ak. VLADISLAV HONČARUK: BEŽNÉ DEZINFEKCIE PITNEJ VODY A PRIESTOROV SPÔSOBUJÚ OTRAVU A COVID JE CHEMICKÁ OTRAVA (+Poznámka Biblik: AK SYPÚ JEDY NASCHVÁL DO VODY, ČO AK ICH SYPÚ I DO VZDUCHU?)

15.02.2022 21:17

ak. VLADISLAV HONČARUK: BEŽNÉ DEZINFEKCIE PITNEJ VODY A PRIESTOROV SPÔSOBUJÚ OTRAVU A COVID JE CHEMICKÁ OTRAVA:

Veľmi zaujímavé video:

TOP KOMENT:
"Ožarovanie vody slnečným svetlom mi pripomenulo túto knižku, čo Ježiš okrem iného povedal pred cca 150 rokmi: "Hlavne prví obyvatelia tejto Zeme nepili tak ľahko vodu, ktorá nebola najskôr, ak to bolo možné, na krátku dobu vystavená slnečnému svetlu." www.lorber.cz (pozn. red. dokument o Jakobovi Lorberovi - Božom pisárovi tu, náš čl. o slnečnej vode tu)
Poznámka Biblik:
dávnejšie sme vám priniesli informáciu, ktorú prezradil bývalý zamestnanec vodární: Okrem chlóru, ktorý je sám o sebe veľmi jedovatý sa do vody pridáva ešte špeciálny dezinfekčný prostriedok. Zamestanec vodární povedal, že je tak toxický, že po havárii cisterny rok na mieste úniku nerástla ani burina! Toto nám tie svine dávajú do vody! Vo vyspelých štátoch existuje zákon, že do vody sa nesmie nič pridávať! Tak prečo nám tu do vody sypú chlórové vápno a ďalšie jedy?
Minimálne ten chlór je dobre odfiltrovať, na našej stránke nájdete aj článok sprchové filtre, pretože lekári, ktorí skúmajú chlór hovoria, že chlór je tak toxický, že by sa v chlórovej vode už nesprchovali. ZAUJÍMAVÁ KNIHA Dr. Joseph M. Price - SRDCE CHOLESTEROL CHLÓR:
 
Ak jedy sypú do vody, neváhali by to sypať i do vzduchu (chemtrails). V jednom z našich článkov z r. 2018 tu sme varovali, že ak sa otrávený vzduch nebude riešiť, ľudia budú mať problémy s dýchaním. CHOROBY SÚ OTRAVY:
"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner, Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/
V súčasnosti je vzduch otrávený chemtrails a EM žiarením. Všímam si na ľuďoch, že málokto nemá kruhy pod očami! Ľadviny musia byť enormne zaťažené, v takomto prostredí môže byť u niektorých ľudí aj bežná chrípka komplikovaná. (osobne si myslím, že ľudia majú ťažší priebeh najmä kôli tým takzvaným testom, ktoré sú jedovaté, čím viac opatrení, testov a vakcín, tým vyššia chorobnosť a úmrtnosť - náhoda alebo zámer? Či skôr klasika - všetky ich opatrenia vrátane tých na úpravu vody prinášajú choroby a smrť)
Možno EM žiarenie tiež berie telo ako kontaminant. Na vodu používam uhlíkový sprchový filter a na pitnú vodu reverznú osmózu. Čo je však zaujímavé, že v poslednej dobe som nemohol piť ani reverznú osmózu... Predpokladal som, že je kontaminovaná EM žiarením, nakoľko potrubie je plastové a susedia majú silné Wi-Fi routre. Asi najlepší filter na pitnú vodu bol uhlíkový filter DIONELA, je aj pomerne lacný, finančne i technicky nenáročný na servis. Je to iba môj osobný pocit, ale veľká vrstva uhlíka tú vodu nejako aj revitalizuje, možno nejako čistí od EM žiarenia, neviem... Voda z filtra DIONELA sa dala na rozdiel od reverznej osmózy piť aj dlhodobo.
Reverzná osmóza je super na varenie (chuť ryže, polievok je vynikajúca) ale na bežné pitie asi ťažko, myslím si, že to nie je zdravé, oveľa lepší ako osmóza bol pomerne lacný uhlíkový filter DIONELA.

- - -

"Viem (a hlavným účelom celej tejto knihy je, aby ste to vedeli i vy), že elementárny chlór používaný na "ošetrovanie" vody je výslovnou príčinou vzniku arteriosklerózy a jej následkov - srdcového infarktu a väčšiny mŕtvic." Dr. Joseph M. Price, kniha SRDEČNÍ CHOROBY, CHOLESTEROL, CHLOR

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/hlavna-pricina-infarktu-mrtvice-a-arteriosklerozy-je-chlor-vo-vode/"

"Viem (a hlavným účelom celej tejto knihy je, aby ste to vedeli i vy), že elementárny chlór používaný na "ošetrovanie" vody je výslovnou príčinou vzniku arteriosklerózy a jej následkov - srdcového infarktu a väčšiny mŕtvic." Dr. Joseph M. Price, kniha SRDEČNÍ CHOROBY, CHOLESTEROL, CHLOR

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/hlavna-pricina-infarktu-mrtvice-a-arteriosklerozy-je-chlor-vo-vode/

 

___________________________________________________

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
 Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk a biblik.sk/clanky môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne média i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
IBAN Biblik.sk - prosíme Vás podporujte nás / please support us:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
Ď A K U J E M E / T H A N K  Y O U