VOĽBY: KAŽDÝ ROZHODUJE O ŽIVOTE A SMRTI

30.07.2022 12:18

"Energiu, emócie a námahu vkladajte do toho, čo má zmysel. Vtedy sa vám začne dariť." cit. kniha Ryan Holiday, kniha PREKÁŽKA JE CESTA

-     -     -

Človek dostal od Boha slobodu ako Boh. Človek môže vytvoriť krásny svet alebo ničiť a zariadiť potopu. Nie je namieste pýtať sa, prečo Boh niektoré zlé veci dopustí, pretože ľudia dostali božské právomoci, na jednej strane ľudia dostali od Boha absolútnu slobodu a tiež aj obyčajný človek môže rozhodovať o živote a smrti druhých ľudí. A ako človek so slobodou naloží, to je jeho vec. Čo kto seje, to bude aj žať, nie možno, ale určite! (Matúš 7:2) V súčasnej dobe je potreba mať na mysli, aby sa perly nehádzali sviniam (Matúš 7:6), pretože svine tušia svoj koniec a začínajú byť veľmi agresívne. Nesmieme ich podceňovať, pretože stále ešte predsa majú nejakú moc! Ale netreba im venovať pozornosť nad to, čo je nutné.

Základné ľudské práva platia a sú nedotknuteľné v každom čase, aj keď si niekto zmyslí pandemické hry, aj v čase skutočnej pandémie a vojny! Jedno zo základných ľudských práv je aj dýchať čistý vzduch, ktoré je pošliapávané úradmi i Políciou, pretože bez problémov vo väčšine štátov umožňujú rozprašovanie chemtrails. Problémy s dýchaním pri tzv. Covide sú s istotou spôsobené aj rozprašovaním syntetických vláken a umelého prachu chemtrails do ovzdušia. (veľmi zaujímavý článok a detaily častíc v ovzduší aj tu a tu) Ľudí dusia tým, že zamorujú ovzdušie a potom, keď sú ľudia z toho chorí kážu: "Duste sa ešte viac vy hovädá, a noste rúška a respirátory, lebo vás musíme obmedzovaním dýchania chrániť!" Vidíte nariadenia vrahov?

Každý, kto sa podľa nich takto "chránil" sa poškodzoval, na to, aby sme normálne fungovali, je treba aby sme normálne vdychovali vzduch, ináč narušujeme prirodzené mechanizmy! Nie som odborník v tejto oblasti, ale nazdávam sa, že prirodzená imunita izoláciou atrofuje. Je to ako keď medzi Indiánov zrazu prišli bieli, a Indiáni zomierali na choroby, ktoré im tam zavliekli. Samozrejme, že pracovali na tom aj cielene, predstierali, že Indiánom chcú dobre, ale v pohode dodávali Indiánom nakazené deky a snažili sa ich cielene vyhubiť! Takže pozor, aby ste vedeli, s kým máte v prípade opatrení, rúšok, testov a vakcín ale aj mnohých potravín zo supermarketov a fastfoodov dočinenia! A sú to tí istí, ktorí vám dávajú domov Wi-Fi a stále nové smartphony, ktoré vysielajú neviditeľné jedovaté žiarenia, viac kniha Dr. Martin Blank  tu , vlastne robia na ľuďoch experimenty a čakajú, čo sa stane, keď nastavajú mobilné antény všade naokolo:

https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/

Čo sa stane, kto vie? Rozvoj nových nádorových alebo chrípkových ochorení, alebo nová pandémia? Niektorí lekári hovoria, že nové choroby súvisia s novým elektromagnetickým poľom:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

ZÁVER:

Som si istý, že nielen testy a vakcíny ale aj rúška, ktoré títo fašisti dodávali, boli nejakým spôsobom otrávené, jedovaté, nakazené! (mikroplasty, výpary chemikálií použitých pri výrobe rúšok) a možno tie rúška priamo nakazili aj biologickými zbraňami, pre je to nich taká istá príležitosť ako dodanie nakazených prikrývok pre Indiánov. A oni sa chceli zmocniť ich zdrojov a územia, Indiánov nepotrebovali, lebo z nich nikdy neboli dobrí otroci! Takisto nepotrebujú Slovanov!

Každý rozhoduje o živote a smrti: pasivita tam, kde sa siaha na základné ľudské práva, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť. Povstanie tam, kde sa siaha na základné ľudské práva, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Toto sú pre nás dôležité voľby. Čo si vyberiete?

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť. Povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Toto sú pre nás dôležité voľby. Čo si vyberiete?