TIP NA KVALITNÝ DOPLNOK VÝŽIVY: prof. ANNA STRUNECKÁ - TRIO B (+Poznámka Biblik: Univerzálne prírodné antibiotiká a CVIČENIA PRE ZDRAVIE, KRÁSU, ENERGIU A VITALITU

26.05.2022 12:39

Strunecká Trio B kombinácia vitamínov B6 - B9 - B12

Strunecká Trio B, 30ml vitamínový sprej, apl. obvykle pod jazyk:

Poznámka Biblik: Trio B nemám vyskúšané, ale vyzerá vynikajúco. Možno malá výhrada v použitému konzervantu (sorbát draselný /sorban draselný) Ale je zrejme potrebný, nakoľko ku kvaseniu podľa popisu môže dôjsť aj v predtým sterilizovanej tetutine. 

Z prírodných B je dostupný Pangamin, nechcem však preferovať pojedanie kvasníc. Sám sa lepku, kvasenému aj alkoholu a kvasniciam úplne vyhýbam, občas z pohankovej múky jem bezlepkové kváskové pečivo.

Vitamíny sk. B sú veľmi dôležité. Viac MUDr. KAREL ERBEN - HOMOCYSTEÍN:

https://www.biblik.sk/news/rakovina-a-vsetky-choroby-sa-daju-liecit-aj-bez-liekov-homocystein-mudr-karel-erben-vlado-kocian/

A relácia o zdraví na INFOVOJNE (prosím použite pre prístup na stránky INFOVOJNA.BZ www.croxyproxy.com alebo si môžete stiahnuť prehliadač TOR BROWSER) Relácia o zdraví INFOVOJNA-veľmi zaujímavé:

https://www.biblik.sk/news/dolezita-relacia-o-pricinach-chorob-na-infovojne-studujte-prosim/

Dnes bohužiaľ podľa názorov niektorých lekárov a výskumníkov strava, zelenina a ovocie kôli priemyselným hnojivám, chemtrails a prekrývaniu Slnka umelou elektro-chemickou oblačnosťou neobsahujú dostatočné množstvo potrebných živín. Pre správne fungovanie tela, mozgu a imunitného systému mnohí odborníci na výživu i mnohí lekári zastávajú názor, že je potrebné vitamíny a minerály dopĺňať.

Následkom nedostatku Slnka kôli rozprašovaniu chemtrails majú ľudia nedostatok vit. D (tip na kvalitný doplnok s vit. D tu. Pre správnu funkciu mozgu sú Omega-3 mastné kyseliny veľmi dôležité (používam 2-3 lyžice rybieho oleja denne, 1x vitamínového, 1-2x obyčajný a používam denne aj ľaničníkový olej a denne sa snažím aspoň 1x jesť mleté ľanové semienka viac o nevyhnutnosti prijímania Omega 3  tu v Poznámke) Univerzálne prírodné antibiotiká, protizápalové a protiplesňové 100% prírodné liečivá nájdete tu, prosím študujte celý článok veľmi podrobne:

https://www.biblik.sk/news/slunecnyzivot-cz-ako-prirodne-vyliecit-akutny-i-chronicky-zapal/

(takisto aj spomínaný OREGOL je prírodné antibiotikum - platí však Hippokratov citát: "Rozdiel medzi jedom a liekom je len v dávkovaní", prosím ak sa rozhodnete začať s vnútorným užívaním Tea Tree Oleja alebo Ľaničníkového+oreganového oleja, buďte opatrní a dávku navyšujte pomaly a postupne)

 

CVIČENIA PRE ZDRAVIE, KRÁSU, ENERGIU A VITALITU:

Cvičenie na regeneráciu mozgu a aktiváciu spiacich neurónov:

https://www.biblik.sk/news/regeneracia-mozgu-by-mala-byt-pre-kazdeho-zdraveho-i-choreho-prvotna-koli-obnoveniu-normalneho-vnimania-i-pre-aktivaciu-spiacich-neuronov/

HLBKOVÁ OČISTA - CVIČENIE:

https://www.biblik.sk/news/arkadij-petrov-cvicenie-na-hlbkovu-ocistu/

VYUČOVANIE CVIČENÍ NA REGENERÁCIU ORGÁNOV A MOŽNOSTI REGENERÁCIE A OBNOVY POŠKODENÝCH I AMPUTOVANÝCH ORGÁNOV:

https://www.biblik.sk/products/regeneracia/

 

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.