ZAKAZUJÚ AJ SLOVENSKÉ ÚRADY ÚČINNÚ LIEČBU KORONAVÍRUSU? (AKTUALIZÁCIA 1x - DOPLNENÉ)

24.08.2020 21:19

Hydroxychlorochinín v kombinácii so zinkom je podľa lekárov účinnou liečbou koronavírusu, nedostatok zinku má za následok aj depresiu, (bod 2.)

 
 
Poznámka Biblik: Vlastne čo bolo treba urobiť namiesto trápnych opatrení, ktoré nijak nie sú účinné, práve naopak, vyslovene poškodzujú ľudí - rúška, pľúcne ventilácie a pod., do ktorých sú násilne tlačení aj laická verejnosť aj nemocnice? Dokonca v niektoré americké nemocnice inkasovali finančný bonus, ak pacienta pripojili na umelú pľúcnu ventiláciu!
Podľa našich informácií málokto prežije pľúcnu ventiláciu, slovenskí vedci vymysleli účinný spôsob ako vypočítať "dávkovanie" umelej pľúcnej ventilácie  presne pre každého pacienta zvlášť tak, aby nepoškodila pľúca. Umelá pľúcna ventilácia podľa našich informácií predstavuje značné riziká pre pacienta.
Hydroxychlorochinín (na Slovensku liek Plaquenil) v kombinácii so Zinkom predstavuje podľa spomínaných lekárov z praxe účinnú liečbu na úplne vyliečenie koronavírusu! Čo však urobil štát namiesto toho aby hľadal a podporoval účinnú liečbu chorých ľudí, ktorí sa niekedy aj dusia? Naozaj v kapitalizme, kedy produkt ide na odbyt sa štát môže obávať nedostatku? Urobte si sami o tom názor, či našim úradom skutočne ide o naše zdravie:
 
 
OPATRENIE MINISTERSTVA ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY:
 
 
AKTUALIZÁCIA 1x: Výdaj lieku Plaquenil podľa jednej dostupnej informácie nebol viazaný na lekársky predpis špecialistu, mohol ho predpísať aj bežný lekár. Napríklad aj ľudia cestujúci do zahraničia by Plaquenil mohli potrebovať - môže im zachrániť život, doteraz  lekári podľa dostupných informácií mohli Plaquenil bez obmedzení predpísať. Nepochybne, aj v situácii s koronavírusom môže zásoba lieku Plaquenil pomôcť zachrániť život. Ale podľa nás, pokiaľ bude pokračovať rozprašovanie chemtrails, preliečení ľudia sa nakazia zas. Na jednej strane súhlasíme s tvrdením, že neexistuje žiadny koronavírus. Na druhej strane sme presvedčení, že určitý materiál, ktorý obsahujú vlákna chemtrails spôsobuje problémy s dýchaním a kolaps životne dôležitých orgánov. Je to samorozmnožovací materiál podobný plesni, rozprašujú ho prakticky ustavične do vzduchu, takže ak by to neskončilo, neprežil by to nikto. Svetlo do toho, čo vlastne tieto vlákna obsahujú by mohlo priniesť podrobné vyšetrovanie. Urobili sme mnoho preto, aby vzorky chemtrails Polícia začala analyzovať. Trvalo mnoho rokov, kým bol vôbec niekto ochotný pozrieť sa na dôkazy, závery nám dodnes nikto neoznámil. My Biblik.sk sme dávno pred tým, než sa začal scénar s koronavírusom, upozornili štátne úrady, že zo vzoriek chemtrails cítime príznaky podobné chrípke - naznačili sme im veľmi jasne, že z chemických vláken, ktoré na nás rozprašujú z lietadiel, citliví ľudia sú schopní určiť prítomnosť nejakého vírusu.
Ak chcete byť zdraví a vôbec prežiť, v prvomrade sa obráťte k Bohu, VZŤAH S BOHOM MÔŽE POMÔCŤ ZVÝŠIŤ VAŠE ŠANCE NA PREŽITE:
https://www.biblik.sk/news/vztah-s-bohom-moze-pomoct-zvysit-vase-sance-na-prezitie/ Prosím pozorne si prečítajte horeuvedený článok a vzápätí bombardujte úrady, ministerstvá aj Políciu aby začali aktívne zasahovať voči genocíde, ktorú sa niekto rozhodol spáchať. Či z toho bude pandémia, alebo globálna ekologická alebo klimatická katastrofa, môžeme hádať, možno to budú aj všetky tri. V každom prípade, na nečinnosť a lži SHMÚ, ministerstiev a Polície vo veci rozprašovania chemikálií (chemtrails) by malo byť podané tisíce trestných oznámení. Ľudia, ktorí sú zodpovední za to, aby nás chránili, istým spôsobom chránia globálnych zločincov, aby mohli v premene sveta na jeden veľký koncentračný tábor nerušene pokračovať. Ľudia začínajú mať problémy s dýchaním, a keď oznámite chemtrails Ministerstvu zdravotníctva (alebo inému ministerstvu), povedia, že podľa zákona vyšetrovanie chemtrails nie je v ich kompetencii! V minulosti sa tiež takto jedno ministerstvo vyhováralo na druhé a pritom zodpovední sú všetci a zároveň aj každý jednotlivec! "Som mamička dieťaťa, musím sa starať o dieťa, nemám čas riešiť chemtrails!" "Som otecko, živím rodinu, nemám čas riešiť chemtrails!" Len tak ďalej, kľudne si zakrývajte oči, roztvoria vám ich násilím! Čo ste urobili, aby ste ochránili seba a svoje deti? Denne dýchate obrovské množstvá vláken, rozprašovaných z lietadiel - vy aj vaše deti! Čo myslíte, koľko potrvá, kým začnú problémy s dýchaním, skutočné pandémie a zomieranie? Blázni si zakryjú oči a povedia, že chemtrails neexistujú, alebo situáciu tupo ignorujú! Ak sa však jedná o štátneho úradníka, policajta, alebo ministra, potom  takýchto ľudí nesmiete platiť zo svojich daní a nemajú čo hľadať v úradoch, modlite sa a zároveň učiňte potrebné kroky, aby sme sa ich zbavili - nie začať ich fyzicky likvidovať a robiť sudcu, Boh je každému Sudcom! Ale musíme odmietnuť platenie daní, odmietnuť vládne nariadenia (odmietnuť rúška aj platenie pokút) a začať aktívnu občiansku neposlušnosť! Teraz je zločinom živiť parazitov, ktorí umožňujú hladký priebeh genocíde. Ako občan sa budem každého politika, policajta, vedca aj poslanca pýtať, ako nás chránili a čo urobili, aby sa začalo vyšetrovanie chemtrails. Pretože ignoranti si len ďalej robia svoju prácu a podstatné veci vidieť nechcú! Každý jeden občan a zvlášť každý jeden politik, poslanec, policajt a vedec, ak vôbec niekedy počul o chemtrails, je povinný urobiť si vlastné vyšetrovanie a podniknúť všetky kroky, aby do tejto situácie zasiahol ako môže! A takisto aj každý z vás...