ÚSPEŠNÁ LIEČBA RAKOVINY: BREUSSOVA KÚRA (+knihy RUDOLF BREUSS + DOKUMENT VILIAM POLITIKOVIČ) / SUCCESSFUL CANCER TREATMENT: RUDOLF BREUSS METHOD (SK, CZ, ENG) (+Poznámka Biblik - DÔLEŽITÉ / +Note Biblik - IMPORTANT (SK, ENG)

02.09.2023 15:03

ÚSPEŠNÁ LIEČBA RAKOVINY: BREUSSOVA KÚRA (+knihy RUDOLF BREUSS + DOKUMENT VILIAM POLITIKOVIČ) / SUCCESSFUL CANCER TREATMENT: RUDOLF BREUSS METHOD

Vynikajúci krátky dokument Viliam Poltikovič:

Síla rozhodnutí - Z cyklu Návraty dokumentaristů - Viliam Poltikovič - 2012.mp4
 

Existujú mnohé úspešné metódy na liečbu rakoviny. Dnes ľudí nezabíja rakovina, ale práve moderná liečba. Podľa slov niektorých lekárov - napr. Dr. Matthias Rath*, človek má väčšiu šancu vyliečiť sa z rakoviny ak k lekárovi nejde... Očakáva človek niečo iné ako poškodenie tela a smrť, ak si nechá do tela podávať jedy v dávkach chemoterapie alebo tie jedy v podobe rôznych vakcín?

Poznámka Biblik - dôležité: Breussova metóda je s najväčšou pravdepodobnosťou univerzálnym liekom na väčšinu chorôb (bibl. najťažšie choroby liek je pôst a modlitba: (Mat 17:21, Mar 9:29) Pri dlhšom hladovaní (cca 5 dní a viac môže dôjsť u niektorých ľudí pravdepodobne k poklesu krvného cukru a môže nastať búšenie srdca a trasenie. Veľmi rýchla a účinná pomoc je 30% roztok domáceho lokálneho medu (lokálny med = zo vzdialenosti do 20km, dôležité kôli zvyku na alergény, pref. včelármi je čo najsvetlejší med) a pomaličky tento roztok piť. 30% roztok medu je zároveň podľa Dr. I.P. NEUMYVAKIN aj účinné antiparazitikum
 
Note Biblik - important: Breuss method could be probably an answer for almost all diseases (Fasting and prayer (Mat 17:21, Mar 9:29) Longer fasting (probably 5 days and more) could cause in some cases probably lowering blood sugar (palpitations, tremor) Quick help should be 30% solution of hi-quality local honey, due to allergens experts recommend honey within range up to 20km, beekeepers prefer bright color of honey, not brown) Drinking slowly 30% solution of honey may be a quick help. According to Dr. I.P. NEUMYVAKIN 30% solution of honey is antiparasitic.
 
ENGLISH: search internet for books Rudolf Breuss and method Rudolf Breuss and check related articles below:

Related articles / súvisiace články:

v nižšie uvedených článkoch sú dôležité informácie o liečbe rakoviny, mnohé iné nájdete, ak si do Hľadania na Biblik.sk napíšete názov choroby / there are a lot of important informations below about cancer treatment and cure. More informations Search at Biblik.sk "name of disease"

 

AKO LIEČIŤ RAKOVINU, VYSOKÝ TLAK A CHOLESTEROL (Dr. Leonard Coldwell) / HOW TO CURE CANCER, HIGH BLOOD PRESSURE AND CHOLESTEROL (SK, ENG)

"KAŽDÁ RAKOVINA MÔŽE BYŤ VYLIEČENÁ ZA 2 - 16 TÝŽDŇOV." Dr. Leonard Coldwell

"Every cancer can be cured from 2 to 16 weeks."

 Dr. Leonard Coldwell

Ak by sa vám titulky videa nenačítavali automaticky, zapnete ich kliknutím na ikonku CC, ktorá sa objaví v pravom dolnom rohu hneď po začatí prehrávania videa:

www.youtube.com/watch?v=ghSiOIS3r-I

 

 

SADHGURU: What is cancer and how to cure?

https://www.youtube.com/watch?v=JWnyTJ96u another video SADHGURU: https://www.youtube.com/watch?v=MBH7Sg8yzdc

AKO LIEČIŤ RAKOVINU, VYSOKÝ TLAK A CHOLESTEROL (Dr. Leonard Coldwell) / HOW TO CURE CANCER, HIGH BLOOD PRESSURE AND CHOLESTEROL (SK, ENG) Každá rakovina sa dá liečiť do 2-16 týždňov / every cancer can be cured in 2-16 weeks. Dr. Leonard Coldwell (video ENG+CC tit.)
https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/

 

ČÍNSKA ŠTÚDIA - DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE / book CHINESE STUDY - very important informations about cancer (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dolezite-informacie-z-knihy-cinska-studia-important-informations-from-book-the-chinese-study/

 
MUDr. KAREL ERBEN: HOMOCYSTEÍN - RAKOVINA A VŠETKY CHOROBY SA DAJÚ LIEČIŤ AJ BEZ LIEKOV (CZ)
https://www.biblik.sk/news/mudr-karel-erben-homocystein-rakovina-a-vsetky-choroby-sa-daju-liecit-aj-bez-liekov/
 
*RAKOVINA - KONIEC JEDNEJ CHOROBY ĽUDSTVA, Dr. Matthias Rath / Dr. MATTHIAS RATH - CANCER, THE END OF ONE SICKNESS OF MANKIND (video SK, GER)
https://www.biblik.sk/news/rakovina-koniec-jednej-choroby-ludstva-dr-matthias-rath/
 
MOŽNOSTI LIEČBY RAKOVINY A ĎALŠÍCH CHORÔB (AKTUALIZÁCIA 1x) (SK, CZ)
https://www.biblik.sk/news/moznosti-liecby-rakoviny-a-dalsich-chorob/
 
SADHGURU: ČO JE TO RAKOVINA? / SADHGURU: WHAT IS CANCER AND HOW TO CURE? (SK, CZ, ENG) "Akékoľvek stimulujúce alebo opojné látky, ktoré si človek dáva, oslabujú organizmus." "Rakovinové bunky potrebujú takmer 30x viac potravy ako zdravé bunky. Ak bude odstup medzi jedlami 8-12 hodín, rakovinové bunky hynú."
https://www.biblik.sk/news/sadhguru-co-je-to-rakovina/
 
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!