STARAJTE SA DOBRE O NÁSTROJE KTORÉ STE DOSTALI (+Poznámka Biblik)

21.04.2021 10:11

"...márnosť a lživé slovo vzdiaľ odo mňa; chudoby ani bohatstva mi nedaj; živ ma pokrmom podľa mojej potreby,..." Biblia, Príslovia 30:7-10

- - -

Telo - vyžaduje lásku, starostlivosť, správnu vyhovujúcu výživu podľa potreby každého človeka, a telo potrebuje obvykle aj pohyb. Je dobré si zvyknúť vydať energiu pred prvým jedlom, ale každému ako sám uzná za vhodné. Ak športujete, robte to tak, aby vám to robilo radosť a aby ste sa cítili dobre. Ak chodíte behať po vonku či lese, máte ideálnu príležitosť nechať doma smartfon a všetku tú techniku. Môžete dýchať vzduch, vnímať vônu a počúvať vtákov, vnímať svoje telo, terén... Je to tiež tréning bdelej pozornosti a ak to robíte tak, že sa vám to darí, každá bežná činnosť môže byť nádherná.

V základe čo telo potrebuje, to je život, pohyb je tiež život. Živá voda a živé, nespracované, čerstvé, kvalitné, ideálne domáce potraviny. Ani balená voda z obchodu podľa mňa nie je ono. A nijaký filter nenahradí čerstvú čistú prírodnú vodu. Snáď čoskoro budeme žiť na planéte, kde ochrana životného prostredia bude stáť nad osobnými záujmami! O čo by sme boli zdravší, ak by sa na polia nesypali pesticídy, ktoré častokrát kontaminujú vodné zdroje? A o chemtrails teraz radšej ani nebudeme hovoriť, ak dáte na biblik.sk do hľadania chemtrails, nájdete dosť na to, aby ste si mohli urobiť prehľad. Vzduch a voda - to by si mali ľudia veľmi vážiť a chrániť, žiadny experiment, ktorý môže poškodiť vzduch a vodu by nemal byť povolený.

Myseľ - "UDRŽUJTE KRB SVOJICH MYŠLIENOK ČISTÝ, TÝM ZALOŽÍTE MIER A BUDETE ŠŤASTNÍ." Abd-ru-shin

Dôležité je udržiavať myseľ čistú, nestrácať čas zbytočnými vecami a tupo nehĺbať, zameriavať sa na to, čo chceme, nie na to, čo nechceme. Vyradiť zo života povrchnosť, balast, nepozerať hlúpe videá, nenavštevovať plytké internetové stránky, čítať a robiť veci, ktoré majú zmysel a niečo prinášajú, oprostiť sa od zlodejov času a energie - správne využívať čas aj voľný čas. Kvalitné knihy (napr. zaujímavá kniha, kde sú popísané aj praktické skúsenosti používania mysle Dr. Joe Dispenza - Ako sa zbaviť zvyku byť sám sebou)

Duša - to najcennejšie čo človek má. Smerovať svoj život tak, aby bol harmonický s Bohom. Nájsť svoje povolanie, seba samého, svoj stred. Skutočný majster je podľa mňa ten, ktorý aj uprostred bežného života v meste dokáže mať kontakt so svojou dušou. V prostredí rôznych ruchov a elektromagnetických signálov je to možno ťažšie, ale ak sa vám podarí aspoň na chvíľu vytušiť, vycítiť svoje JA, nikdy na to nezabudnete. Ak žijete s Ním v blízkom kontakte (čo by malo byť normálne a bežné, ale zatiaľ bohužiaľ u väčšiny ľudí nie je) tak ste šťastní bez zjavnej príčiny a presne viete, čo máte robiť. Ste ako ryba vo vode, na svojom mieste, život je krásny, harmonický, zmysluplný - celý Vesmír vám vychádza v ústrety. Nádherná, neexstatická radosť, pohoda, láska, cítite, ako veľmi ste milovaný, aj keď zrovna nijakého partnera nemáte. Nezištne dávate lásku všetkému okolo, pretože chcete, aby aj ostatní boli šťastní. Robí vám radosť že ste, láska a výdaj energie potom funguje tak, že čím viac dáte, tým viac dostávate, pretože do všetkého dávate dušu. (krátke video Boris Ratnikov tu, dlhšie tu)

Život v kontakte so svojou dušou sa veľmi podobná životu dieťaťa. Preto sú dobré dôvody aj motivácia, prečo by sa mal človek starať o svoju dušu. Pomôcť môže aj taká úprimná modlitba, meditácia, ale vlastne každá činnosť, do ktorej dávate dušu môže byť meditácia. Aj obyčajný beh v parku ak nerobíte nič iné len bežíte môže byť nádherný zážitok. Niekto tomu hovorí prítomný okamih, niekto sústredenie sa na niečo - skôr iba také normálne bdelé vnímanie a ostatné príde samo. Ľudia sú podľa mňa vyhadzovaní-vyrušovaní signálmi rôznych staníc a mobilov, obrazoviek PC, ináč by s týmito informáciami, ktoré má väčšina ľudí dostupné dnes, ak by sme si našli čas ich aplikovať do praxe a vytrvali by sme, život na Zemi môže vyzerať ináč... Treba sa dostať do nejakého rytmu, kedy vám výdaj energie bude pôsobiť radosť. Ak vám na to treba múdrosť, silu, vytrvalosť - proste si dobré veci od Pána Boha!  Vy práve teraz rozhodujete, ako bude vyzerať váš život aj celý váš svet! Je dôležitý každý váš krok, každý deň, každé vaše rozhodnutie a na každom človeku veľmi záleží! Každý spokojný, šťastný človek ovplyvňuje celok - teda, ak chcete niekomu pomôcť, najprv sa sústreďte na seba a buďte šťastný.

- - -

Poznámka Biblik: na väčšinu vecí aj tak prídete sami ak úprimne hľadáte, chcete byť šťastní a ste ochotní na sebe tvrdo pracovať. Ide o nejaký životný rytmus, kedy prejdete na novú úroveň energie, vydávate energiu a robí vám to radosť, rastiete a udržiavate sa v harmónii. Zo začiatku možno ťažké, tvrdá práca a tak, ale neskôr zvyk, radosť, šťastie, zmysel, pokoj, láska a harmónia...

Určite stojí za to vydávať energiu a čas, aby ste jedli čo najlepšie možné jedlo a pili čo najlepšiu možnú vodu. (Niektorí experti hovoria, že vodu treba striedať) Nemenej dôležité ako kvalita jedla je spôsob, akým jete. Mohlo by pomôcť predstaviť si, že ste kráľ, ktorého práve novinári natáčajú pri večeri. Zvyk jesť v kľude, pomaly, zvyk jesť pekne naservírované a chutné jedlo ako bdelý človek, ktorý vníma vôňu, chuť, krásu - dajte si na tom záležať ako jete! Úplne prvá vec je naučiť sa mať rád seba, ak s tým máte problém, dobré je dať si tieto veci aj na každé dvere, skrátka tak, aby ste to mali pred očami, pretože s láskou k Bohu vzrastá láska k človeku a teda aj k sebe:

 

"Učiteľu, ktoré prikázanie je veľké v zákone? A Ježiš mu riekol: Milovať budeš Pána, svojeho Boha, celým svojím srdcom, celou svojou dušou a celou svojou mysľou! To je to veľké a prvé prikázanie. A druhé, tomu podobné je: Milovať budeš svojho blížneho jako samého seba! Na týchto dvoch prikázaniach visí celý zákon i proroci." Matúš 22:36-40