ZLOČINNÝ PRÍKAZ JUDr. MARIÁN MANDUCH - SUDCA PRE PRÍPRAVNÉ KONANIE (synovia vrahov prorokov, zlodeji a vrahovia v úrade, pokrytci v uniformách a talároch, ponesiete ťažší súd!

08.02.2024 17:53

"Ale beda vám, zákonníci a farizeovia, pokrytci, pretože zavierate nebeské kráľovstvo pred ľuďmi, lebo vy do neho nevchádzate ani tých, ktorí vchádzajú, nenecháte vojsť. Beda vám zákonníci a farizeovia, pokrytci, pretože zožierate domy vdôv, a to pod zámienkou dlhého modlenia; preto ponesiete ťažší súd.  Beda vám zákonníci a farizeovia, pokrytci, pretože obchádzate more i suchú zem, aby ste učinili jedného novoverca, a keď sa ním niekto stane, činíte z neho syna pekla, dva razy horšieho ako ste sami." Matúš 23:13-15, Biblia Roháček

-        -

ZLOČINNÝ PRÍKAZ JUDr. MARIÁN MANDUCH - sudca (zákonník) pre prípravné konanie

Inšalláh, všetky dokumenty budú zverejnené vrátane mien zločincov, ktorí sa skrývajú za sudcov, policajtov a prokurátorov. Aby už na vás prišlo všetko to, utrpenie a neprávosti, ktoré ste pomáhali spoluorganizovať v prezlečení za mužov zákona! Ako farizejské špiny, sami nevchádzajúc do Nebeského kráľovstva, ešte druhým bránia vojsť, synovia vrahov prorokov, zlodeji a vrahovia v úrade, pokrytci v uniformách a talároch, ponesiete ťažší súd!

Základom bezpečnosti ľudí je vlastnenie zbraní a schopnosť sa účinne brániť ako skupina či komunita pred takýmito kriminálnikmi. V spomínanej veci, kde v článku TOWERCOM, orig tu čl. TOWERCOM (1).odt (76,1 kB) bol uvedený možno záznam z osobného denníka, ak ste čítali aj súvisiace články, ide o túto vec: 

Firma služby pre bývanie s.r.o. už v minulosti poslala montérov, ktorí rozbíjali kladivami azbestové rúry a rozprášili azbestový prach po celej budove! Ľudia podľa zistených informácií podávali trestné oznámenia, asi si každý vie predstaviť, ako to dopadlo. 

Posledne firma SLUŽBY PRE BÝVANIE s.r.o. poslala montérov, ktorí prišli inštalovať nebezpečné a NESCHVÁLENÉ smartmetre, proti ktorým vystúpilo viacero susedov. V článku Towercom, ktorý vzali ako základ obvinení  na zakladateľa Biblik.sk bolo vlastne napísané, že ak by sa to opakovalo, pretože boli prekročené všetky hranice a legálne možnosti zastaviť páchateľov obzvlášť závažnej trestnej činnosti boli znemožnené, budeme sa brániť, čo je úplne prirodzené, v článku je uvedené, že nebolo možné z dôvodu absencie zbraní týchto montérov zastaviť! A urobil by to každý jeden človek, nikto vedomý by nemohol pripustiť rozbíjanie nekrytých azbestových rúr ani montáž smartmetrov! Bolo podané ešte v deň montáže neschválených smartmetrov trestné oznámenie, určite viete, ako dopadlo! Väčšina ľudí v dome nevedela, že sa idú inštalovať smartmetre, podobne ako ľudia netušili, že rúry, ktoré sa tu kladivami cez 11-poschodí otvorených stupačiek vybíjali a prach bol všade - boli azbestové! ! Podľa našich informácií nepomohlo, že ľudia ako dôkaz mali zozbieraný azbestový prach! Znamená to, že firma SLUŽBY PRE BÝVANIE s.r.o. prostredníctvom najatých firiem spáchala mimoriadne závažné trestné činy, a Polícia nemá a ani v deň montáží nemajú možnosť ich zastaviť!  

(po ich poslednej "službe", po výmene výťahov, ktorá nás stála desiatky tisíc eur, nám ešte aj znefunkčnili výťahy, nedajú sa privolať, v 11-poschodovom dome, kde čakajú ľudia s balíkmi, nábytkom, bicyklami a kočíkmi ide z prízemia po ich poslednej "rekonštrukcii" privolať už iba jeden výťah, títo chrapúni a zločinci sa nám ešte smejú do očí a robia si z ľudí srandu: ľudia zaplatili za nové výťahy, ale mnohí odvtedy už chodia radšej po schodoch, lebo výťahu sa niekedy odkedy sa ich oni chytali už nedočkáte - toto sú SLUŽBY PRE BÝVANIE s.r.o., za ktoré platíme)

Čo by ste robili s montérmi rozbíjajúcimi kladivami nahé nekryté azbestové rúry alebo ak by vám do bytu inštalovali nebezpečné veci, ktoré ste NESCHVÁLILI? A Polícia sa snaží obviňovat z kriminality tých, ktorí o tom píšu články a tým, že sa tieto informácie zverejňujú, chránime nielen seba ale aj ostatných!

Namiesto opakovanej kriminality firmy Služby pre bývanie s.r.o. a nimi najatých pochybných firiem sa Polícia tvári, že v našom dome hľadá zbrane, a že ochraňuje nejakých montérov, z ktorých jeden, ktorý nie je nepriateľom Biblik.sk uviedol, že on žiadny strach nemá! (Polícia v súvislosti s článkom kontaktovala montérov a pýtali sa ich, čo si myslia)

Článok TOWERCOM (v článku bola dokonca chyba i v nadpise a možno sa jednalo o skopírovaný záznam z denníka - originál článku tu čl. TOWERCOM (1).odt (76,1 kB)Tento článok ani v originálnej verzii nevykazuje známky vyhrážania žiadnej osobe, ani vyhrážky konkrétnym ľuďom, ani nič, čím by sa hocikto mohol človek, ktorý nepácha trestnú činnosť cítiť ohrozený, Biblik.sk dlhodobo poukazuje na obzvlášť závažnú trestnú činnosť s rozbíjaním a šírením azbestového prachu pri výmene odpadových rúr, čo sa udialo určite i v iných panelákoch. Posledne, inštalácia bezdrôtových meračov je zločinom, pretože susedia požadovali a schválili iba klasické merače, susedia sami od seba nechceli merače s rádiovým modulom, ale bez nášho vedomia nainštalovali túto nebezpečnú technológiu.

 
Zločinný príkaz JUDr. Marána Mandúcha (nižšie) - následne bol dňa 11.1.2024 byt zakladateľa Biblik.sk zdemolovaný kukláčmi a žiadne peniaze neboli poskytnuté ani na základné opravy. V noci boli vyrazené dvere, vonku zima a rozbité veľké okno, rozbitý nábytok, všade bolo  sklo a kusy nábytku, prenajatý byt nechala Polícia v noci otvorený, zakladateľa Biblik.sk odviedli a odišli! Toto je legálne? Policajti neoznámili žiadne obvinenie, chovali sa ako zločinci, dávali nohu do dverí, vypínali poistky, na opakované pokusy o komunikáciu opakovali len "POTREBUJEME SA POROZPRÁVAŤ!" Po skúsenostiach z čias covidizmu nie je možné veriť žiadnemu policajtovi! Stíhanie v Mandúchových papieroch je za rúško a za prebehnutie cez koľajnice, pretože vysielač na nádraží je tak silný, že u niektorých ľudí spôsobuje prudké bolesti hlavy, niektorí ľudia musia čo najrýchlejšie opustiť zónu, ktorá je nebezpečná.
V spomínaných dokumentoch sú zaznamenané zločiny mestkej i štátnej Polície, nikdy nemali nárok vyvliekať človeka z bytu! Pretože to robili a nikdy nemali žiadne platné obvinenie, policajtom sa dvere neotvárajú! Do dnešného dňa si nedovolil žiadny policajt blokovať dvere - to je vlastne zo strany policajta útok na domácnosť! A ak sa v minulosti policajtom otvorilo, nabehli do bytu a odvliekli ma preč, obvinenia boli úplne absurdné, rúško, normálny podpísaný list s prosbou susede a nejaké oznámenia slniečkárov za články s pozitívnym vyjadrením o Putinovi. Čo sa týka Polície, dokiaľ Polícia nebude očistená od pochybných indivíduí a kriminálnikov, NIKDY IM NEOTVÁRAJTE DVERE! Neviete, čo od nich môžete čakať. Minule priniesli obvinenie, kde bolo napísané, že pod hrozbou pokuty sa môžem nezúčastniť, ale policajti povedali: "My vidíme, že vám je zle", a nabehli do bytu a odvliekli preč na ich stanicu. Ok, ale ak niekto podáva oznámenia niekoľkokrát do roka ako na bežiacom páse, to existuje nejaký zákon, podľa ktorého máte Polícii z 52 týdňov v roku venovať dva alebo tri?
ZLOČINNÝ PRÍKAZ JUDr. Marián Manduch - sudca pre prípravné konanie, zločinný príkaz vydaný na základe falošných obivnení falošného svedka p. Adriany Ozogányovej Žuffovej. V týchto papieroch sa nenachádza jediný dôvod na zdemolovanie bytu, ani na kradnutie majetku - Polícia o zdemolovaní bytu, rozbitia okna a nábitku, vylomenia a vynesenia bezpečnostných dverí (nemohli sa dostať cez dvere, museli ísť oknom) Polícia dňa 11.1.2024  v noci ukradla z bytu zakladateľa Biblik.sk prakticky všetku počítačovú techniku, znefunkčnili telefón i pripojenie na internet ukradnutím routra, uprostred noci nechali byt otvorený a odišli:
 
Súvisiace články / related articles:
POLICAJTI MA BILI, TÝRALI, PONIŽOVALI A VULGÁRNE NADÁVALI PRIAMO NA POLICAJNEJ STANICI
https://www.biblik.sk/news/policajti-ma-bili-tyrali-ponizovali-a-vulgarne-nadavali-priamo-na-policajnej-stanici/
 
O SŤAŽNOSTI ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VOČI KRIVÉMU OBVINENIU POLÍCIE NA ZÁKLADE VÝPOVEDE FALOŠNÉHO SVEDKA PANI ADRIANY OZOGÁNYOVEJ ROZHODOVAL OPÄŤ PROKURÁTOR BORIS BUVALA, TEN ISTÝ, KTORÝ POŽADOVAL VÄZBU
https://www.biblik.sk/news/o-staznosti-zakladatela-biblik-sk-voci-krivemu-obvineniu-policie-na-zaklade-vypovede-falosneho-svedka-pani-adriany-ozoganyovej-rozhodoval-opat-prokurator-boris-buvala-ten-isty-ktory-pozadoval-vazbu/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!