VLÁDA NAKUPUJE LETENKY ZA VIAC AKO 40 MILIÓNOV EURO (+Poznámka Biblik: FAŠISTICKÁ MAFIA CHYSTÁ ÚTEK, ALEBO SA TAKTO BEŽNE FINANCUJE PROGRAM CHEMTRAILS?

20.05.2022 07:06

VLÁDA NAKUPUJE LETENKY ZA VIAC AKO 40 MILIÓNOV EURO +Poznámka Biblik: FAŠISTICKÁ MAFIA CHYSTÁ ÚTEK, ALEBO SA TAKTO BEŽNE FINANCUJE PROGRAM CHEMTRAILS?

"Tieto rámcové zmluvy na nákup leteniek uzavrelo MZV 27.04.2022 v celkovej hodnote 40,2 milióna EUR.
Je otázkou pre koho, kam a kedy budú tieto letenky nakúpené?  Rámcové zmluvy hovoria, že to bude definované v čase reálnej potreby. Dnešná cena jednosmernej letenky Bratislava - New York je  cca 500 EUR. Znamená to, že za 40,2 milióna je možné kúpiť celkom 80 400 leteniek !!!
Niečo mi tu nesedí a evokuje to možnosť, že celá terajšia "vládnuca" garnitúra aj s rodinami a príbuznými si pripravuje zadné dvierka keby bolo už naozaj zle - pre nich.
Ale urobte si každý na to svoj názor." cit. komentár z mailov

LINKY NA ZMLUVY - zmluvy o nákupe leteniek sú z 27.Apríla:
 
 
 
Poznámka Biblik: ešte ma napadlo, či sú všetky štáty povinné takto financovať program chemtrails?
Čo sa deje, keď po násype chemtrails prší, ste si mohli všimnúť, ľuďom býva poriadne zle, osobne si myslím, že niekedy je lepšie v takom počasí ani nevetrať a nevychádzať von!
Ten podivný žltý prach, ktorý znova teraz po daždi pokryl celé mestá sme už videli tiež! Ľudia dýchajú extrémne otrávený vzduch - ozdušie je totálne zamorené vláknami chemtrails, ľudia kašlú a dusia sa, vláda začala hrať hru na vírus! A čo je ten podivný prach? Bez podrobného skúmania povedať "saharský piesok" na tie tony prachu, ktoré opäť pokryli mestá, na to druhá strana by tiež mohla len-tak povedať, že je to jedovatý prach, ktorým vláda cielene poškodzuje zdravie obyvateľov a pokúša sa vyvolať ľuďom skutočné ochorenia a smrť! Nikto by nemal bez podrobného skúmania len tak niečo tvrdiť, ale oficálne úrady vo fašistickom štáte vedia všetko najlepšie, oni ani nič nemusia skúmať - oni bežne povedia na čiernu farbu, že je to biela, tak každý, kto sa opováži povedať niečo iné, je hneď konšpirátor a terorista, alebo majiteľ dezinformačného webu, ktorý má vždy niekto silnú potrebu zosmiešňovať, dávať na kadejaké zoznamy, alebo rovno - vypnúť!
Čo v skutočnosti je ten prach, to by bolo tiež dobré podrobne skúmať - tu slovenskí amatérski výskumníci urobili vlastný experiment:
V každom prípade, máme tu zločineckú vládu a zločinecké úrady, ktoré nielenže nechránia a nevarujú obyvateľstvo - napr. SHMÚ, Úrad na ochranu ovzdušia, Polícia a ďalší, ale peniaze daňových poplatníkov sú používané na šírenie dezinformácií a na platy zločincov, ktorí sú určitým spôsobom spoluzodpovední za genocídu:
Bežne, aerolínie majú svoje koridory, ak vidíme niečo takéto a pozorne sledujeme počet a výšku lietadiel, zisťujeme, že nálety prebiehajú vo vlnách a lietadlá lietajú v kruhu:
Takto mi to obrovské lietadlá točia pod oknami, niekedy tu posýpacie lietadlá nalietavajú v extrémne nízkej výške, doslova nás posýpajú ako hmyz! Táto oblačnosť nemá nič spoločné s bežnou oblačnosťou, nie sú normálne ani tie čiary, ani tie podivné presné línie v hornej časti obrázka-HAARP alebo iný pravdepodobne systém rádiových vĺn reagujúci s oblačnosťou - alebo s ľudským mozgom? Ide o to, spôsobiť radarový odraz od chemickej vrstvy, aby rádiové vlny zasahovali obyvateľstvo? Kto vie...
A takisto, nie je normálne ani to podivné jasno, ktoré častokrát vidíme, bohužiaľ modrá obloha častokrát nebýva modrá, ale modro-sivá, s násypom svetloreflexných vláken, ktoré môžete pozorovať na vlastné oči za veľmi jasného dňa kvalitnou optikou s kvalitným optickým priblížením, alebo tu v čase videa 12:30:
_____________________________________________________________________________________________________________________

Vážení čitatelia, 

naši hlavní dodávatelia nám znova odmietli dodávať tovar.

Vzhľadom na situáciu, v ktorej sme, pretože nemáme politicky korektné názory, zatiaľ jedinou možnosťou zachovania Biblik.sk sú vaše dobrovoľné príspevky. Vy rozhodujete. Bez vašich príspevkov budeme nútení našu prácu najmä na biblik.sk/clanky ukončiť. Ďakujeme.

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

 

_____________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PR
AVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU