SLUNECNYZIVOT.CZ: AKO PRÍRODNE VYLIEČIŤ AKÚTNY I CHRONICKÝ ZÁPAL (+Poznámka Biblik - DOPLNENÉ, AKTUALIZOVANÉ 2x)

20.02.2022 20:13

"ROZDIEL MEDZI JEDOM A LIEKOM JE LEN V DÁVKOVANÍ." Hippokrates

- - -

Jak přírodně vyléčit akutní i chronický zánět - Slunečný život:

 

slunecnyzivot.cz (pozn. red.: vyzerá to zaujímavá stránka, majú tam zaujímavé typy, pri prebehnutí nadpisov som si všimol niečo o čistom jazyku, snáď len, že ke si človek umýva zuby, je dobré, aby si čistil aj jazyk)

Poznámka Biblik - nutné prečítať aj by ste sa rozhodli aplikovať informácie vo videu do praxe:

Testovali sme Tea Tree olej. Je to vlastne niečo ako antibiotikum a protiplesňový liek. Veľmi silná vec, začítať asi bude treba postupne, od jednej kvapky denne. (vo videu hovoria, že niektorí si to dávajú kvapku Tea Tree oleja do vody) Je dobre mať po ruke čistú kyselinu askorbovú, cca 3-5 gr. podľa váhy pôsobí ako antioxidant pri príp. predávkovaní. (dobré s nejakou šťavou, ja čistý vit. C pijem iba v prípade potreby a iba s prír. šťavami, nikdy nie samé, super to fungovalo s aŕoniovou šťavou, ale treba zistiť, či nemá človek alergiu na tú šťavu. Čisté Cčko je prvá pomoc) Ešte môže pri užívaní tea tree oleja nastať aj Herxheimerova reakcia, t.j. stav, kedy rýchlo zomierajú napr. plesne (dosť nebezpečný stav niekedy, niekedy sa dá ľahko prekonať - čitateľka opisuje tu) Ten tea tree olej je veľmi silný,TREBA VEĽMI OPATRNE S TÝM, má to aj svoje riziká. Sami musíte študovať a treba byť veľmi opatrní aj s čistými prírodnými koncentrovanými vecami! TEA TREE OLEJ JE SILA, JE TO ČISTÝ PRÍRODNÝ VÝŤAŽOK (mal by byť), príp. predávkovanie, čo u mňa bolo celkovo 8 kvapiek denne (prvý deň) sa večer prejavilo náhlym pulzom asi 120 úderov za minútu a dosť nepríjemným tlakom v tele, v očiach, v hlave. V priebehu pár minút to okamžite vyrovnalo jednorazové užitie čistej kyseliny askorbovej (cca 2-3gr naraz) s čistou aróniovou šťavou. (veľmi dôležité vylúčiť alergiu na aróniu, vit. C nikdy neodporúčam užívať samý, ale s nejakými prír. šťavami, príp. ovocím)

AKTUALIZÁCIA 6.4.2022: TEA TREE OIL JE VYNIKAJÚCI AJ NA UMÝVANIE ZUBOV. Osobne namiesto pasty používam trošku kokosového oleja a zubnú kefku pokvapkám tea tree olejom. To je kvalitná, čerstvá bio zubná pasta, bez chemikálií, bez prísad, osviežuje a krásne čistí zuby!

- Zaujímavá vec pre zdravie a pocit vitality a pohody je pite sódy najmenej 1x denne, dobré je pridať na štipku noža draselnej sódy (zatiaľ sa nám veľmi osvedčilo, teraz testujeme s pridaním aj štipky morskej soli)

- Základom zdravia je príjem omega3 mastných kyselín (rybí olej, čerstvo mleté ľanové semienka)

- článok o liečbe zápalov pomocou rybieho oleja:

https://www.biblik.sk/news/pharmdr-jozef-zima-liecba-reumatickych-ochoreni/

_______________________________________________
Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU