VYUŽIJE GLOBÁLNA SATANISTICKÁ MAFIA SVOJ POSLEDNÝ TROMF - MIMOZEMŠTANOV?

11.08.2021 09:29

"DON'T THINK YOU ARE, KNOW YOU ARE" THE MATRIX

"NEMYSLI SI, ŽE TO DOKÁŽEŠ ALE VEDZ, ŽE TO DOKÁŽEŠ!" film THE MATRIX

- - -

Videli sme, čo predviedli 9/11 - povraždili tisíce ľudí odpálením troch mrakodrapov a začali vojny proti ľuďom a proti štátom, ktoré sa im nechceli podrobiť. Začalo to 11. Septembra 2001, 9/11! To isté, úplne podobný podvod (len miesto teroristov použili kľúčové slovo "pandémia") teraz robia v celom svete - vymysleli si pandémiu a začali terorizovať celý svet a vnucovať nové pravidlá. Chcú totálnu svetovládu, k čomu im vraj treba znížiť počet ľudí a zbytku otrokov vnútiť svoje technológie na ovládanie a kontrolu mysli (vakcíny a mobilné antény na každom kroku  - vraj aby ľudia boli chránení pred vírusom a mali prístup na internet, zabúdajú však, že cez vakcínu má "vírus" prístup k nim a takisto k nim majú prístup cez internet)

- - -

Známy konštruktér raketových motorov Wernher von Braun raz vraj povedal svojej kolegyni Dr. Carol Rosin:

"Najskôr to boli komunisti, potom teroristi a ich posledným tromfom sú mimozemšťania." určite je dobre vidie tento krátky dôležitý film:

TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE: LEVEL WITH ME (2023) (ENG, SPA, GER, RUS) (WARNING: MUST WATCH MOVIE / POVINNÉ VZHLIADNUTIE ODPORÚČANÉ - DOKUMENT ODHAĽUJÚCI HĹBKU LUCIFERSKÉHO PODVODU) (ENG, SPA, GER, RUS, (+CZ a SK titulky) (SK, CZ, ENG, RUS, GER, SPA)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-level-with-me-2023-eng-spa-ger-rus/

V článku známeho jasnovidca Krzysztofa Jackowskiho tu vlastne pán Jackowski hovorí presne udalosti z BIBLIE - Zjavenie Jána. (podľa Dr. Davida Hawkinsa je Zjavenie Jána falošná kniha a s týmto tvrdením je možné súhlasiť)

Udalosti na nebi svedčia o tom, že sa snažia otráviť vodu a zem - nasypú obrovskú masu chemikálií na oblohu a nechávajú to v dažďoch spadnúť na zem. Ak by sme išli podľa Biblie - Zjavenie 8:6-13, tak je písané, že mnoho ľudí zomrie od otrávených vôd - a nie je to práca anjelov Božích, ale je to práca zločincov a vrahov, ktorí rozprašujú svinstvo.

Mnohí duchovní ľudia hovoria o nejakých zosilnených energiách a rôznych kvantových prechodoch, ktoré vraj spôsobujú to, že ľudia sú chorí... My v tom vidíme v prvomrade otrávenie vzduchu chemtrails a elektromagnetickým žiarením, čo nakoniec niektorí sami môžete cítiť a vidieť, čo sa deje v dňoch po posypoch. Ako sa cítite a ako vyzerá svet a ľudia na druhý deň? Tvrdím, že vplyv je taký, že svet je akoby omámený, utlmený. Sám si musím dávať pozor, kedy idem napr. behať, pretože tento otrávený vzduch mi niekedy spáli sliznice a všímam si, ako sa na druhý deň niekedy po posýpaní cítim. V pondelok extrémne posýpanie a včera som mal pocit, akoby mi horeli pľúca...  Ďalej príznaky otravy - prudké bolesti hlavy, pocit pálenia v pľúcach, únava a pocit zvýšenej teploty. Niekedy som bol tak mŕtvy, že som nevládal vstať z postele (keď som napr. pohyboval vonku v prudkom daždi - nie nezmokol som, iba som sa nadýchal toho vzduchu a na druhý deň sa nedalo existovať - dávno pred tým, než začali s Covidom mi bolo jasné, že sypú do vzduchu to, čo vyvoláva chorobu)

Že sa jedná o nejaké "energie" to nepopieram, ale nech mi nikto nehovorí ako o hlavnej príčine o nejakých energiách, keď nás vlastne zabíjajú sypaním jedov z lietadiel a obkolesili nás extrémne silnými mobilnými anténami. (zrejme ak vdýchne človek množstvo častích chemtrails zvyšuje sa citlivosť na elektromagnetický smog. Ale takéto vnímanie zatiaľ nemá veľa ľudí, u mňa prišlo ako následok cvičenia sungazingu, pričom dosiaľ sa u žiadnej inej nám známej osoby vykonávajúcej toto cvičenie neobjavilo. Ani v diskusiách na zahr. serveroch sme nenašli nič o extrémnom zbystrení zmyslov, medzi ktoré patrí aj vnímanie EM žiarenia, ale niekedy sa to môže stať...  Cvičenie sungazing som spropagoval na Slovensku aj po svete, zatiaľ boli iba pozitívne ohlasy a ľudia hlásili zlepšenie zdravia)

- - -

Hru na pandémiu odmietajú už aj mnohí odborníci a lekári, dokonca aj niektorí politici. Nakoľko na Slovensku vládne úplna spodina, podľa nás sú schopní všetkého - aj násilne očkovať ľudí. Dobro by malo byť aktívnejšie a organizovanejšie, pretože zlo každým dňom podniká kroky ako nás podlomiť a zabiť, teda my by sme mali každým dňom podnikať kroky, ako sa zbaviť ich! Existuje snáď Slovák, ktorý by chcel, aby vládol Matovič, Čaputová alebo aby tu smrdel taký Lengvarský? Nie je vám na zvracanie už pri tých menách? Fuj, žumpa, ktorú bude treba vyliať, ale svojimi výkalmi otravujú Slovákov denne a Slováci by rázne mali povedať: DOSŤ!

Nakoniec, každý Slovák rozhoduje o fašizme - či bude vyžadovať opatrenia alebo nie. Potom, ak by sa tu propagoval fašizmus, je vlastne zákonité, ak si diabli vymyslia nejakú kométu (bibl. hviezda "Palina" Zj8:11), ktorá vraj všetko otrávila, lebo tí, ktorí fašizmus podporujú, všetko otrávili! Teda aj tie najhoršie peklá nie sú výtvor Boha, ale ľudí. Kto je zodpovedný za situáciu kolosálneho podvodu s pandémiou? Ľudia, ktorých pravda nikdy nezaujímala a chceli žiť podľa svojich predstáv. (dnes neváhajú riskovať život experimentálnymi vakcínami, len preto, že majú napr. predstavu cestovať) Vidíte ako zatvrdile chce človek žiť po svojom a nič viac ho nezaujíma? Ale toto už nebude ďalej možné, je úplne isté, že žijeme v dobe Veľkej očisty, alebo Božích súdov a každý je sám sebe sudcom. Skrátka človek musí pochopiť, že si nemôže bezohľadne presadzovať svoju vôľu (aj jednotlivec aj politici) pretože určitý spôsob myslenia/konania je deštruktívny. (mnohí psych. pacienti si toto vôbec neuvedomujú a bohužiaľ väčšina ľudí sveta sú istým spôsobom psychicky chorí) Teda, kto svojim myslením a konaním spôsobuje zlo inému, čo je vlastne každá nečistá, povrchná alebo zlá myšlienka, škodí predovšetkým sám sebe a to popri tom, čo sa na Zemi deje iba urýchli jeho pád. Ako hovorí Abd-ru-shin:

"Ak človek zmýšľa zle alebo nízko, škodí tak nesmierne sám sebe."

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ak-clovek-zmysla-zle-alebo-nizko-skodi-tak-nesmierne-sam-sebe/

"Dokonca aj samotné peklo je iba výplodom ľudských duchov."
"ANI JEDINÁ ZLÁ MYŠLIENKA NEOSTANE NEODPYKANÁ, AJ KEĎ SA NESTALA HRUBOHMOTNÚM ČINOM."
Abd-ru-shin, POSOLSTVO GRÁLU
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!