SOLARIZOVANÁ VODA

28.02.2018 12:01

Existuje teória, že človek prostredníctvom stravy vlastne prijíma formu slnečnej energie. Je možné sa touto energiou živiť aj priamo, no u človeka by nemalo byť cieľom dosiahnutie stavu bez jedla ani získanie iných mystických schopností. (Na ceste k Bohu môžu byť mystické schopnosti prekážkou, preto stráca čas ten, kto sa ich pokúša získať, ak prídu sami od seba, netreba sa ich snažiť zbaviť)

Podľa mojich informácií v Číne za dávnych čias bol stav bez jedla označovaný ako Bi-gu, čo je názov pre 5 obilnín a na dosiahnutie stavu bez jedla niektorí adepti potrebovali až desať rokov tréningu. Nie všetkým adeptom sa však podarilo dosiahnuť stav Bi-gu, čo je vlastne výživa skrze energiu čchi. Na Slovensku sa obvykle používa termín pránická výživa.

Historicky žilo mnoho ľudí bez jedla, napr. Terézia Neumannová, ktorá sa prezdradila tak, že v drsnej práci na poli v horúčavách dokonca nielen že nejedla, ale nepila ani vodu! Ľuďom to bolo divné, a jednoduchá Terézia Neumannová prosila Pána Boha, aby jej tento dar existencie bez jedla a vody vzal!

V súčasnosti bez jedla a vody preukázateľne aj podľa lekárskych výskumov žije pán Prahlad Jani. (dokument na Počiatku bolo svetlo: https://www.youtube.com/watch?v=iDeHFTxPOo4)

Ďalším takzvaným brethariánom je Hira Ratan Manek, o ktorom sme písali:

1.) HRM SUNGAZING

2.) ŽIVOTOPIS BRETHARIÁNA

Po modlitbách v čase, keď som bol veľmi chorý prišla vďaka Pánu Bohu informácia o praxi sungazingu, kde môžeme čítať aj o takzvanej solarizovanej vode, za čo srdečne ďakujem aj pánovi Hira Ratan Manekovi.

Dodnes si nechávame vodu v sklených fľašiach nabíjať na Slnku. V medicíne, ktorú bežne nevidíte v televízii sa slnečná energia a solarizovaná voda používajú ako silný podporný prostriedok pri rôznych ochoreniach. V komplexe zvanom solárium je sklená platforma vo výške cca 30 metrov zo siedmych farieb dúhy (angl. VIBGYOR farby - fialová, indigová, modrá, zelená, žltá, oranžová, červená) Každý orgán má svoju farbu, napr. srdce=žltá, pečeň=zelená, ľadviny=červená, atď. Ak vystavíme vodu vo farebnej fľaši na 8 hodín Slnku, táto voda má preukázateľné liečivé účinky na daný orgán. Ideálne je použiť na nabíjanie Slnkom informačne čistú vodu, čo môžeme dosiahnuť tak, že vodu dáme predtým zmraziť a potom sa k vode správame ticho a s láskou. Voda si pamätá všetko. (Židia napr. považujú za kóšer fľaše také, v ktorých predtým ešte nič nebolo. Dokonca biblické zákazy a príkazy, napr. o  zákaze jesť krv  majú podľa dnešných výskumov opodstatnenie, pretože krv obsahuje silný informačný program, ktorý môže ovplyvniť správanie človeka)

Bežne doma vodu nabíjame tak, že máme číre sklené fľaše s filtrovanou alebo prírodnou vodou a na pár hodín ich postavíme na Slnko. U pripravených ľudí môže takáto voda znižovať chuť na jedlo. S čistou vodou a čistou mysľou na zdravie!