STRUČNÁ SPRÁVA O POČASÍ (+Poznámka Biblik: VYZERÁ TO, ŽE HRA NA DEMOKRACIU UŽ DLHO NEPOTRVÁ - SLOVÁCI MÁTE PRIPRAVENÝ NEJAKÝ ZÁCHRANNÝ PLÁN? SÚČASNÁ POLÍCIA JE INŠTITÚCIA NA KRYTIE ZLOČINOV

15.04.2022 12:34

Intenzívne snahy práškovať sú zvlášť pred dažďom. Obloha naberá kovovo sivú farbu, slnečný jas začína byť neprirodzený, nepríjemne tlmený až deprimujúci. To sú prvé príznaky chemtrails. A to si vie každý možno domyslieť, čo sa stane, keď to v dažďovej vode spadne na zem a kontaminuje pôdu, rastliny, vodu... Polícia, úrad na ochranu ovzdušia, SHMÚ doteraz tieto zločiny kryli, takzvaní "odborníci" bez akýchkoľvek argumentov svorne tvrdia "nič sa nedeje!"

Potrebujeme ďalej platiť takéto zločinné satanské úrady? Prepáčte, ale ako občan neznesiem, aby sa dane pracujúcich ľudí používali na výplaty kriminálnikov a protislovenských a protislovanských živlov! A načo je nám prokuratúra? Aby prijali trestné oznámenie, posunuli to na Políciu a Polícia povie - "všetko je ok! To sú konšpirácie!" Takže čo ďalej? Pasívne čakať na smrť, alebo vytvoriť minimálne celoslovenské antiglobalistické hnutie, ktoré sa bude zasadzovať o bezpečnosť a zdravie občanov a to nielen v otázke chemtrails, ale i otázke takzvaných "opatrení", potravinovej bezpečnosti, a konečne začneme niečo robiť aj s genocídou rozmiestenia Wi-Fi a mobilných antén. Vaše návrhy čo ďalej, ako sa organizovať, aké sú plány na záchranu, čo v prípade krit. situácie (to je teraz) atď. nám môžete posielať na mail biblikPÍŠZAVINÁČbiblik.sk Zavináč musíte napísať ručne ako @ Nečinnosť, ticho a pasivita v tomto prípade znamenajú smrť, a pravdepodobne dosť ťažkú smrť udusením a poškodením dých. systému alebo od hladu a smädu. V najlepšom prípade môžete očakávať život dobytka v totálnom otroctve, ale fašisti Slovanov nemusia vôbec! O život teraz ide v prvomrade každému Slovákovi a každému Slovanovi!

Kriminálne satanistické skupiny sú organizované a plnia svoje ciele "degenerácie gojimov" (Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB), cez chemtrails, vakcíny a EM žiarenie vyvolávajú choroby, úmrtia a zahltenie myšlienok, teda ponorili ľudstvo do určitého stavu hypnózy a programujú ich tak, aby si mysleli, že ľudia nič nezmôžu, že je zbytočné sa ozývať a bojovať a tým pádom ľudia ako pasívny dobytok ani žiadnu iniciatívu nezačínajú. Dôležitý je však každý jeden podnet, každý jeden finančný príspevok, každý mail aj každé zdieľanie skutočnej situácie.

V prírode je každý krík, každý strom a takmer každý list a každé stebielko trávy kontaminované vláknami chemtrails. A aj prach v domácnosti tvoria prevažne biele, čierne a červené vlákna chemtrails. Väčšina prachu je chemtrails, veď prášia na nás z lietadiel po tonách! Písali sme o tom dosť, je na čase, aby ste skutočný stav vyskúmali sami a pochopili, v akej sme situácii a že je nutné a PRE SLOVÁKOV A SLOVANOM NEVYHNUTNÉ začať sa organizovať a spoločne vyvíjať iniciatívu za trvale udržateľný harmonický život na Zemi a... za naše prežitie! Globálne elity robia presný opak, organizovane, cielene a premyslene podnikajú kroky na vyhubenie väčšiny ľudstva a totálne zotročenie, scénár s pandémiou a ďalšia vyprovokovaná, tentokrát v podstate svetová vojna + pokusy o vyvolanie nedostatku potravín sú jasné. Satanistická fašistická propaganda zo strany globalistov a ich sluhov - fľandry i takzvanej slovenskej vlády je orientovaná na záhubu a deštrukciu Slovenska, bielej rasy a Slovanov a nakoniec, i života na Zemi. Zločinci sa netaja, viď  napr. GEORGIA GUIDESTONES. Vy sami by ste mali uvažovať čo ďalej, pretože ak tu po práci ide každý iba za svojimi vecami, najskôr to dopadne podobne ako v  Číne - zamorenie 5G, totálny lockdown až do vyhladovenia a totálny digitálny teror. Satanokracia ako vyšitá, ktorú praví Slovania a ušľachtilejšie rasy a národy neznesú, možno preto nás zaplavujú rôznymi U-tečencami. Takže čo s tým chcete spraviť? Ak tu nebude žiadne hnutie, pokiaľ nejaký obchod, inštitúcia alebo jednotlivec bude násilím vynucovať rúška a fašistické opatrenia, ktorými toto svinstvo začalo a to, že ich ľudia akceptovali súčasnú situáciu spôsobilo, potom niektorí občania, ktorí chápu, že už nemajú čo stratiť možno pristúpia aj k vypaľovaniu takých obchodov a k zabíjaniu fašistov. Situácia, kedy fašistická vláda nastolila chaos, a vláda i vynucovači opatrení by mali byť trestne stíhaní - situácia nečinnosti Polície, úradov a sudcov podnecuje i k občianskej vojne a vedie k hladomoru, ešte je možné predísť mnohým utrpeniam!

Vrahovia a ich kolaboranti, fľandra a takzvaná slovenská vláda podnecujú k vojne a medzi občanmi šíria strach, utrpenie a smrť. Propagovali smrtiace vakcíny a deštruktívne opatrenia, a občan, ktorý bude podobne ako oni odpovedať zbraňami a šíriť tiež medzi fašistami smrť, potom, ak je takáto vláda, takáto Polícia, takáto cirkev a takéto súdy legálne, v tomto prípade, občan, ktorý ich začne vlastne dnes už v sebaobrane tiež zabíjať nie je vrah, ale legálny vojak! Vojaci, Polícia a najmä ozbrojené skupiny občanov majú ešte možno poslednú šancu pokúsiť sa o štátny prevrat a o likvidáciu fašistických vrahov a vojnových štváčov aj za cenu, že možno zahynú v boji proti presile. Možno lepšie, ako smrť od hladu, určite lepšie ako život v otroctve, pretože je isté, kam nás fašistickí vrahovia vedú - správajú sa k nám ako k dobytku a vedú nás ako dobytok na porážku! A je treba niečo robiť, v tomto prípade je lepšie aspoň pokúsiť sa nejakým spôsobom vyjadriť odpor, než nerobiť vôbec nič!

NENÁSILNÝ, ALE AKTÍVNY ODPOR - podávanie trestných oznámení na vynucovačov opatrení a vojnových štváčov, ide najmä o to, dať na javo svoj odpor proti vláde týchto fašistov a satanistov, je na mieste úplné odmietanie rúšok a všetkých fašistických opatrení, a otvorene - dopisy, maily, zdieľanie - požadovať súdny proces s fľandrou, vojnovými štváčmi, zapredanými primátormi a poslancami a s touto fašistickou vládou... Namiesto projektilov je tiež možné použiť slovo a pevné rozhodnutie brániť si svoju slobodu aj za cenu smrti.

Vojny vyhrávajú mečom, pasívne ustupovanie a pripravovanie sa na ústup - ok niekedy môže proti silnejšiemu nepriateľovi zabrať ústupková taktika, ale ústupková taktika určite nie je žiadne pasívne ustupovanie, ale spálenie zeme, a zanechanie všetkého tak, aby fašista nemal kde spať, ani pracovať, ani podnikať, zapaľovanie áut, domov a majetku fašistov! To je ústupková taktika. Ale kam v prípade totálneho lockdownu a hladu chce kto ustúpiť?

Ustúpiť od zločinov musia satanistické elity, odstúpiť a postavená pred súd rozhodne pôjde fľandra aj s takzvanou vládou, ktorí kôli záujmom svojich páničkov kľudne riskujú i normálny život na Slovensku i ekologickú a zdravotnú katastrofu (chemtrails, 5G) aj nukleárnu vojnu. Sú to oni, čo k tejto vojne provokujú Putina! A ak Putin zrovná Zemeguľu so zemou, tak je to pochopiteľná odpoveď na ich svinskú satanskú agresiu, ktorú až dodnes robili kde prišli a provokovali vojny a snovali krízy po celom svete! Niekto ich už musí definitívne zastaviť a radšej spáliť celú Zem aj s nimi, je to stále lepšie, ako by takýto agresívni pedofilovia, vrahovia, teroristi a satanisti mali vládnuť! Vidíte, aký život nám chystali, legalizovali zvhlosti, vyvolávali vojny naprieč celou Zemou a systematicky ničili národy, rodiny i deti! Z ľudí robia androidov - poslušné stroje, živých otrokov, robotov. A potrebujú určitú časť ľudstva snáď len na satanské rituály, prelievanie krvi a znásilňovanie detí! Ak toto hrozí, ak vyčerpáme všetky možnosti a nepôjde to ináč, potom nech prvá nukleárna raketa z Ruska smeruje na hlavný symbol satanskej propagandy - fľandrin palác! Načo je život bez slobody v zotročení pedofilmi, vrahmi a satanistami? Veď to je život horší než smrť!

A načo je Putinovi a pravým Rusom a Slovanom svet bez Ruska? Načo je Slovákovi svet bez Slovenska? Načo je Slovanom svet, kde sa so Slovanmi vôbec nepočíta? BOJUJTE A NEBOJTE SA!

 

"DÚFAJTE, JA SOM, NEBOJTE SA!" Pán Ježiš Kristus, Biblia, cit v. Matúš 14:27
"A nebojte sa tých, ktorí vraždia telo a ktorí nemôžu zavraždiť dušu; ale sa radšej bojte toho, ktorý môže i dušu i telo zatratiť v pekle." Matúš 10:28 (pozn. red.: váš hriech, vaše myšlienky a teda i človek sám môže i dušu i telo zatratiť v pekle)

 
- - -

CHEMTRAILS 14.4.2022 VŠETKY

- čiary na ktoré ukazuje roh najvyššej budovy, to je hlavý letový koridor. V inom smere by nad Slovenskom lietadlá ani nemali lietať! Ale zrazu, ak má na druhý deň pršať, lietadlá lietajú krížom-krážom cez deň, aj v noci! Veľmi by ma zaujímalo, čo občania čakajú? Priatelia, ak nebudete bojovať, pravdepodobne zomriete! Šetrite všetky sily a vydávajte energiu správnym smerom. Je najvyšší čas absolútne odmietnuť úrady a vládu, ktorá vyvražďuje vlastných občanov! Občania by mali vydávať zatykače na predstaviteľov úradov, sudcov, policajtov prokurátorov i vyšetrovateľov, ktorí umožnili priebeh fašistických opatrení a úradníkov, ktorí umožňujú výstavbu 5G a spôsobili katastrofálnu situáciu zamorenia ovzdušia vláknami chemtrails a mobilným žiarením! Genocída ako vyšitá a tento štát ešte funguje normálne? Kde ste všetci? Koľko listov, mailov ste napísali? Urobil každý aspoň niečo? Urobil každý aspoň to, čo robiť môže?

Na týchto obrázkoch vidíme evidentné vypínanie a zapínanie posýpania na hranách čiar. (je to úplne evidentné napr. tu a tu. Ak vás majú za dobytok, hovoria vám, že sú to kondenzačné stopy. Ale v normálnych dňoch, kedy sa nepráškuje, nevidíte takmer jedno-jediné lietadlo! Prečo? Veď na hlavnom koridore prelietava denne desiatky a možno aj stovky lietadiel! A sú dni, kedy nevidíte ani jedno lietadlo a ani jednu kond. stopu! V dňoch kedy sa neposýpa, nevidíte takmer žiadne lietadlo preto, lebo bežne takéto lietadlá lietajú v 10-12km výške a nové motory netvoria takmer žiadne viditeľné kond. stopy! Tak preto za normálnych okolností máme normálny slnečný jas napriek množstvu prelietavajúcich lietadiel. S vlhosťou vzduchu to nemá nič spoločné, viď napr. tento článok:

https://www.biblik.sk/news/chemicka-oblacnost-nad-trencinom/

 

SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ - tar archív, 19MB:

https://uloz.to/file/l3WbxrZ5XXCl/chemtrails-tn-14-4-2022-tar#!ZGNkMwR1AwSwBQIxBJVmL2R3MwLkoRALJUIOASyUEyWTZmMy

 

Poznámka Biblik: VYZERÁ TO, ŽE HRA NA DEMOKRACIU UŽ DLHO NEPOTRVÁ - SLOVÁCI MÁTE PRIPRAVENÝ NEJAKÝ ZÁCHRANNÝ PLÁN?

 

________________________________________________________
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU