11. SEPTEMBER: DEŇ, KEDY TO VŠETKO ZAČALO_9/11: DAY OF THE RISE OF FASCISM AND WORLD WARS (SK, ENG)

11.09.2023 18:47

"BOJKOTUJTE, NEBUĎTE POSLUŠNÍ, PRESTAŇTE SPOLUPRACOVAŤ!" Gándhí

"Boycott, do not obey and stop co-work!" Gandhi
 -     -     -
Hasič v rozhovore uviedol: "Bolo to bum, bum, bum - podlažie za podlažím, len som sa pozrel a utekal" / firefighters in interview said: It was boom, boom, boom - floor by floor, I was watching and running:
Interview s hasičmi o explóziách / firefighters interview explosions:
9/11 FIREFIGHTERS VIDEO /  9/11 VIDEO HASIČOV
https://www.youtube.com/watch?v=rNIzFgCpDrM&t=12m39s

Väčšina ľudí si veľmi dobre pamätá, kde boli 11. Septembra pred 22 rokmi.  Satanistické elity s vedomím americkej vlády zinscenovali teroristický útok a zabili 3.000 ľudí. Samozrejme, budova konštrukcie WTC sa nezrúti po náraze lietadla, ustála by bez vážnejších problémov pravdepodobne aj náraz viacerých lietadiel naraz. Nižšie zopár obrázkov pre podrobnejšiu predstavu o konštrukcii WTC:

WTC komplex pred 9/11_WTC complex before 9/11
WTC 1 a WTC 2 - strieborné veže, 115 podlaží. Vpravo dolu WTC 7, malo 52 podlaží a zrútilo sa aj bez nárazu lietadla... Z toho vyvstáva otázka, či vôbec do WTC lietadlá narazili alebo to bolo iba v telke...
Konštukciu WTC by vážnejšie nenarušil ani požiar, ani nárazy viacerých lietadiel. To, že by sa po náraze lietadla a následnom požiari budova kompletne zrútila a rozpadla na prach je iba televízny scénár. V realite - bez výbušnín by sa budova takejto konštrukcie len tak jednoducho nezložila! Oficiálne teórie o páde WTC sú hoaxy!
Jeden z prvých vedcov fyzik Dr. Steven Jones (dokument LIFTING THE FOG tu) objavil v prachu z WTC výbušninu nanoternit, išlo o pravdepodobne desiatky až stovky ton nanotermitu, ktorý sa použil na strhnutie troch mrakodrapov v komplexe WTC. Neskôr nanotermit potvrdili laboratóriá Nielsa Bohra v Kodani.
 
11. Septembra 2001 sa v čase okolo 17:20 zrútila v komplexe WTC aj budova Solomon Brothers Building, známa ako WTC 7.  Nenarazilo do nej žiadne lietadlo. Zaujímavé je, že BBC o tom informovala 20 minút predtým, než sa to skutočne stalo!
Pád budovy WTCD7 / WTC 7 COLLAPSE 11.9.2001, 17:20:
 
Veľmi podivný incident 9/11 dodnes nebol vyšetrený. Zahynulo 3.000 ľudí, ďalší prítomní a záchranári vdýchli jedovatý prach a začali sa neoprávnené vojenské ťaženia v celom svete, ktoré pokračujú dodnes. Ak by sme pripustili, že 9/11 sa udial podľa oficiálneho scénára, potom pred súd by mali byť postavení členovia tajných služieb za katastrofálne zlyhanie a velitela amerického NORAD, ktorí nechali lietadlá poletovať nad americkým nebom bez toho, aby k nim vyslali stíhačky. Na počudovanie, práve vtedy prebiehalo cvičenie Vigilant Guardian, kde sa okrem iného nacvičoval aj teroristický útok, aby nikto nevedel, či sa jedná o skutočnosť alebo scénár... 
O údajných lietadlách, ktoré údajne narazili do dvoch mrakodrapov WTC 1 a WTC2 je možné pochybovať, buď je scénár z lietadlami kompletne vymyslený, alebo išlo o diaľkovo navádzané lietadlá. Bežne, na letisku sa zhromaždia príbuzní, hľadajú, či ich rodinný príslušník nezmeškal let. Na letiskách, kde údajne štartovali lietadlá, ktoré údajne narazili do WTC - neboli tam žiadni ľudia, napriek tomu, že ich tam novinári očakávali... 
Podstatné je, že podivný incident nebol dodnes vyšetrený ani neboli vážnejšie prekážky takéto scénáre opakovať, Biblik.sk písal, že ak boli schopní zabiť 3.000 ľudí, pokúsia za zabiť aj 3 miliardy! Vďaka covidovému očkovaniu by sa im to mohlo podariť a v roku 2023 sú hlásené u mnohých slovenských včelárov v okolí Trenčína vážnejšie problémy s dorobením medu a dopestovaním niektorých potravín (program chemtrails a samozrejme nové vysielače a 5G)
Tieto vraždy a neoprávnené vojny vrátane satanistických programov chemtrails a 5G prechádzajú vďaka spánku väčšiny ľudí, z ktorých mnohí stále ešte žerú potraviny zo supermarketov aj mainstreamovú propagandu o spásonosnosti vakcín, používajú smartphony a Wi-Fi (vplyv na EEG - vlastne dostávajú väčšinu času svojho matrixového života program na kontrolu myšlienok, mind control,k pozri aj Dr. Rauni Kilde) a popri tom všetkom veria aj maximálnej lži o guľatej Zemi s plynnou atmosférou vo vákuovom vesmíre - viď hľadanie biblik.sk PLOCHÁ ZEM. Ak je možné ľuďom takto klamať, vlastne sú udržiavaní ako stádo na určitej oblasti, kde sa na nich robia genetické a ďalšie experimenty. Ináč, by tu musel byť masívny odpor proti zločinným vládam a prisluhovačom satanistických elít, ktorých hlavné programy sú šírenie homosexualizmu a reduckia počtu obyvateľov prostredníctvom vakcín, ktoré VŠETKY poškodzujú zdravie a pred chorobami nechránia! Vlastne, dalo by sa písať mnoho, ale vystihujú to tieto obrázky:
Súvisiace články / related articles:
TIP NA FILM: RIVALI - MARTIN LUTHER KING vs. MALCOLM X / MOVIES WE LIKE: Malcolm X and Martin Luther King Jr. Face to Face in Unity! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-rivali-martin-luther-king-vs-malcolm-x/
TIP NA FILM: MAHÁTMÁ GÁNDHÍ / MOVIES WE LIKE: GANDHI (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-mahatma-gandhi/
RABÍN ALON ANAVA: SATANISTICKÁ ELITA NAPLÁNOVALA 1. aj 2. SVETOVÚ VOJNU, VYTVORILA ŠTÁT IZRAEL, SPÁCHALI TERORISTICKÉ ÚTOKY z 11. SEPTEMBRA, KONTROLUJÚ NÁRODNÉ VLÁDY, FACEBOOK, WHO AJ OSN / RABBI ALON ANAVA: WW I. & II., FACEBOOK, WHO, OSN, 9/11 (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/rabin-alon-anava-satanisticka-elita-naplanovala-1-aj-2-svetovu-vojnu-vytvorila-stat-izrael-spachali-teroristicke-utoky-z-11-septembra-kontroluju-narodne-vlady-facebook-who-aj-osn-rabbi-alon-anava-about-ww-i-and-ii-facebook-who-osn-9-11/
AKO TO BOLO S TITANIKOM AJ S DVOJIČKAMI (articles SK+VIDEOS AND PICTURES (ENG) article about 9/11 and Titanic, worth to see, worth to translate)
https://www.biblik.sk/news/ako-to-bolo-s-titanikom-aj-s-dvojickami/
9/11 VRAŽDA 3.000 ĽUDÍ (SK + VIDEOS ENG)
9/11 DOKUMENTY VŠETKY / 911 DOCUMENTARY biblik.sk (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/9-11-dokumenty-vsetky-911-documentary-biblik-sk/
9/11 DEMOLITION EVIDENCE / 11. SEPTEMBER: DÔKAZY RIADENEJ DEMOLÁCIE (ENG, SK)
https://www.biblik.sk/news/a9-11-demolition-evidence/
AKO TO BOLO S TITANIKOM AJ S DVOJIČKAMI

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ako-to-bolo-s-titanikom-aj-s-dvojickami/
LIFTING THE FOG - Dr. STEVEN JONES 9/11 NANOTHERMATE:
JURAJ POLÁČEK NIELEN O PÁDE DVOJIČIEK (ZÁMERY GLOBALISTOV S ELEKTROMOBILITOU A MIGRANTAMI + ĎALŠIE_DÔLERŽITÉ KRÁTKE VIDEO_ZOSTRIH (SK)
https://www.biblik.sk/news/juraj-polacek-nielen-o-pade-dvojiciek-zamery-globalistov-s-elektromobilitou-a-migrantami-dalsie-dolerzite-kratke-video-zostrih/
- kniha David Ray Griffin - Nový Pearl Harbor/ book David Ray Griffin NEW PEARL HARBOR je jedno z najlepších zhrnutí, aby ľudia pochopili, že tak, ako médiá vykreslili 9/11 je iba reality show pre spodinu, pre zhovadilé stádo, ktoré slepo prijíma akýkoľvek televízny scénár, ktorý sa posledne, v situácii s Covidom už vypomstil mnohým! 
Najbližšie, ak budete počuť, že vakcíny zabíjajú a Zem je Plochá, skúste pripustiť aj iné pohľady:
"prof. JAN RAK: VÄČŠINOVÝ NÁZOR (PODOBNE AKO KAŽDÝ INÝ) JE PREŠPIKOVANÝ ROZPORMI, KTORÉ NEMÔŽU MAŤ RIEŠENIA V TEJTO KLASICKEJ PARADIGME, JE TREBA SA SKRÁTKA OTVORIŤ MOŽNOSTIAM, ŽE TO CELÉ MÔŽE BYŤ TROCHU INÁČ! (+DOPLNENÉ MATRIX V NÁS - najnovšie video)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vacsinovy-nazor-podobne-ako-kazdy-iny-je-prespikovany-rozpormi-ktore-nemozu-mat-riesenia-v-tejto-klasickej-paradigme-je-treba-sa-skratka-otvorit-moznostiam-ze-to-cele-moze-byt-trochu-inac/

 

BÝVALÝ SOVIETSKY KOZMONAUT IGOR VOLK: VO VESMÍRE SME NIKDY NEBOLI! A AK VÁM CHCE NIEKTO NAHOVORIŤ, ŽE SME TAM BOLI, TAK VÁS KLAME / FORMER U.S.S.R. ASTRONAUT IGOR VOLK: WE HAVEN'T BEEN TO SPACE (SK, ENG, RUS)
https://www.biblik.sk/news/byvaly-sovietsky-kozmonaut-igor-volk-vo-vesmire-sme-nikdy-neboli-a-ak-vam-chce-niekto-nahovorit-ze-sme-tam-boli-tak-vas-klame-former-u-s-s-r-astronaut-igor-volk-we-havent-been-to-space/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!