SUENEE.CZ a Pharm.Dr. MARGIT SLIMÁKOVÁ: OČKOVANIE - HYPOTÉZY vs. FAKTY / VACCINATION - DOCUMENTS. ALL VACCINES TODAY ARE IN SOME WAY GMO (SK, CZ, ENG)

11.03.2023 14:51

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/
"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES."                Dr. Johann Loibner (1944-2018)

-   -   -

"KEĎ JEDNA VAKCÍNA NA JEDNEJ KLINIKE V BRATISLAVE POŠKODÍ 10-15 DETÍ DENNE, ČO TIE OSTATNÉ VAKCÍNY????

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

"Keby ste zmiešali ortuť, fosfát hlinitý, sulfát amonný a formaldehyd s vírusmi, dali to do injekčnej striekačky a pichli do vašeho dieťaťa, tak vás pošlú do väzenia.
Prečo je to teda legálne pre doktorov?
A prečo im to dovoľujeme?" prof. Boyd Haley, univerzita Kentucky
https://www.biblik.sk/news/nurse-fired-because-she-refused-vaccination-i-am-willing-to-lose-my-safety-security-my-house-everything-for-my-freedom-i-want-you-to-think-about-that/

"VŠETKY VACKÍNY SÚ DNES URČITÝM SPÔSOBOM GMO"

!!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_OČKOVANIE!!!www.biblik.sk.doc (258 kB)

 "ALL VACCINES TODAY ARE IN SOME WAY GMO." (above slovak doc.)

___________________________________________________

 

 

margit.cz

suenee.cz

 

SUENEE.CZ a Pharm.Dr. MARGIT SLIMÁKOVÁ:

OČKOVANIE - HYPOTÉZY vs. FAKTY

"Margit Slimáková (*1969), je odbornice na zdravotní prevenci a výživu. Vystudovala farmacii a dietologii a využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Pobývala a pracovala v Německu, Číně, Francii a USA. Publikuje knihy a články, přednáší, organizuje semináře a prosazuje zdravou výživu do škol.

Zde uvádím seznam nejdůležitějších otázek na lékaře před očkováním:

   1.)  Mohl(a) byste mi nahlas přečíst seznam ingrediencí vakcíny, kterou chcete píchnout do mého dítěte?
    2.) Jak kombinace těchto látek učiní mé dítě zdravějším?
   3.) Pokud vakcíny fungují, jak může být mé neočkované dítě hrozbou pro očkované děti?
    4.) Pokud vakcíny fungují, proč je třeba přeočkování?
    5.) Protože se biologie každého dítěte liší, jak víte, kdy vakcíny fungují a kdy ne? Jak to testujete?
    6.) Jaké vědecké testy uděláte před a po očkování, abyste vyloučil(a), že mé dítě má nežádoucí reakci na očkování?
   7.) Když mému dítěti dáte víc vakcín najednou a dojde k nežádoucí reakci, jak poznáte, která vakcína ji způsobila?
   8.) Můžete mi ukázat studie o bezpečnosti současné aplikace více vakcín?

  9.) Vezmete si odpovědnost za případné vedlejší účinky? Dáte mi to písemně?"*

   Viac tu: https://www.suenee.cz/ockovani-hypotezy-versus-fakta/

Poznámka Biblik: *zodpovednosť je aj tak na rodičoch! Vzhľadom na aktuálne poznatky môžu dnes očkovať iba fanatici alebo nevedomí, dokedy si budú lekári naschvál zatvrárať oči? (scénár s covidom tiež mnohé napovedal, o čom sú v skutočnosti všetky vakcíny) Ale vždy veľmi závisí od myšlienkového nastavenia. Lekár, ktorý verí vo vakcíny, bude mať menej než. účinkov a podobné je to aj u lekárov, ktorí veria antidepresívam. Realita človeka, ktorý má vieru môže byť odlišná od človeka, ktorý neverí, viac Marek 11. KapitolaJe veľmi dôležitá skutočná sloboda, bez nátlaku, pretože rodič, ktorý neverí vakcínam a napriek tomu sa nechá lekárom alebo zástancom očkovania zmanipulovať, môže mať skutočne vyššiu pravdepodobnosť mať choré dieťa. Slobodná vôľa človeka by mohla byť chránená aj zákonom, ale sama o sebe je zákonom - nech je legislatíva akákoľvek, nikto nemôže ísť proti vôli človeka! Ak raz niekto s očkovaním nesúhlasí, je jedno, čo si o tom myslí lekár alebo aké sú zákony! Vnucovanie je v každom prípade zločin, ktorý bude potrestaný. Preto každé otrokárske systémy skončili a každý tyran padol! 

Ako praktika je očkovanie zvrhlosť, do zdravého človeka pochopiteľne nepatria injekcie (Matúš 9:12) Verše Matúš 9:12 hovoria o očkovaní viac než ktorýkoľvek iný dokument!

No niekto ľudí stále presviedča, že ak by nenapichali kojencov, hrozí tu vraj katastrofa! Katastrofu a rozmach psych. a chronických chorôb vyvolávajú práve vakcíny!

Kto vychováva lekárov? Kto určuje trendy a ovplyvňuje vzdelávanie? Pre koho sú zákony, pre ľudí alebo pre "systém"? Mohli by sme povedať, že vnucovanie očkovania je prežitok otrokárstva! Očkovanie ako také by malo byť považované za trestný čin! Vnucovať očkovanie je tiež zločin, nátlak je neprípustný!

Na Biblik.sk je o očkovaní veľa, stačí dať do hľadania očkovanie

Súvisiace články:

PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ:

 
TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA JEDEN ČLOVEK AJ TEN BOL 6x PROTI TETANU OČKOVANÝ
https://www.biblik.sk/news/tetanus-dostal-za-rok-iba-jeden-clovek-aj-ten-bol-6x-proti-tetanu-ockovany/
 
Dokument o očkovaní MUDr. Vladimír Petroci:

"Autority z oblasti medicíny nehorázne klamú. Očkovanie je odjakživa doslova pohroma pre imunitný systém. Očkovanie spôsobuje množstvo chorôb. V súčasnosti pozmeňujeme cez vakcíny náš genetický kód. Očkovanie je najväčším zločinom proti ľudskosti." Dr. Guylaine Lanctôt, lekár, Kanada (pozn. red.: VŠETKY VAKCÍNY SÚ DNES URČITÝM SPÔSOBOM GMO - ZDROJ:

!!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_OČKOVANIE!!!www.biblik.sk.doc (258 kB)


"Očkovanie je barbarská praktika, očkovanie jeden z najväčších podvodov všetkých čias." "Vakcína je špinavá látka a to je fakt hlúpe očakávať, že jeden druh špiny (chorobu) odstránite nejakou druhou špinou (vakcínami)." "Uvedomelí odporcovia očkovania by sa mali postaviť - ak je to potrebné - hoci aj proti celému svetu, aby obránili svoje presvedčenie." Mahátmá Gándhí, večne živá duša

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/vaccination-propaganda-in-media-uses-illusions-and-false-hollywood-props/

"Očkovanie je barbarská praktika, očkovanie jeden z najväčších podvodov všetkých čias." "Vakcína je špinavá látka a to je fakt hlúpe očakávať, že jeden druh špiny (chorobu) odstránite nejakou druhou špinou (vakcínami)." "Uvedomelí odporcovia očkovania by sa mali postaviť - ak je to potrebné - hoci aj proti celému svetu, aby obránili svoje presvedčenie." Mahátmá Gándhí, večne živá duša
https://www.biblik.sk/news/vaccination-propaganda-in-media-uses-illusions-and-false-hollywood-props/

https://www.biblik.sk/obrazky/#vakciny-oficialna-rocenka-umrti-australia-vaccines-official-yearbook-of-deaths-jpg

Tieto grafy sa zakladajú na oficiálnom počte úmrtí, tak ako je zaznamenané v Oficiálnych výročných knihách Austrálskeho commonwealthu. Sú prevzaté z vynikajúcej knihy "Vakcinácia – Rodinná dilema" ("Vaccination A Parent's Dilemma" autor Greg Beattie). Zobrazujú pokles počtu úmrtí na infekčné choroby v Austrálii. Grafy jasne dokazujú, že očkovania nemajú žiadny vplyv na pokles počtu úmrtí. (Poznámka: dôkazy a grafy o počte poklesu úmrtí na infekčné choroby z USA, Anglicka, Nového Zélandu a ďalších zaznamenali to isté)

Tak potom čoho je následkom tento pokles? Kniha MUDr. Andrewa Weila dáva na túto otázku najlepšiu odpoveď:

"Medicína a veda si neprávom privlastnila zásluhy na zlepšení zdravia. Mnoho ľudí verí, že víťazstvo nad infekčnými ochoreniami v minulom storočí sa dosiahlo vďaka vynálezu vakcín. V skutočnosti už predtým, ako boli vakcíny dostupné, choroby ako cholera, týfus, tetanus, záškrt, čierny kašeľ a ostatné boli na ústupe – výsledok zlepšenia hygieny, výstavba kanalizácie, dostupnosť potravín a čistej vody."

"Up to 90% of the total decline in the death rate of children between 1860-1965 because of whooping cough, scarlet fever, diphteria and measles occured before the introduction of immunisations and antibiotics." Dr. Archie Kalokerinos

 "Až 90% pokles úmrtnosti detí medzi rokmi 1860-1965 na choroby ako čierny kašeľ, šarlach, záškrt a osýpky nastal ešte pred zavedením očkovania a antibiotík." Dr. Archie Kalokerinos



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/lekar-o-ockovani-dospel-som-k-zaveru-ze-cela-zalezitost-s-ockovanim-je-jeden-giganticky-podvod-doctor-about-vaccination-i-found-the-whole-vaccine-busines-was-indeed-a-gigantic-hoax/

 

"Up to 90% of the total decline in the death rate of children between 1860-1965 because of whooping cough, scarlet fever, diphteria and measles occured before the introduction of immunisations and antibiotics." Dr. Archie Kalokerinos

 "Až 90% pokles úmrtnosti detí medzi rokmi 1860-1965 na choroby ako čierny kašeľ, šarlach, záškrt a osýpky nastal ešte pred zavedením očkovania a antibiotík." Dr. Archie Kalokerinos


Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!