TRESTNÉ OZNÁMENIE KÔLI INŠTALÁCII BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV, KTORÉ ĽUDIA NESCHVÁLILI

05.10.2022 13:14

Ohľadom bezdrôtových meračov v našom dome prebehla schôdza, susedia sa vyjadrili, že tieto merače nechcú, nainštalovali nám ich aj tak. O firme Služby pre bývanie s.r.o. si môžete urobiť obraz. Už prišla aj odpoveď Polície na trestné oznámenie, zatiaľ nebol čas to čítať, ale je jasné, aké vyjadrenie môžete čakať od hoaxerov a podvodníkov.

Ďakujeme však obyčajným službukonajúcim policajtom, že v ten deň na zavolanie prišli, keď nám bezdrôtové merače bez nášho vedomia do bytu nejakí zločinci nainštalovali, vzápätí hneď ako prišla Polícia, v ten istý deň po dohode s firmou Služby pre bývanie s.r.o. nám bezdrôtové merače ešte v ten istý deň aj odinštalovali.

Bohužiaľ väčšina susedov tieto bezdrôtové merače má, veľmi sa zhoršila kvalita bývania, spánok je úplne iný, je oveľa ťažšie fungovať v takomto prostredí. Tieto signály veľmi dobre prechádzajú stenami. O tom, že tieto merače poškodzujú vodu, tomu rozumejú ľudia, ktorí sú schopní chápať aj niečo viac ako iba materiálne veci. Voda je však zo 70% aj človek. 

Bezdrôtové merače podľa našich krátkodobých meraní vysielajú cca 2x za minútu hodnoty viac ako 300.000µW/m2, porovnanie s bežnými mobilmi a hodnoty sa dozviete nižšie v trestnom oznámení podanom dňa 19.8.2022 na Okresnú prokuratúru v Trenčíne. Ľuďom, ktorí tieto merače majú, odporúčame zabaliť ich do hrubej vrstvy alobalu, pretože tieto zariadenia sú život a zdravie ohrozujúce, z dlhodobého hľadiska môžu mať vážne následky a v čase merania môže dôjsť aj k náhlemu fyzickému poškodeniu buniek. Preto je namieste aby sa človek chránil, izolácia hliníkovou fóliou je pre uvedomelých ľudí povinné opatrenie, ľudia by však mali požadovať demontáž VŠETKÝCH BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV. (a následne, ak k tomuto kroku naberú odvahu i demontáž všetkých mobilných antén z blízkosti obydlí, ak ste si všimli, s inštaláciou nových antén 5G bývajú ľudia veľmi unavení a či si na to zvyknú a aké to bude mať následky nikto nevie). Dnes bohatí ľudia nemajú doma ani Wi-Fi, viac sa dozviete v trestnom oznámení nižšie, určite stojí aspoň za prebehnutie, sú tu veľmi zaujímavé odkazy:


Vec: trestné oznámenie kôli neschválenej inštalácii bezdrôtových meračov (tzv. smartmetrov)

Dobrý deň, dňa 8.8.2022 nám do nášho bytového domu na Soblahovskej ulici č. 21 bez nášho vedomia a bez súhlasu susedov nainštalovali merače s rádiovým modulom. Predtým prebehla schôdza, kde zástupca spoločnosti Služby pre bývanie (pravdepodobne p. Okuliarová) hovorila o aj o budúcej výmene vodomerov. Na túto schôdzu tentorkrát prišli aj takí susedia, ktorí sa bežne schôdze nikdy nezúčastňujú, aby vyjadrili svoj nesúhlas s meračmi s rádiovým modulom. Nemám žiadnu vedomosť o tom, že by vôbec prebehlo nejaké hlasovanie, ľudia sa na poslednej schôdzi jasne vyjadrili, že merače s rádiovým modulom nechcú a o tejto veci sa malo ešte neskôr hlasovať. Obvykle, keď prebehne nejaké hlasovanie, dolu vo vchode býva vyvesený oznam s výsledkami hlasovania, ale tentokrát žiadny oznam vyvesený nebol, iba cenová ponuka na vodomery štandardné a na vodomery s rádiovým modulom.
Dňa 8.8.2022 však prišli pracovníci vymieňať vodomery. Niekoľko dní predtým som navštívil osobne spoločnosť Služby pre bývanie Trenčín – ul. Krátka 2412. Opýtal som sa, aký typ meračov (v tomto prípade vodomerov) sa ide inštalovať. Pracovníčka si vypýtala adresu nášho bytového domu a po chvíli hľadania potvrdila, že sa idú inštalovať obyčajné klasické vodomery, pretože tie s rádiovým modulom sme v našom bytovom dome neschválili - takto mi to bolo pracovníčkou Služby pre bývanie Trenčín povedané!
Dňa 8.8.2022 som teda vpustil pracovníka na výmenu vodomerov a nestíhal som sa čudovať, naištalovali nám merače s rádiovým modulom! (tzv. smartmetre) Žiadal som okamžitú demontáž, čo pracovník odmietol. Privolal som Políciu, dožadoval som sa odstránenia bezdrôtových zariadení z nášho bytu, čo som dosiahol po rýchlej dohode s p. Okuliarovou. (táto inštalácia bezdrôtových meračov mi spôsobila silné bolesti hlavy, nespavosť a až 4 dni liečenia, odškodné budem osobne vymáhať od spoločnosti Služby pre bývanie TN, merače narušili komfort bývania a celkovo subj. výrazne zhoršili kvalitu spánku) Podľa meraní bezdrôtové merače konkrétne dňa 08.8.2022 nainštalované v našom byte vyžarovali v intervaloch cca 1-2 za minútu hodnoty okolo 300.000µW/m2, čo je podľa našich meraní súčet vyžarovania 3 mobilných telefónov v aktívnom stave. (bežný nový mobil so spustenou aplikáciou vyžaruje podľa našich meraní okolo 100.000µW/m2 niekoľkokrát za minútu, historicky maximálna nameraná hodnota vyžarovania mobilu v bežnej prevádzke v meste bola 220.000µW/m2, vrcholné hodnoty môžu byť 2-3 násobne vyššie). Na odmeranie bezdrôtových meračov v našom dome som musel stáť s meracím prístrojom v tesnej blízkosti týchto zariadení, aby som presne zistil, čo nám to tu nainštalovali. (možno aj viac ako 90% susedov ani vôbec netuší, čo im vlastne namontovali). Meranie vyžarovania som robil prístrojom ExTech480846 (naša firma Biblik.sk ponúka aj  služby merania vysokofrekvenčného elektromagnetického žiarenia :
 
Venujte prosím zvláštnu pozornosť nasledujúcej citácii:
“Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV. V tejto knihe podávam prehľad vedeckých poznatkov o širokom spektre biologických účinkov spojených s expozíciou EM poliam. Početné  štúdie  dokazujú,  že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli, ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh.                 Usudzuje    sa,    že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny."
 
"WHO oficiálne považuje EM pole - vrátane bežného poľa sieťového kmitočtu a poľa vysokofrekvečného kmitočtu (rádiového) - za možnú príčinu rozvoja vývoja rakoviny." - citované z vynikajúcej knihy DOBA JEDOVÁ 7 – ELEKTROSMOG, kniha je aj na www.biblik.sk (tu) autorom knihy je vedec Dr. Martin Blank. Táto kniha je pre ľudí, ktorým záleží na vlastnom zdraví, niečo ako povinné základné vzdelanie o účinkoch EM žiarenia.
 
Autor knihy Doba Jedová 7 – Elektrosmog Dr. Martin Blank píše, že súčasné nasadenie bezdrôtovej technológie je vlastne NELEGÁLNY EXPERIMENT:
Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/


Vyhlásenie WHO - EM žiarenie potenciálny karcinogén:
https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

V našom bytovom dome inštaláciou smartmetrov vlastne pribudlo 94 nových bezdrôtových zariadení, ktoré ustavične vysielajú EM žiarenie do okolia (!) U mňa konkrétne nastali problémy so spánkom, od 8.8.2022 je veľmi ťažké v našom byte zaspať. Inštaláciu bezdrôtových meračov do nášho domu ľudia neodsúhlasili, pýtal som sa susedov-účastníkov poslednej schôdze, tvrdia, že nevedia, kto tieto bezdrôtové merače schválil! Ľudia by mali mať aspoň základný prehľad o rizikách EM žiarenia! A ľudia by mali byť jasne informovaní, čo sa im do bytu inštaluje, ale ako vidíte, nikto nás neinformoval! Teda, merače považujem za neschválené a o.i. aj za život a zdravie ohrozujúce.
Podával som podnety na zvýšené hodnoty žiarenia na MinDop, dozvedel som sa, že oni skutočné vyžarované hodnoty nemerajú, oni len kontrolujú papiere, či je zariadenie podľa normy! Napríklad, ak bezdrôtové merače vyžarujú 300.000µW/m2 v intervale 1x-2x za minútu, v čase odpočtu to môže byť aj desaťnásobok! V súčasnosti existujú jasné dôkazy, že tzv. neionizujúce žiarenie škodí. Toto je komentár nášho známeho fyzika:  "Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce." Viac tu: https://www.biblik.sk/news/mobil-bezdrotove-sluchadla-a-bezdrotove-zariadenia-by-mali-byt-dalej-od-hlavy-cell-phone-wireless-headphones-and-wireless-devices-should-be-kept-away-from-your-head/
V jednoduchosti by sa dal tento citát preložiť tak, že napr. bluetooth a Wi-Fi bežne pracuje na 2,4GHz/sec. To je 2,4 miliardy oscilácií za sekundu. Čím je vyššia frekvencia, tým je vyššia pravdepodobnosť “vyrazenia elektrónu z obalu” t.j. vyššia pravdepodobnosť poškodenia bunky! Možno preto nové Wi-Fi routre, ktoré dávajú ľuďom domov pracujú už na 5GHz alebo viac! Možno preto ustavične zvyšujú frekvencie mobilných vysielačov (tzv. 5G), pretože niekto veľmi dobre vie, že tým ľuďom môže spôsobiť vážne choroby, alebo epidémiu, viac Dr. Thomas Cowan:
Dr. COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ OCHORENIA SÚVISIA S NOVÝM ELEKTROMAGNETICKÝM POĽOM. POUŽÍVANIE MOBILU JE NEZLUČITEĽNÉ SO ZDRAVÍM / Dr. COWAN ABOUT 5G, CELL PHONES AND CORONAHOAX (SK, ENG) Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

Dnes vedci, lekári a odborníci z IT priemyslu vysvetľujú, prečo nemajú doma ani Wi-Fi, varujú ľudí, že bezrôtová technológia jednoducho nie je bezpečná:
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Podľa môjho osobného názoru to dopadne s bezdrôtovou technológiou podobne ako s cigaretami, kedysi bolo fajčenie normálne, dnes sa všeobecne ľudia tabakovému dymu vyhýbajú a sú prijaté opatrenia na ochranu zdravia ľudí. Prostredie, kde je človek obklopený rádiovými signálmi z blízkych zdrojov má vážne dopady na ľudské zdravie, tzv. “moderný” človek so smartphonom vo vrecku, smarthodinkami na ruke a bluetooth slúchadlami na ušiach obklopený Wi-Fi a silným žiarením z blízkych mobilných antén má podstatne menšie šance udržať si fyzické a psychické zdravie, ťažko v takomto prostredí môže niekto udržať telo a mozog zdravé! Mali by sme prijať predbežné opatrenia na ochranu ľudí, závisia však v mnohom od každého jednotlivca, napr. dnes bežný Wi-Fi router v 12- poschodovom paneláku do určitej miery ovplyvňuje všetkých susedov a každý môže Wi-Fi vypnúť aspoň na noc! Uvedomelí ľudia dnes samozrejme Wi-Fi ani mobily okrem najnevyhnutnejších prípadov vôbec nepoužívajú! Počítače a tablety je možné používať aj s káblovým pripojením a káblovými redukciami, napr.:
https://www.alza.sk/alzapower-flex-core-usb-c-lan-black-d5663785.htm?o=1

Dnes napriek urputným snahám fašistických zločincov o cenzúru a vnucovanie “jediného správneho názoru” ešte stále máme slobodný prístup k informáciám, existujú jasné dôkazy, že bezdrôtová technológia môže vážne poškodiť zdravie človeka.
Mohol by triezvy človek súhlasiť s inštaláciou viac ako 90 bezdrôtových zariadení (bezdrôtových vodomerov) do nášho bytového domu? Môže dôjsť k masovému poškodeniu zdravia, existujú veľmi silné dôvody a jasné dôkazy o značných rizikách bezdrôtovej technológie. Ľudia u nás varovaní neboli.

ZÁVER: v súčasnosti existujú jasné dôkazy o veľmi nebezpečných účinkoch elektromagnetického žiarenia z mobilov, Wi-Fi routerov, bluetooth zariadení, bluetooth slúchadiel a smartmetrov – bezdrôtových meračov. Mám dôvodné obavy, že môžu vážne poškodiť zdravie ľudí. Inštalácia bezdrôtových vodomerov v našom dome bola ilegálna, neschválená a ľudia neboli informovaní. Vzhľadom na tieto okolnosti a kôli ochrane zdravia ľudí žiadam o okamžité demontovanie bezdrôtových modulov z celého nášho bytového domu na Soblahovskej ulici č. 21. Takisto žiadam o dôkladné vyšetrovanie, kto konkrétne takéto život a zdravie ohrozujúce zariadenia v našom dome vlastne odsúhlasil a o vrátenie všetkých vyúčtovaných peňazí za tieto zariadenia! Ďakujem.
 
Dokument na stiahnutie:
 
 

______________________________________________________________________________

 

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Biblik.sk môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk / SUPPORT Biblik.sk:

Prosíme aspoň o symbolickú podporu / Please support:

SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

 

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________


VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_________________________________________________________________________________________________________


"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."



 
"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."


Viac tu: https://www.biblik.sk/news/univerzalna-kratka-modlitba-universal-short-prayer/