V ANGLICKU SI Z KORONAVÍRUSU NIČ NEROBIA (+POZNÁMKA BIBLIK) AKTUALIZÁCIA 3x

03.04.2020 23:44

Priatelia, ako to vyzerá v Anglicku? Prečo vystúpili z EU? Prečo nikto neničí malých a stredných obchodníkov a tým pádom aj celé Anglicko?  Jedna z hlavných londýnskych nemocníc, ťažko by ste tam niekoho našli niekoho šaškovať s rúškom a rukavicami. Cigáň, čo natočil to video sa pýta: "Kto mňa tu chce oj*bávať?" To by sa mal opýtať aj každý biely:

https://www.facebook.com/norbert.hmilansky.96/videos/535672407387725/?t=2 (pridajte si zvuk)

Poznámka Biblik: čo sa týka koronavírusu zatiaľ môžeme hovoriť skôr o mediálnej masáži ako o nejakej skutočnej pandémii. Aj situáciu okolo chemtrails monitorujeme a sme veľmi zvedaví, ako sa bude nákaza vyvíjať po prvom hromadnom nálete. Zatiaľ iba ojedinelé práškovanie v nízkej a strednej výške, nie však hromadné nálety - aspoň cez deň už pár dní nie. Z online kamery v Londýne (London Eye) je za posledných 24 hodín tiež vidieť iba ojedinelé práškovanie. Koronafraška má zatiaľ aspoň nejaký význam, je menej chemtrails - zatiaľ. nosenie rúšok má akurát ten význam, že človek nevdýchne celé kusy tých chemtrailsových vláken. Ale je smiešne, keď sa Slovák bojí niekoho bez rúška a len čo si to všimne uskočí na dva metre ako pes (veď nosí aj náhubok ako pes). Je to dôkaz mediálneho výplachu. Slovensko ohrozuje Matovič, a veľkú ranu mnohým Slovákom-obchodníkom zasadilo už nariadenie zavrieť obchody. Matovičovi však nestačilo, chce pritvrdzovať, nečudo, veď čím je v očiach národa, to všetci vieme: tým čím bol vždy, dnes však dokonca z povolania.
Porovnajte ako sa vyvíja situácia v Maďarsku, kde na čele štátu stojí skutočný líder a kresťan Viktor Orbán: https://www.infovojna.sk/article/vypnite-konecne-matovica
 
AKTUALIZÁCIA 1: na snímke je Matovič so šálom. Je Matovičov a  Kollárov šál  podobný symbol ako Havlove krátke nohavice a značia príslušnosť k nejakému tajnému spolku? Matovič takéto podozrenie silno vzbudzuje, písali sme o tom tu.
 
Kollárov šál - údajne ukradnutý
 
Havlove krátke nohavice - značia príslušnosť (a poslušnosť) k jeho slobodomurárskemu rádu
 
 
AKTUALIZÁCIA: 2
Vo Švédsku sú otvorené aj školy aj reštaurácie - nenechajú si zničiť štát, pokiaľ sa zatiaľ nič vážne nedeje:
AKTUALIZÁCIA: 3
a na záver ešte jedna nepotvrdená a neoverená správa o telefonickej konferencii medzi Putinom, Trumpom a Xi Jinpingom - generálnym tajomníkom Ústredného výboru komunistickej strany Číny. Údajne sa rokovalo o svetovej mene. Tempus veritatem parit - čas rodí pravdu. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť, ktorá buď potvrdí alebo vyvráti takéto správy.
 
-   -   -
- PROSÍM PAMÄTAJTE DNES (5.4.2020) v noci zo soboty na nedeľu o 4:45 ráno na MEDITÁCIU (MODLITBY)