Trestné oznámenie – rozprašovanie choroboplodných zárodkov, masové rozprašovanie materiálu spôsobujúceho ochorenie

31.03.2021 09:44

Miroslav Raninec, Soblahovská 1108/21, Trenčín,

911 01, tel. 032 /240 00 65, mail biblikZAVINÁČbiblik.sk

 

Okresná prokuratúra  Trenčín

Bernolákova 291

 

Vec: trestné oznámenie – rozprašovanie choroboplodných zárodkov, masové rozprašovanie materiálu spôsobujúceho ochorenie

Vážená prokuratúra, už niekoľko rokov na Slovensku dochádza k rozprašovaniu látok z lietadiel do ovzdušia. Podľa nášho výskumu, ktorý sme začali od r. 2011 sa do ovzdušia z lietadiel rozprašujú nejaké umelé vlákna. Intenzita náletov posýpacích lietadiel sa postupne rokmi pomaly ale isto neustále zvyšovala, maximum podľa našich pozorovaní dosiahla v decembri 2019 a začiatkom r. 2020. V roku 2021 nálety posýpacích lietadiel stále pokračujú. Z oblohy padajú niekedy celé chuchvalce bieleho lepkavého materiálu. Tento materiál dráždi pokožku. Ja som ho však chytal do rúk a skúmal.

Vo vnútri bielych padajúcich “trsov” a “chuchvalcov”  nájdeme zväzok čierneho a červeného vlákna potiahnutý bielym jemným svetloreflexným materiálom.

V obyčajnom prachu v domácnosti je možné nájsť biele, čierne a červené vlákna. Čierne a červené vlákna - je ich dobre vidieť aj voľným okom na bielom povrchu v interiéri. Majú zaujímavé vlastnosti, reagujú na blízkosť človeka špirálovitým krútením. Stačí k nim priložiť prst na určitú vzdialenosť (0,3-5mm) Ak sa prst navlhčí, vlákno na blízkosť prsta reaguje je ešte výraznejším stáčaním. V každom prípade, je to zaujímavý materiál, podľa môjho výskumu pochádza z lietadiel a rozprašuje sa tu o obrovskom množstve, je toho plné ovzdušie. Pod mikroskopom tu:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

skrátený link: https://dopice.sk/o41

Spektrálna analýza vláken – absorbujú UV žiarenie, hodia sa ako nosič biologickej zbrane:

https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

skrátený link: https://dopice.sk/nE7 (prosím dodržte veľké a malé písmená)

V ovzduší je tieto vlákna dobre vidieť za veľmi jasného slnečného dňa kvalitným optickým priblížením. Linky aj na naše videá nájdete v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

skrátený link: https://dopice.sk/nqV (prosím dodržte veľké a malé písmená)

Lietadlá vypínajú a zapínajú posýpanie v určitých miestach, obvykle presne na hranách čiar, čo je vidieť aj na priložených snímkach. Z tohto je zrejmé, že chemikálie nie sú v palive, jedná sa o cielené akcie, čo si pri vlastnom pozorovaní môžete všimnúť, napr. lietadlá lietajú v okruhoch a niekedy aj veľmi nízko (prosím pozr. aj priložené snímky)

 

V súvislosti s tzv. Covid-19 je potrebné zahájiť vyšetrovanie toho, čo je v skutočnosti v ovzduší, na základe dlhoročného výskumu tvrdím, že nám otrávili vzduch, stav ovzdušia je katastrofálny. Z lietadiel do vzduchu rozprašujú miliardy častíc, môžu byť príčinou mnohých chorôb a úmrtí.

Samotné tvrdenie Covid-19 nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Tzv. Covid-19 môže byť zápalové ochorenie pľúc následkom pôsobenia toxických látok – napr. týchto vláken, ktoré sa vypúšťajú z lietadiel. Už pred rokmi sme písali na úrady, že kôli obrovskému množstvu častíc v ovzduší budú mať ľudia problémy s dýchaním.

Žiadam vás, aby ste urobili všetko preto, aby sa rozprašovanie týchto vláken začalo vyšetrovať. Navrhujem zostavenie špeciálnej vyšetrovacej komisie, ktorá by situáciu podrobne preskúmala. Nakoľko situáciu rozprašovania chemtrails 10 rokov sledujem, môžem byť pri vyšetrovaní veľmi nápomocný.

Ide nám všetkým o život a o zdravie, dôkazy, že lietadlá niečo vypúšťajú do vzduchu sú jasné:

https://www.youtube.com/watch?v=2q-BZxl-Zxk

https://dopice.sk/nTR (prosím dodržte veľké a malé písmená)

Veľmi zreteľne som kvalitným astronomickým ďalekohľadom niekoľkokrát pozoroval, ako lietadlá z dýz na krídlach a dýz na strede trupu vypúšťajú nejaké látky, ktoré viažu na seba vlhkosť a vytvárajú oblačnosť. Tieto stopy po týchto lietadlách sa obvykle nerozplývajú, práve naopak – rozširujú sa a zahusťujú. Zvlášť je možné si nálety posýpacích lietadiel všimnúť pred dažďom, resp. pred príchodom oblačnosti. V jednu chvíľu býva na nebi obrovský počet lietadiel zanechávajúcich tie podivné čiary. Pričom v iné dni, kedy tieto lietadlá nelietajú, prakticky voľným okom väčšinu prelietavajúcich lietadiel ani nie je vidieť, pretože prirodzená kondenzačná stopa je veľmi nepatrná a ak je vôbec viditeľná, rozplýva sa okamžite.  Nestačilo by ani tisíc normálnych lietadiel na úplné zatemnenie oblohy. Za to v dni, kedy majú posýpacie lietadlá nálet, môžeme sledovať, ako sa jasný deň premení na sivý, nebo pokryje niekedy hustá vrstva čiar, ktoré deformujú prichádzajúce mraky a vytvoria závoj zastierajúci Slnko. (na zatemňovaní v dráhe Slnka si dávajú zvlášť záležať) Obzvlášť intenzívne nálety posýpacích lietadiel vidíme častokrát pred príchodom dažďa. Vyzerá to, že niekto chce, aby to spadlo na zem. Základom je, aby si každý človek urobil vlastné pozorovanie oblohy a vlastný výskum. Veľmi nápomocné môžu byť naše reporty o chemtrails (na stránke biblik.sk napíšte do hľadania chemtrails)

Treba urobiť maximum preto, aby sa zistilo, čo sa tu vypúšťa do vzduchu a konečne urobiť opatrenia na ochranu nás všetkých! Napr. lockdown vzdušného priestoru a pod. Pretože ak sa tu niečo, čo vedie chorobe vypúšťa do vzduchu, potom zdravie a životy nás všetkých závisia od toho, ako sa k tomu postavíte. Urobte prosím vás všetko čo je vo vašich silách, aby sa tieto zločiny, ktoré nepochybne prispievajú k chorobnosti a úmrtnosti ľudí začali podrobne vyšetrovať. Ďakujem.

22.3.2021 Trenčín,                          Miroslav Raninec, Biblik.sk, www.biblik.sk  www.biblik.sk/clanky

Prílohy: fotografie 12x vybrané snímky chemtrails https://www.biblik.sk/obrazky/

viac snímkov na biblik.sk/obrazky   

náš posledný report o chemtrails:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-tn-7-14-3-2021/

skrátený link: https://dopice.sk/pz4 - zvlášť zaujímavé sú snímky v tomto článku dolu, ale prosím pozrite aj ďalšie články, napr. https://www.biblik.sk/news/preco-lietadla-kruzia-nad-mestami/            https://dopice.sk/pz5

 

Verzia pre tlač:

Miroslav Raninec___TO.docx