ZÁCHRANÁR: ĽUDIA UROBTE SI ÚSUDOK NAČO SLÚŽIA RUŽOVÉ, ZELENÉ A BIELE VRCHNÁKY NA PCR TESTOCH. TREFNE PRIROVNAL OĽaNO KU NSDAP (+Poznámka Biblik: TESTY SÚ PRÍČINOU MNOHÝCH PSYCH. AJ FYZ. CHORÔB A DLHODOBÝCH, MOŽNO AJ TRVALÝCH NÁSLEDKOV)

28.12.2021 13:22

Nahnevaný sanitkár - podľa prepočtov plat im vychádza cca 3-4 € na hodinu! Ak by mali 10 € dalo by sa to považovať pri takej práci za minimálnu mzdu. Predstavte si, že by povedali, že jednoducho za taký plat nebudú pracovať, vyhlásia štrajk a neprídu do roboty! Ak by do roboty neprišli predstavitelia vlády, nikomu by nechýbalo omaľovávanie okresov rôznymi farbičkami. Zdá sa, že omaľovánky tu má niekto veľmi obľube, dokonca vyfarbili aj testy:

https://www.youtube.com/watch?v=TUsqmT9mcOM

čl. aeronet tu

Poznámka Biblik: od začiatku sme vás varovali, že tieto testy môžu byť nakazené! Niektorí ľudia majú po testoch okrem krátkodobých aj dlhodobé následky, či trvalé, to zatiaľ nikto nevie - experiment! Krátkodobé - psychické problémy (niekoľko hodín po testoch), fyzické problémy (štípanie nosa, bolesti hrdla, smäd, herpesy a chrípkové choroby až niekoľko dní po testoch), u niektorých ľudí dlhodobo (možno aj trvale - to zatiaľ nevieme) vyschnutá nosná sliznica. Čo všetko testy obsahujú, to nevieme, bolo by skôr prekvapivé, ak by neobsahovali nanočastice, faktom je, že obsahujú veľmi jedovatý toxický plyn. Smäd a niektoré problémy po testoch sú príznakom otravy! A choroby sú otravy, pozr. vynikajúce dokumenty Dr. Cowan a Dr. Loibner

Zločinci Igor M., Zuzana Č, Richard S. a ďalší sú hlavní maskoti hry na pandémiu, ktorá v skutočnosti nikdy neexistovala, žiadna hygienická stanica nevyhlásila ani epidémiu! Vírusový zápal pľúc tu bol odjakživa, ak sa niektorí mladí zdraví ľudia dusia a niektorí zomierajú na chrípku, ktorej sa dnes hovorí "nový vírus" alebo "nový variant", mali by sme spozornieť a hľadať príčiny. My tvrdíme, že problémy s dýchaním a vážne komplikácie banálnych ochorení sú spôsobené dlhodobým rozprašovaním chemikálií chemtrails. Zločinecká vláda R. Fica, zločinecká vláda Igora M., mafia s nápisom Polícia a kolaboranti zo SHMÚ a z Úradu na ochranu ovzdušia tieto zločiny-genocídu chemtrails dlhodobo ignorujú a niektorí vyšetrovatelia a tzv. odborníci dokonca zosmiešňujú a tvária sa, že sa tu nič nedeje! Dlhodobé následky  zaprášeného ovzdušia  (podľa informácií výskumníkov [tu a tu] vysoko toxickými jedmi) a zakrývanie Slnka a násl. nedostatok vit. D si snáď viete predstaviť aj sami. Ľudské zdravie je dlhodobo podlamované rafinovanými pseudovedeckými satanskými v princípe zločineckými metódami, v ktorých je vychovávaná väčšina lekárov (detský očkovací program, tetanovky, covid vakcíny a všetky vakcíny), ďalej  chemtrails, mobilné žiarenie, chlórovaná voda, bežná strava zo supermarketov - napr.  glukózový , škrobový, ryžový a iný "tzv. sirup" v potravinách - zbytočne zaťažuje pečeň ale to je účel, ďalej jedy v oblečení, v kozmetike, najmä SLS a fluorid v pastách, atď., viac čl. GLOBÁLNE ZLOČINY). V takomto prostredí je možné očakávať postupné umieranie na bežné choroby ako za čias vojny alebo hladomoru... 

Každá vakcína alebo iný toxický faktor, (napr. aj nový zdroj rádiového žiarenia-nový Wi-Fi modul, napr. nový router na vyššej frekvencii, nové smart/phony/hodinky, atď., ale aj smútok či hnev) môže byť v takomto prostredí tou poslednou kvapkou!