ZAUJÍMAVÉ KOMENTÁRE Z DISKUSIÍ

05.07.2021 12:39

1.) "Robím na Okresnom úrade, na krízovom riadení. Všetky MOM-ky posielali k nám hlásenia na týždennej báze o počtoch pozitívne testovaných.
Už aj v hlavnom mediálnom prúde prebehla informácia o klamlivých nadsadených číslach a u nás to bolo v tom januári reálne 0,75%. V médiách bolo uvedené nad 4%.
Testovať sa prišlo cca 25tis ľudí z okresu, čo je asi 188 pozitívne testovaných. Nechám na vás koľko z nich bolo skutočne chorých, ale aj keby to bola polovica, nie je dôvod zavrieť ani priemernú školu. Keďže podľa zákona musí byť chorých 20% žiakov aby sa vyhlásili chrípkové prázdniny.
A oni zavreli všetko a robili tzv "SNP2". Teraz na základe toho chcú vakcínovať všetkých ľudí experimentálnou vakcínou.
Jednu vec vám poviem. Všetci zamestnanci okresného úradu vedeli, ako sa manipuluje s číslami. Tam sa neutají nič. Čiže ten podvod bol všetkým na očiach. A viete čo? Napriek tomu sú všetci zaočkovaní už. Mimo cca 4-5 jedincov zo 60. A nosia tú plienku na hube aj na záchod. Ten vírus musí byť väčší ako smrad, ktorý ti hneď udrie do nosa. Ale takto ďaleko oni v uvažovaní asi nejdú. Predpis je predpis:)" https://www.infovojna.sk/article/video-vedlajsie-ucinky-vakcin-spozname-az-za-5-rokov-treba-sa-s-tym-zmierit-vyhlasil-krcmery

2.) Ľudia v diskusiách častokrát reagujú na Čaputovej propagandu a na jej predvolebnú kampaň, kde chcela, aby Slovensko bolo krajinou, kde sa ľudia nebudú báť zomierať... video tu. O volebných podvodoch sme písali v týchto článkoch:

o volebných podvodoch sme písali tu:
https://www.biblik.sk/news/volebne-podvody-nic-nove/
Dnes všetko vychádza na povrch, všetky podvody aj skutočný charakter ľudí a  politikov. Dalo by sa povedať, že vlastný hrob si dnes kope každý, kto vyzýva na očkovanie experimentálnymi vakcínami. Preto by mali od toho upustiť a činiť pokánie - obrat, zmenu v myslení a konaní, ale oni ešte miesto toho pritvrdzujú v špinavostiach a vyzývajú ľudí na nebezpečné kroky:
 

V-ako vakcína, alebo príslušnosť, resp. poslušnosť k nejakej sekte? Viac tu:

https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/

 

3.) Španielski výskumníci objavili oxidy grafénu vo vakcínach proti COVID-19.

Tím španielskych výskumníkov a profesorov pod vedením bioštatistika Ricarda Delgadoa a Dr. José Sevillanoa sa podrobne zaoberal vakcínou proti korone. Výsledky sú znepokojujúce. Zdá sa, že vakcíny obsahujú oxid grafénu.
Na každom balení frikadel je jasný zoznam prísad. Rovnako má tak človek právo vedieť, čo obsahuje vakcína proti korone. Výskumníci umiestnili produkt pod transmisný elektrónový mikroskop (TEM). Zistilo sa, že vakcíny väčšinou pozostávajú z oxidu grafénu.
Tieto nanočastice z grafénu sú toxické, môžu spôsobiť magnetizáciu ľudí a spôsobiť krvné zrazeniny a smrť. Okrem toho môže oxid grafénu spôsobiť kolaps imunitného systému a v dôsledku toho cytokínovú búrku.
Odborníci, ktorí vykonali túto analýzu, zverejnili v pondelok predbežnú správu o svojich výsledkoch, ktorú si môžete pozrieť TU:

https://www.biblik.sk/news/graphene-nanostructures-in-covid-vaccines-dr-pablo-campra-report-links/

Správu vypracoval profesor Pablo Campra Madrid z univerzity v Almerii v Španielsku.

„Držte svoje deti, seba a svojich rodinných príslušníkov ďalej od tohto materiálu“, varoval Delgado.
„Za žiadnych okolností sa nenechajte zaočkovať oxidom grafénu, pretože ten je obsiahnutý vo vakcíne.“

Sevillano dodal, že sa musíme za každú cenu vyhnúť tomu, aby sme my a budúce generácie boli magneticky označovaní ako dobytok a ochoreli. Delgado ďalej povedal, že o zisteniach bol informovaný nemecko-americký právnik Reiner Fuellmich."

 

"Nejde o intenzitu, ale o periodickú zmenu polarity - ako pri roztočení dipólu H2O v mikrovlnke. Grafén je vodivý a keď má po okrajoch nerovnomerne naviazané OH a COOH skupiny, prečo by nemohol fungovať ako "anténa" aj dipól o rád väčší ako je molekula H2O?
Španieli totiž vo vakcínach našli asymetrické toto:

Horný okraj má očividne väčší záporný náboj oproti dolnému.
Vír takýchto polarizovaných grafénových šupín v bunke a v striedavom elektromagnetickom poli môže teoreticky pôsobiť ako mechanický vrták, sekačka či turbína." https://www.hlavnespravy.sk/potrebujeme-nositelov-slova-ktori-slovensku-prinesu-pokoj-a-nadej-zdoraznila-prezidentka/2597292

Poznámka Biblik: Grafén - známy materiál na výrobu tranzistorov, sa našiel v Covid vakcínach (o graféne sa dočítate na IT serveroch, napr. tu a tu-za zmienku v článku stojí veta: "Technika by mohla ale nájsť využitie aj na kontrolovaný rast grafénu", teda podľa nás by mohlo ísť o potenciálne samorozmnožovacie tranzistory)