Srílanský prezident ušiel pred protestujúcimi, ktorí vtrhli do rezidencie (+Poznámka Biblik: LUCIFERIÁNI BEZ VÁHANIA HODIA SVOJICH PRISLUHOVAČOV CEZ PALUBU. ICH ÚSPECH A ICH KARIÉRA JE VLASTNE PREKLIATÍM)

09.07.2022 15:42

"Demonštranti na Srí Lanke vtrhli do rezidencie prezidenta Gotabaja Radžapaksu. Utiekol. Najmenej 33 ľudí utrpelo zranenia.
Dôvodom útoku je ťažký ekonomický dôvod. Od získania nezávislosti v roku 1948 nebola v krajine taká zložitá situácia. V krajine je vážny nedostatok paliva. Kríza začala po obmedzení cestovného ruchu v dôsledku koronavírusu, ktorý viedol k nedostatku devíz a neschopnosti nakupovať pohonné hmoty." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/srilansky-prezident-usiel-pred-protestantmi-ktori-vtrhli-do-rezidencie/2882642

TOP KOMENTY HS:

"snáď má fľandra kúpenú letenku

doplním..aj soroštasnutá .. :)"

"heger ,saso,boris,,verca,,sulik,krajci,krajniak...dufam,ze to citate..."

Poznámka Biblik: LUCIFERIÁNI BEZ VÁHANIA HODIA SVOJICH PRISLUHOVAČOV CEZ PALUBU. ICH ÚSPECH A ICH KARIÉRA JE VLASTNE PREKLIATÍM:
Umelo vyvolaná kríza nepochybne počítala aj tým, že raz sa nastolí poriadok a nebude viac treba také množstvo prisluhovačov! Myslím si, že aj Luciferiáni a Lucifer samotný musí opovhrhovať všetkými, ktorí sa odvrátili od Boha, ktorí sa nechali zviesť takým, ktorý s istotou vedel, že v konečnom dôsledku vždy len prehral a prehra lži a zla je vždy iba otázkou času, pretože svetlo života tma nikdy nezadržala, nech sa tma snažila akokoľvek, vždy musela nakoniec pred svetlom ustúpiť, vždy! Nakoniec, pád Lucifera poslúži Bohu tým, že strhne do žumpy všetkých, ktorí páchali zlo a slúžili zlu. Luciferiáni bez váhania hodia svojich prisluhovačov cez palubu ako zbytočnú záťaž. Zdá sa mi, akoby sme tento proces mohli práve pozorovať... Lebo ich neofašistický NWO koráb sa pomaly ale isto potápa, a čistka medzi tzv. elitou už začína! Konečne, vďaka Pánu Bohu, nech príde spravodlivá odplata na všetkých, ktorí páchali neprávosť a nečinili skutočné pokánie! Ich hriech je aj v tom, že si ani nechceli priznať svoj skutočný stav - že sú chorí! Ak by chceli, Boh by ich uzdravil (pozri v. Matúš 13:15 a prosím Ťa, zamysli sa nad sebou. A tiež je vidieť osud obhajcov homosexualizmu, covidizmu a veriacich vo vakcíny). Čo môže zákon života robiť s tými, ktorí život a všetko zdravé zabíjajú a nechcú sa liečiť? Videli sme to aj v podobe úmrtí niektorých pyšných obhajcov očkovania! Tentokrát padli na zem a zomierali priamo pri obhajovaní vakcín! Niektorí však ešte dostali šancu obrátiť sa k Bohu - mnohí dnes dostávajú šancu poslednú! (tým sa nemyslí nejaký kostolíček, ale taká tá pravá pokora, nie ponižovanie sa ale normálne zhodnotenie svojho skutočného stavu a priznanie si, že bez Boha nemám šancu na normálny život a úprimná modlitba a hľadanie Boha, zaradenie sa na svoje skutočné miesto v Božom Stvorení, lenže keď krti zo seba nasilu robia orlov, a klamú sami sebe, že sú niečo viac ako ostatní ľudia, tak čím väčšiu výšku dosiahli, tým väčší bol ich pád - ich úspech a ich kariéra je vlastne ich prekliatím)

THEY DON'T TAKE CARE ABOUT US! Spieval Michael Jackson! Oni nás mali na saláme, my sme im boli ukradnutí a oni svoju chorú myseľ zmeniť nechceli (pokánie=gr.metanoia=zmena, celkový obrat. Hriech=mieriť veďla, triafať mimo cieľ). Existencia takéhoto zla, ktoré naschvál a vedome medzi národmi šíri choroby a hriech, pretože ostatné národy považuje vo svojej pýche za menejcenné (sme pre nich gójovia, dobytok, hmyz, ktorý posýpajú) je dnes hrozbou pre celú planétu a tým pádom aj pre Vesmír, ktorý sa ich zbavuje:

https://www.biblik.sk/news/ak-marcinisin-kvantove-prechody/

 

 

Biblik.sk

_____________________________________________________________________

 

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.