VHODNÉ OČISTNÉ DNI ASPOŇ 1x DO TÝŽDŇA (+Poznámka Biblik: PSYCH. PACIENTI PÔST A MODLITBA PRAKTICKY NEVYHNUTNÁ)

25.04.2022 09:28

Známy duchovný majster Dr. Eduard Tomáš, ktorého veľmi zaujímavé prednášky (dokonca i všetky prednášky) nájdete na Biblik.sk odporúčal pre ľudí, ktorí na sebe pracujú, pôsty na Spln a na Nov. Samozrejme má to význam, pretože na Nov človek obvykle nemáva hlad a na Spln môže byť hlad veľmi silný. A takisto aj očistné efekty.

Na spln (aj keď sa mesiac blíži k splnu) si treba dávať pozor na drogy (káva, silné čaje, alkohol), pretože dochádza k výraznému zosilneniu účinkov.

Bežní ľudia by sa určite cítili lepšie, ak by sa aspoň na 1 deň v týždni odtrhli od mobilov, od Wi-Fi, od všetkých povinností a venovali sami sebe aspoň 1 deň v týždni! Nebolo by taktiež odveci vypínať mobil pri relaxe, behu, cvičení vonku, aby si telo od elektromagnetického žiarenia oddýchlo. V pôste, očistných dňoch ide o to odpútať sa od všetkého, od domácich prác, od internetu, tak si kvalitne oddýchnuť.

Vhodný 1x do týždňa je napríklad pôst, alebo odľahčená strava, vhodný je i klystír, ideálne pred jedlom a pamätajte, že zdravá, čistá kvalitná voda je nutná! Ak by niekto na klystír používal vodu z prameňov, odp. min. 10 minút variť!

Poznámka Biblik: Písali sme, ako  pripraviť zdravú vodu i na pitie, je to v tej Poznámke dolu v tomto článku:

 
Psych. pacienti i dlhodobý pôst (pôst = aj diéta, napr. podľa knihy Dr. Campbell-McBride tu) a veľmi dôležitá je modlitba. Boh môže pomôcť veľmi, ale od vás to chce urobiť maximum, tak ako by Boh ani nexistoval, ale samozrejme lásku Bohu treba prejavovať ustavične, viď a snaž sa aplikovať do praxe NAJVÄČŠIE PRIKÁZANIE.
 
Dôležitý je cit, bdelosť - prikázanie BDEJTE! 
 
A mnohí možno poznáte, akým spôsobom sa v bibl. časoch uzdravovali aj veľmi ťažké prípady psych. chorôb, vlastne tak sa uzdravujú aj teraz:
 
           "Ale tento druh nevychádza, iba modlitbou a pôstom." Matúš 17:21

           "A povedal im: Toto pokolenie nemôže vyjsť nijakým činom, iba modlitbou a pôstom." Marek 9:29
 

______________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU