WITHOUT EVIDENCE ALL CORONA-RESTRICTIONS ARE ILLEGAL / BEZ DÔKAZOV SÚ OPATRENIA VLÁDY ILEGÁLNE (SK, ENG)

10.07.2020 11:41

I wonder how so many educated people, scientists and doctors believe there is a new terrible virus!

Is there any evidence of the new dangerous virus? Or is this situation just a false TV propaganda at all?

I think masks, disinfections, distances, etc. are uncecessary stress of people.

Do we have any evidence the restrictions works? Do we have any evidence that there really is a new dangerous virus? If this corona-scenario is only a wish of your government, and in fact, nobody is really sick and nobody dies, you have to defend yourself, boycott all restrictions and sue your government!

Please do your own research, we hope this helps:

Virus follows fixed patterns in all countries – masks or not – situation is the same:

https://www.biblik.sk/news/israeli-professor-shows-virus-follows-fixed-patterns/

 

Dr. VERNON COLEMAN ABOUT THE 2nd WAVE OF CORONAVIRUS-ENGLISH:
https://www.biblik.sk/news/dr-vernon-coleman-about-the-2nd-wave-of-coronavirus/

 

HOSPITALS WERE EMPTY, NOBODY WAS SICK, IN TV THERE WAS A DIFFERENT PICTURE:

(INTERVIEW WITH THE AMERICAN NURSE) VIDEO LANGUAGE ENGLISH:
https://www.biblik.sk/news/coronavirus-is-a-giant-hoax/

 

Czech doctors prof.MUDr. Jiri Benes and prof.MUDr. Ladislav Machala:

“Most of our corona-possitive patients have only a light fever, mild sore throat, sometimes a cough... but, we really don’t see any difference between coronavirus and the common rhinitidis. Sometimes the infected patient doesn’t have any symptoms!” (article & quotes czech)

 https://www.biblik.sk/news/vacsina-nakazenych-koronavirusom-ma-len-zvysenu-teplotu-a-nadchu/

-   -   -

SLOVENSKY: V každom prípade, ak vás obmedzili, terorizovali alebo od vás vyžadovali dodržiavanie nariadení, mali by ste nariadenia bojkotovať a žalovať všetkých, ktorí vás túto špinavú rúško-dezinfekčno-odstupovú hru nútia hrať!

Väčšina horeuvedených linkov má titulky a slovenský alebo český popis. Je zaujímavé, že toľko vzdelaných ľudí verí na existenciu nejakého nového smrtiaceho vírusu! Treba sa vzdelávať neustále, zásadne pochybovať o tom, čo sa učí v školách a zvlášť o tom, čo sa opakuje v médiách! Človek si musí zvyknúť skúmať sám a neustále sa vzdelávať. Prosím vás urobte si vlastný výskum, dúfame, že vám pomôžu aj horeuvedené linky. Pretože ak je korona iba mediálny scénar a podvod, na ktorom sa elity bažiace po svetovláde a absolútnej moci proste dohodli, tak nadchádzajúcemu fašizmu, ktorý sa rafinovane pokúšajú zaviesť sa budete musieť brániť všetkými prostriedkami! To, čo títo diabli robia, ide proti nim - napriek opatreniam ktoré väčšina ľudí dodržiavala nás presviedčajú, že prípady nakazených koronavírusom rastú, tým svedčia sami proti sebe, že ich opatrenia, zákazy, kontroly a testy nielenže nefungujú, ale môžu byť príčinou! Určite sa nedajte testovať ich testami, ktoré môžu byť skutočne nakazené, a neznižujte výkon svojho imunitného systému rúškami, ktoré bránia prieniku najväčšieho zabijaka patogénov-kyslíka! Opatrenia vlády od začiatku sú a boli zločinné, skutočne chorých ľudí nechali zomierať odopieraním a sťažovaním prístupu k lekárskej starostlivosti a odkladom potrebných zákrokov! Už to svedčí o tom, aké plány majú so zbytkom populácie! A o tom boli všetky opatrenia - zvýšiť chorobnosť, zaviesť totálnu kontrolu a diktatúru a znížiť počet ľudí na Zemi. Pretože ak by chceli skutočne brániť šíreniu vírusu, museli by vlády štátov hľadať spôsoby na zlepšenie zdravia a posilnenie imunity národa! Samozrejme, muselo by sa začať vyšetrovať aj rozprašovanie vláken z lietadiel, ktoré môžu obsahovať baktérie, plesne a vírusy! Mal by sa v prvomrade zakázať prelet VŠETKÝCH lietadiel! Vlastne nás práškujú každý deň, nad TN sme aj dnes zaznamenali rozsiahly nálet posýpacích lietadiel! Lietadlá niečo vypúšťajú do ovzdušia, to je fakt. Teda nemôžeme uspokojiť s tým, že sa tu odkiaľsi objavil nejaký nový vírus, pretože jeden z účinných spôsobov ako šíriť patogény môže byť rozprašovanie z lietadiel! Musí sa začať vyšetrovať (ak vôbec nejaký koronavírus existuje) odkiaľ sa zobral a kto ho rozširuje. Ak sa vírus alebo, to, čo ho spôsobuje rozprašuje z lietadiel do vzduchu, aj najlepšie opatrenia a totálna karanténna izolácia by boli neúčinné. Ak viete čo je v ovzduší, tak sa občas môžete pomodliť za dobrú smrť. Malá ukážka tu, tu a tu. Článok o tom, že je s tým zamorená celá Zem a môžete to dobre pozorovať je tu. Bez toho, aby to vláda začala vyšetrovať, alebo sa snažila občanov nejakým spôsobom chrániť alebo aspoň varovať je to zločinná a pokrytecká vláda, ktorá sa nemôže čudovať, že ju ľudia budú chcieť zlynčovať (V Srbsku k tomu takmer došlo, Srbi vedia, že ich práškujú z lietadiel, napr. video Nikola Aleksič tu)

Jednoducho prelety lietadiel, ktoré sypú tento materiál do ovzdušia za žiadnych okolností NEMÔŽU ďalej pokračovať!