VÍZIA POMERNE BLÍZKEJ BUDÚCNOSTI ĽUDSTVA

22.03.2024 20:39

biblik.sk/clanky

arkadijpetrov.sk

biblik.sk/kabala

"Metodika hľadania pociťovania Stvoriteľa sa nazýva kabala"

z knihy DOSAHOVÁNÍ VYŠŠǏCH SVĚTŮ

https://www.biblik.sk/news/kabala-zidovska-mystika-siroka-verejnost-ziskava-pristup-k-studiu-mudrosti-starovekych-narodov/

Z knihy PRAKTICKÁ UČEBNICA cviky BIT - Dr. Arkadij Petrov:

REGENERÁCIA MOZGU BY MALA BYŤ PRE KAŽDÉHO ZDRAVÉHO I CHORÉHO PRVOTNÁ, KÔLI OBNOVENIU NORMÁLNEHO VNÍMANIA I PRE AKTIVÁCIU SPIACICH NEURÓNOV
https://www.biblik.sk/news/regeneracia-mozgu-by-mala-byt-pre-kazdeho-zdraveho-i-choreho-prvotna-koli-obnoveniu-normalneho-vnimania-i-pre-aktivaciu-spiacich-neuronov/

Je to možno na prvý pohľad trochu zložitejšie, preto sa robia tie semináre:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

Niektorí dokážu normálne podľa postupu z UČEBNICE A KNIHY STVORENIE SVETA www.arkadijpetrov.sk tvoriť kmeňové bunky a majú vynikajúce výsledky. S trochou cviku je možné tvoriť nové bunky, obnoviť kĺby, ľadviny, vnútorné aj vonkajšie poškodené aj amputované orgány, upraviť zrak - akoby operácie a injektáž kmeňových buniek bez ihiel a skalpela. Ak ide o veľa a človek nevie nič, môže poprosiť Nebeského Otca, aby sa do tejto práce vložil - toto Živé Vedomie je prítomné a vidí aj zvnútra všetky bunky, vie všetko a môže robiť akékoľvek zmeny, podľa úrovne vedomia človeka (David R. Hawkins) je možný aj večný život (večná obnova telomér) aj kriesenie mŕtvych - ľudia blízki úrovne vedomia Kristovi to stále občas robia (šamani, svätci atď. kriesia mr´tvych a robia divy) nech sa to zdá akokoľvek neuveriteľné, a niektorí alchymisti žijú už celé veky. V knihe VODA - NAJVÄČŠÍ LIEK je napísané, že bunka je vlastne nesmrteľná, ide o straty vody... Nie je žiadnym tajomstvom, že na Zemi niektorí ľudia a mudrci žijú tisíce rokov. Vlastne iba do hĺbky poznali určité tzv. vnútorné technológie, ktoré znova objavujeme a ľudia budú odkladať telo až vtedy, keď ukončia potrebný vývoj. Zatiaľ je to najmä vďaka technokratickému vývoju naopak - telo a harmonické prostredie si narušia a neprirodzene pozmenia skôr, než sa vyvinú k sebapoznaniu. A ďalej, ak nie je záujem zo strany ostatných ľudí, aby osvietený človek žil ďalej v tele, čo znamená pre pokročilých ako v "klietke", skrátka dobrovoľne telo odložia a pokračujú v živote a Večnej tvorbe ako Duch. Nádhera Večnej tvorby a realita slobody nekonečna, resp. Absolútna, je najvyššia neextatická blaženosť. Osvietení môžu len zvolať Gloria in excelsis Deo - Sláva Nebeskému Otcovi, Životu, Ktorý je večný, že človeku milostivo prepožičiava byť Jeho súčasťou na veky!

Ak veríte, že Nebeský Otec - Vedomie, Ktoré má neobmedzené možnosti JE, získava obyčajný človek už teraz kľúč k pôsobeniu na bunkovej úrovni a aj na materiálne objekty mimo tela. Mnohí budú robiť zázraky a objavovať to, čo do nich Nebeský Otec vložil. Časom bude život na Zemi vyzerať úplne ináč, a to, čo robili egyptskí kňazi a magici bez žeriavu a bez lietadiel len nejakou paličkou, slovom a sústredením - tieto dnes nekonečné možnosti Vedomia objavuje stále viac ľudí. Ako hovorí Pán Ježiš Kristus: "Neprejde ťava uchom ihly, u ľudí je to nemožné, ale u Boha je možné všetko."  (Marek 10:25-27)

Stačí napríklad prvých pár minút tohto videa, to prvé s tým Němečkem:

https://www.biblik.sk/news/ako-sa-uzdravit/

Ďakujeme

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/