44 OSOBNOSTÍ NA ZÁKLADE INICIATÍVY EDUARDA CHMELÁRA NAPÍSALO LIST POSLANCOM (+Poznámka Biblik: SPRÁVA O BANDEROVSKOM TERORIZME, ZMLUVA S USA ZNAMENÁ ÚČASŤ SLOVENSKA NA MEDZINÁRODNOM TERORIZME)

07.02.2022 22:05

„Na základe našej histórie sme veľmi citliví, keď ide o cudzie vojenské jednotky na našom území. Nové rozmiestenie cudzích jednotiek by asi u nás nebolo vítané.“ Václav Klaus

-   -   -

"Slovensko má na rozdiel od mnohých iných štátov NATO veľmi zlú historickú skúsenosť s pobytom cudzích vojsk na našom území, a preto je na túto otázku oprávnene citlivé. Za posledných sto rokov nás trikrát zradili naši spojenci a dvakrát prepadli nie naši nepriatelia, ale naši strategickí partneri. V roku 1938 to viedlo k Mníchovskej zrade, v roku 1944 k nacistickej okupácii a následnému Povstaniu a v roku 1968 k invázii vojsk Varšavskej zmluvy. Je to viac ako dobrý dôvod na ostražitosť, či budeme slepo dôverovať nášmu mocnému ochrancovi, alebo racionálne upevňovať medzinárodné právo a mier. Podobne argumentoval aj český prezident Václav Klaus, keď naši západní susedia odmietli americkú radarovú základňu v Brdoch: „Na základe našej histórie sme veľmi citliví, keď ide o cudzie vojenské jednotky na našom území. Nové rozmiestenie cudzích jednotiek by asi u nás nebolo vítané.“ Viac tu:

https://ereport.sk/44-osobnosti-pise-poslancom-otvoreny-list-prestante-viest-vojnu-s-vlastnym-narodom/

alt. link: https://www.polemag.sk/nevedte-vojnu-s-vlastnym-ludom-a-dajte-sancu-mieru-otvoreny-list-poslancom-a-poslankyniam-nr-sr/

Poznámka Biblik: pápež František má pekné reči, sám mám niektoré jeho citáty. Z jeho úst sú to však iba suché intelektuálne frázy, srdca sa to nedotýka. Aj keď je tento takzvaný pápež taký aký je, neznamená to, že nie je schopný dať nejaký dobrý citát alebo myšlienku (má na to možno celý tím imagemakerov:-) Ak by som bol jednou z tých 44 osobností, aby som neurážal Slovákov a veriacich, takéhoto pápeža by som radšej nespomínal, je pokrytectvo, ak Bergoglia niekto navonok berie vážne, keď sa to hodí. List je tiež taký suchý intelektuálny výplod, chýba tomu Duch. V liste sú však trefne spomenuté historické udalosti a vynikajúci je citát Václava Klausa! Spomenutie Bergoglia aj keď účelovo, je však nevhodné, pretože Slováci nie sú blbí, a vedia čo je Bergoglio zač!

Bohužiaľ, politici môžu viesť vojnu s vlastným národom, robia to, ale už nevládzu, s americkými vojskami na Slovensku by sa asi cítili bezpečnejšie! A po tom, čo narobili, sa im nemôžeme čudovať! Pre OĽaNO a ďalších by odmietnutie zmluvy bola v nastávajúcom súde poľahčujúca okolnosť! Majú možno poslednú šancu zachrániť si život, ktorým si po tom, čo na Slovensku narobili, viac nemôžu byť istí! Ľudia zomierali kôli odkladu zdrav. starostlivosti, zomierajú na účinky vakcín, ktoré propagovali a niektorí majú trvalé následky a poškodené zdravie po testoch, o terore a ekonomických škodách písať netreba, hocikedy môže niekto z poškodených občanov politika uznať vinným a prevziať súd do vlastných rúk! Tvrdím, že politici nie sú naši nepriatelia, podobne ako Američania nie sú naši nepriatelia, objednávateľ vraždy nesie väčšiu vinu ako vykonávateľ aj podľa Biblie (Ján 19:11). Hlavným vinníkom je ten, kto dal takýmto politikom moc, teda aj ich chlebodarcovia, ktorí im "písali noty" a dosadzovali ich rôznymi podvodmi do úradov, ale tiež voliči ktorejkoľvek zo strán vládnej koalície...

_____________________________________________________

Priniesli sme správu o banderovskom terorizme, ktorým je predýchnutá celá Ukrajina! Americká armáda je infiltrovaná podobne ako Vatikán a zneužívaná na podporu terorizmu! Zmluva s USA je vlastne zavlečenie Slovenska do medzinárodného terorizmu! Odtiaľ už nemusí byť cesta späť, Rusi s teroristami nemajú vo zvyku vyjednávať, videli sme, ako s teroristami zatočili v Čečensku. Čečenskí teroristi ruským vojakom nožíkmi brutálne podrezávali hrdlá, točili si to na kameru a smiali sa na ich utrpení, ruské špeciálne jednotky od týchto diablových synov svet očistili a urobili poriadok. Ak sa čečenský terorista po dolapení dostal do väzenia, nemal tam dlhú životnosť, pretože bolo zverejnené jedno z najbrutálnejších videí podrezávania ruských vojakov čečenskými teroristami, svet vedel, čoho sú títo teroristi schopní, v bezpečí sa necítili ani väzni! Na Ukrajine je dnes podporovaná podobná banda a určité sily vo vláde USA podporujú terorizmus!

Ak by sme spolu s americkou armádou a touto zmluvou boli zatiahnutí do rusko-ukrajinského konfliktu, takéto svinstvá by nám hrozili, predsa boli by sme spoluúčastníkmi, nemuseli by sme dobre dopadnúť a odveta by mohla byť tak strašná, ako Specnaz zatočil s lídrami čečenských teroristov. (Ruská federácia by jednoducho mohla zaradiť Slovensko na zoznam krajín podporujích terorizmus a jedného dňa by Rusi mohli prísť na Slovensko robiť poriadky! Ak by sa podarilo vyhnúť jadrovému konfliktu, mali by sme tu ruských vojakov až dokým na Slovensku bude zlikvidovaný alebo dolapený posledný terorista! (aj poslanec, ktorý hlasoval za zmluvu) Američania ako je známe, ani svojich brániť neprídu, britskí agenti utekali v hidžáboch z Afganistanu, pretože Američania mali čo robiť, aby zachránili seba. Možno, že naši politici nakoniec skončia pred ruským súdom... V najhoršom prípade víťazstva NWO, pri nastolení ich Nového svetového poriadku, tiež príkladne trestajú zradcov, ako uvádzajú Protokoly sionských mudrcov. Zrada Slovenska príp. odsúhlasením zmluvy je zároveň pre tých, čo by hlasovali za zmluvu aj ten naprísnejší súd)

Vláda USA na Ukrajine podporuje terorizmus, vláda USA je potápajúca sa loď, ktorú všetci opúšťajú, vláda USA je jediná, komu by sa táto vojna hodila!

Američania nie sú naši nepriatelia, nepriatelia sú všetci zločinci ohrozujúci mier a podporujúci terorizmus! Rusi, Sovieti hnali fašistov a teroristov, vypočujme si krásnu Sovietsku hymnu a stojme na strane Osloboditeľov a protifašistických bojovníkov:

 
SOVIETSKI VOJACI, ĎAKUJEME!
-   -   -
 
 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
____________________________________________________________________
Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk a biblik.sk/clanky môžete podporiť na:
IBAN Biblik.sk - please support us / prosíme podporujte nás:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E !   T H A N K YOU!