanie a myšlienky obyvateľov. Aj to je Smart City.

Mobily, Wi-Fi, GPS, mobilné základňové stanice a ďalšie zdroje elektromagnetickej radiáce (napr. aj bezdrôtové mikrofóny - prednášajúci) sú život a zdravie ohrozujúce zariadenia. Radiácia mobilných telefónov a bezdrôtových vysielačov je nebezpečná, tieto zdroje škodlivého žiarenia sa jedného dňa budú odstraňovať podobne ako azbest.