V. MEGRE: ANASTASIA: PRIVÍTAJ DEŇ SVETLOU MYŠLIENKOU (Poznámka Biblik: Ak nejaké knihy Anastasia vlastníte, môžete ich posunúť ďalej. Skúsenosti sú také, že podľa úrovne človeka môžu pomôcť, niekedy veľmi. Skrátka, nie sú to len tak hociaké knihy (SK,ENG)

16.10.2023 18:52

"Nech bude tento deň pre teba dobrý. Privítaj ho svetlou myšlienkou!"*

"Liečivým vlastnostiam cedrového oleja sa nič nevyrovná."

"Na londýnskej burze stojí 1kg cedrového oleja 500 dolárov." (r.v. kníh ANASTASIA 2006-2010)

"Je dôležité pomáhať dobrým ľuďom, ktorí povedú spoločnosť ku svetlu, nie do slepej uličky. Ak budeš pomáhať všetkým, rovnováha dobra a zla ostane rovnaká, alebo sa zhorší." cit. z kníh ANASTASIA

Všetky knihy ANASTASIA skladom tu:
Poznámka Biblik: Ak nejaké knihy Anastasia vlastníte, môžete ich posunúť ďalej. Skúsenosti sú také, že podľa úrovne človeka môžu pomôcť, niekedy veľmi. Skrátka, nie sú to len tak hociaké knihy!
 
Súvisiace články / related articles:
ANASTASIA: CEDROVÝ ORECH AKO SUPERPOTRAVINA / CEDAR OIL AS SUPERFOOD AND UNIQUE HEALING PRODUCT. WHY TO AVOID METAL SPOONS MANIPULATING WITH CEDAR OIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anastasia-cedrovy-orech-ako-superpotravina/
POSOLSTVO ANASTASIE ZO SIBÍRSKEJ TAJGY (video CZ)
*AKO UPRAVIŤ SPÁNKOVÝ REŽIM, VYLIEČIŤ PSYCH. OCHORENIA A ZLEPŠIŤ SPÁNOK / HOW TO IMPROVE SLEEP, CURE MENTAL DISORDERS AND GET BACK VITALITY AND HEALTH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ako-upravit-spankovy-rezim-vyliecit-psych-ochorenia-a-zlepsit-spanok-how-to-improve-sleep-cure-mental-disorders-and-get-back-vitality-and-health/
 
ENGLISH:
"May this day be good to you. Greet it with a bright thought!"
"The healing abilities of cedar oil are ultimate."
"On the London Stock Exchange, 1 kg of cedar oil costs $500." (year of issue ANASTASIA books in Slovakia and Czech republic: 2006-2010)
"It's important to help good people who will lead society to the light, not to a dead end. If you'll help everyone, the balance of good and evil will remain the same or worsen." Quotes from books Vladimir Megre - ANASTASIA
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!