AKO ELEGANTNE BOH RIEŠI PROBLÉMY VERIACICH, KTORÍ SA NA NIEČO SŤAŽUJÚ

05.08.2022 12:15

V poslednej dobe si všímam, že sa v porovnaní s minulosťou dosť rýchlo realizuje aj každá myšlienka. Ako sa človek môže vysporiadať s nežiadúcimi myšlienkami vysvetľuje Dr. Eduard Tomáš tu a Dr. David Hawkins tu. Potom, ak človek dokáže zastaviť energiu vznikajúcej myšlienky, alebo skrátke len "JE", t.j. ostáva v stave, kedy žiadne myšlienky netvorí, ušetrí naozaj obrovské množstvo energie.

Sťažuje sa niekto že je drahý benzín? V prípade dvoch mojich kamarátov to Boh vyriešil elegantne: auto rozbité na padrť a nikomu sa nič nestalo! Podľa vyjadrení šéfa VW sa zdá, že vlastniť osobné auto bude čochvíľa luxus ako kvalitný kaviár alebo Dom Perignon P2! No konečne! Pretože ten smrad z dieselov v meste bol niekedy neznesiteľný! Čo je to vlastne za vynález, že človek sa niekam dostane z bodu A do bodu B, ale za cenu, že v meste je totálne zničený vzduch! Neviem, ako to vnímajú obyvatelia ostatných miest, ale od Trenčína na východ začína byť vzduch neporovnateľne kvalitnejší, možno Trenčín, pretože je tu hlavný letový koridor (?), má podľa mňa úplne otrasný vzduch! Kedysi, keď ste v Trenčíne otvorili okno, bolo cítiť vôňu vzduchu a lesa. A dnes? Pach chemtrails, vzduch vonia ako okena, ako jód a niekedy ako síra (vajcový zápach). Prirodzená vôňa po daždi sa úplne vytratila, zmizlo aj normálne počasie, ale hovädá uverili, že čiary za lietadlami sú normálne a vraj nič sa tu nedeje! To vraj nie sú zásahy do počasia, ale sú to vraj klimatické zmeny!

Faktom je, že každý nemá čuch a vnímavosť ako ja. Vojdete do mesta, vzduch sa niekedy nedá dýchať a prvé, čo po príchode do mesta zaznamenám, sú bolesti srdca. Všimol som si, že je to spôsobené mobilnými anténami. Na čo sa najviac teším, že by nebola ani elektrina ani nafta na záložné generátory mobilných antén! Že by bolo prostredie konečne normálne, bez toho smradu zo spalín z lietadiel a áut a bez toho extrému žiarenia z tých mobilných antén! Súčasný systém je bohužiaľ nastavený na autodeštrukciu, je dlhodobo neudržateľný a musí skončiť, ináč by v takomto extrémne zamorenom prostredí neprežil nikto! Egoistické vynálezy človeka sa obrátili proti nemu a pyšné ľudstvo padá dolu ako Atlantída! Uvidíme, čo z tejto civilizácie ostane! Nie je možné vo veľkom špiniť Zem a vzduch len preto, že niekto chce lietať alebo chodiť na aute! Ani nie je normálne zamoriť ovzdušie rádiovými signálmi! Potrebujú ľudia skutočne ten svoj mobilček? Ak by vedeli, aká je za to daň, tieto veci by im boli odporné! Zdá sa, že nás od nášho "pokroku" odtrhnú násilím, pretože ak by sa ľudstvo nebolo schopné vzdať vražednej techniky ako je spaľovanie nafty a vyžarovanie antén, množstva na Zem pražiacich satelitov (GPS a iné), Wi-Fi a mobilov, zničili by Zem, zničili by Prírodu a nakoniec tým pádom aj samých seba! Civilizácia a moderná technika je postavená na zlých základoch a zákonite to dopadne presne takto a bude to veliký pád! (Matúš 7:24-29)

Je známe, že žiarenie z mobilov pôsobí zlomy na DNA - žiarenie z mobilov, z Wi-Fi, smart hodiniek, bluetooth slúchadiel a bezdrôtových zariadení fyzicky poškodzuje bunky! Vlastne dnes, ak človek na telefóne zapne bluetooth, dá si do uší bezdrôtové slúchadlá a na ruku smart hodinky, má hneď o štyri bezdrôtové žiariče pri sebe viac! Ako dlho vydrží telo v takomto narušenom prirodzenom prostredí? No, takíto moderní ľudia, majú podstatne nižšie šance uchovať si telo zdravé, to je fakt! Slovo moderný znamená podliehajúci trendom. Biblia nás varuje, aby sme sa tomuto svetu nepripodobňovali! (Rim 12:2) Kedysi bolo moderné fajčiť a je skutočné idiotstvo opakovane vdychovať do pľúc dym! Ak ste niekedy videli, ako vyzerá použitý cigaretový filter, tak pravidelné fajčenie cigariet by mohlo byť klasifikované ako duševná porucha! Ak by už išlo o nikotín, kvalitná cigara sa nešlukuje a nikotínu človek do seba dostane dosť! Ak niekto potrebuje kofeín, nikotín alebo iné drogy, tiež to nie je prirodzené, sú to len legálne drogy! Fajčenie spracovaného tabaku, ktorý má s prirodzeným tabakom máločo spoločné a býva ešte k tomu balený v kadejakom hnusnom papieri (na lacných cigarách HTL-homologizovaný tabakový list), to sú spolu s genetickým inžinierstvom už len spôsoby, ako poškodiť človeka čo najviac! S mobilmi a Wi-Fi je to podobné, iba idiot si môže myslieť, že miliardy oscilácií za sekundu z bezdrôtových žiaričov v tesnej blízkosti tela neškodia! Koľko mobilov má vlastne človek? Obvykle má dnes už dve SIM karty, to sú vlastne dva mobily v jednom! Potom mobilný internet, to je tretí mobil, Wi-Fi modul, bluetooth modul, smart hodinky a bezdrôtové slúchadlá. To je vlastne ekvivalent 8 mobilov, s tým rozdielom, že niektoré moduly vysielajú v blízkosti hlavy a tela permanentne! A teraz tvorcovia štandardov skokovo navýšia frekvencie a výsledok je ten, že človek dostáva už dnes dávky žiarenia nezlučiteľné so životom! Zvýšenie frekvencie je vlastne navýšenie pravdepodobnosti poškodenia (viac v Poznámke tu) Vlastne, prekvapujúce by bolo, ak by moderný človek rakovinu nemal! (čo vlastne aj prekvapenie je, pretože ak sa bavíme napr. o mojich známych nad 50 rokov, je ľahšie povedať, kto z nich rakovinu ešte nemal a to sú ľudia, ktorí vyrastali v oveľa zdravšom prostredí)

Neviem akých výskumov sa držia tí, ktorí vpratávajú čoraz väčší počet antén do miest, alebo sú to satanisti a že vyvolávajú epidémiu rakoviny a ďalších chorôb dobre vedia? Ako by sme dosiahli redukciu napr. Wi-Fi routerov v panelákoch, ktoré vyslovene zabíjajú ľudí? Predpokladám, že najlepším riešením je vypnúť alebo obmedziť elektriku! Takto si zvyknú ľudia existovať aj bez Wi-Fi alebo budú tie routre vypínať aspoň na noc! Taká poriadna kríza je veľká príležitosť pochopiť, že väčšina ľudských vynálezov je deštruktívna. Otázka je, akou cestou sa chce ľudstvo uberať, či prizná Zemi a Prírode právo na prirodzené prostredie bez spalín a bez elektrosmogu. Ináč si Príroda s ľudstvom poradí sama! Je zaujímavé, že človek sa dožíva 60-100 rokov a zomiera na rakovinu, ktorej bunky obnovujú teloméry, teda - paradoxne večne u väčšiny ľudí môže žiť patogénna bunka na rozdiel od normálnych buniek! Možno, ak sa človek zmení a opäť sa zaradí do harmónie s Bohom, Zemou a Prírodou, nastane automatický a prirodzený proces obnovy a teloméry sa začnú obnovovať zdravým bunkám! Zrazu bude prirodzené žiť večne, radostne a bez chorôb! Kľúč k večnému životu máme, proces obnovy telomér nastane buď automaticky, alebo si ho ľudia spustia pomocou nových technológií, ktoré má každý v sebe. A tieto technológie sa možete naučiť aj vy:

 
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý dobrý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU