AKO VEĽMI ZÁVISÍ SVET OD VÁŠHO MYŠLIENKOVÉHO NASTAVENIA?

18.11.2021 20:26

AKO VEĽMI ZÁVISÍ SVET OD VÁŠHO MYŠLIENKOVÉHO NASTAVENIA? Zdá sa, že oveľa viac, ako by ste tušili. U Slovanov má extrémnu silu slovo, zvlášť ak je nabité emóciou a vyslovované pred zrkadlom. Zrkadlo je vlastne magický predmet. Ak je niečo proti harmónii Vesmíru, bdelý človek to dokáže vycítiť a afirmáciu si upraví alebo prestane používať, príp. hneď zvolí iba úplne krátku, jednoduchú, nenásilnú. Ináč je znásilňovanie reality vlastne satanizmus a realita sa dá ovplyvniť až do takej miery, že vedomie človeka to nemusí uniesť! Takže pozor na myšlienky, pozor na slová! A zvlášť pozor na TOR - techniky ovplyvňovania reality! TOR by som zvolil ako najkrajnejšie riešenie vo vážnom stave alebo pred samovraždou, pri TOR hrozí rozpad vedomia!

Ak ste prijali Pána Ježiša Krista, neznamená to automaticky, že ste sa zbavili problémov, že sa viete chrániť pred útokmi temných síl, neznamená to, že ste sa zbavili generačného prekliatia ani to neznamená, že všetci nájdu silu vymotať sa z pavučín, ktoré si plietli zrejme aj viacero životov! Pre bližšie pochopenie odporúčame študovať videá bývalého satanistu Johna Ramireza.

-   -   -

V časoch lockdownom a zákazov som nikdy nevenoval pozornosť nariadeniam bláznov. Robil som všetko ako predtým, akurát niektorí moji priatelia sa báli. V mojej realite skrátka žiadny lockdown ani zákaz chodiť cez okres neexistoval! Čo však bolo zaujímavé, akonáhle som vystúpil z auta a kamarátka išla iba kúštik cesty domov, okamžite ju zastavili policajti! Ona vo svojom vedomí mala zákaz vychádzania ako realitu! V mojej realite zákaz chodenia cez okres neexistoval, nikdy nás nezastavili, ani raz! Nehovorím, že sa to nemôže stať, ale skrátka ak opatrenia a nariadenia bláznov absolútne vnútorne odmietnete - nejedná sa o nejaký boj proti, ale o úplné nevenovanie pozornosti - potom znižujete pravdepodobnosť, že stretnete človeka, ktorý ich berie vážne, ako napr. policajta a pod. Aj väčšina policajtov, ktorí boli na mňa privolaní v obchodoch a u lekárov za nenosenie rúška, túto šaškáreň nebrala príliš vážne! S výnimkou zopár porušených policajtov mal som šťastie na celkom fajn ľudí.

 

A čo si myslím o tejto situácii s takzvaným novým vírusom?

Oznámenia o novom víruse a o nových vlnách mi pripadali presne takto:

Primitívna reklama, hra na pozornosť!

Choroby majú svoju príčinu, choroby nemôžete vymietiť očkovaním! Môžete identifikovať a zmeniť podmienky, ktoré k rozvoju ochorenia vedú! Záujem vyšetrovať chemtrails či chrániť ľudí pred EM žiarením tu nie je žiadny, skôr naopak! Ani zdravý životný štýl, spokojnosť, radosť, pokoj, pohyb, zdravá voda, zdravé potraviny - záujmy sú úplne opačné! Všetko normálne a zdravé zničiť, vodu a potraviny otráviť a vyrábať čo najsvinskejšie počasie a čo najnepríjemnejšie prostredie! Tak aké sú ciele vlády, ktorá je chápadlom satanistickej chobotnice?

Podvod s vtáčou a prasacou chrípkou sme tu už mali... Akurát žiadna vláda zúrivo nepredstierala tragédiu ani netlačili na opatrenia a očkovanie. V mojej realite neexistuje žiadny vírus, iba ďalší primitívny podvod vlády! Diablove triky sú tak úbohé a primitívne, až suterénne prízemné, iba diablovi služobníci sami ich považujú za skvelé a dokonalé, pretože ľudia sú zaujatí niečím iným, davy prehliadajú takú trápnu lacnú návnadu (Gorilla experiment)

Odhliadnuc od dosť podivnej chrípky v Decembri r. 2019, ktorú som považoval za následok rozprašovania chemtrails, široko ďaleko nikto tu nebol ani vážnejšie chorý, ani nemal nijaké problémy. Bývam v paneláku kde je viac ako 40 rodín a dokonca, od začiatku pandémie tu snáď ani nikto, ani jeden človek nezomrel! Zaujímavé však? Aj dôchodcov je tu hodne! Smrtiaci vírus by vyzeral ináč, ťažko by ste našli človeka, ktorý nepozná ani jediného chorého a za dva roky inscenácie smrtiacej pandémie tu nikto nezomrel! Nebola to ani epidémia, iba média predstierali pandémiu, lebo ľudia mnohí doteraz nechápali, že médiá by boli schopné surovo klamať!

Široko-ďaleko nepoznám jediného suseda, jediného známeho, jediného priateľa, ktorý by bol chorý alebo ktorý by za posledné dva roky zomrel! Vďaka Pánu Bohu, všetci sú široko-ďaleko úplne zdraví! Okrem jediného rodinného príslušníka, ktorý mal akúsi vážnejšiu chrípku a 1x aj ja sám (dec.2019), nikto tu za celé dva roky zinscenovaného podvodu s pandémiou nebol ani chorý, snáď tu nikto nemal ani nádchu! (smrkať začali až niektorí očkovaní) Ináč z okruhu asi 150 ľudí, celkovo vrátane nádchy boli s ľahko až stredne chorí iba traja ľudia! Teda, je to taká pandémia, že paradoxne ani bežná chrípka sa tu na nikoho nechytá! Zaujímavé sú aj údaje z pohrebníctiev k 31.3.2021 tu:

https://www.biblik.sk/news/co-je-na-tzv-covid-19-realne/

Zmeny začali až s nástupom testovania a očkovania. Po testoch, resp. nazálnych vakcínach (TEST=NOSOVÁ VAKCÍNA) niektorí známi začali mať nosné herpesy a niektorí aj vážne ochoreli. Po vakcínach začali mať nádchy, závrate, hučanie v hlave a obavy, či budú vôbec môcť pracovať! Niektorí starší a slabší samozrejme neprežili, vakcína bola tou poslednou kvapkou. Informácie z nemenovaného domova dôchodcov sú od personálu takéto: PO TRETEJ DÁVKE OCHORELI ÚPLNE VŠETCI!

Napriek mediálnym scénárom, informácie z Trenčianskej nemocnice boli doteraz vždy také, že stav je stále rovnaký ako pred šaškárňou, a ak niekto ľahne, tak ľahnú aj očkovaní aj neočkovaní!

Tak ako to teda je? Som jediný, kto tu žije v inej realite? Asi nie, pretože aj pracovníci nemocnice sa desili, prečo v televízii dávajú niečo úplne iné! Nechápali to, čo to má znamenať a mali strach! Nemali ani plné oddelenie ani o nič viac chorých ako pred covidovou šaškárňou! 

Celkovo, je zaujímavé, že tí, ktorí veria na vírus, poznajú niekoho, kto bol chorý, alebo zomrel na covid! A ja, ktorý na covid neverím, nepoznám nikoho chorého ale je pravda, že s nástupom testov a vakcín sa mnohé zmenilo, ale moji priatelia sa v drvivej väčšine netestujú ani neočkujú a chodia do práce aj cez hranice! Chorí sú niektorí očkovaní, sťažujú sa na závraty aj dlhodobo po očkovaní - a to je zatiaľ iba pár mesiacov po podaní vakcíny. Čo bude ďalej, uvidíme. Svedectvá z iných štátov napr. svedectvo Petry F. Rédovej o covide v Anglicku je také, že to bolo zacielené na čiernych mužov. Žiadne vyšetrovanie, pretože chemtrails oficiálne neexistujú a vakcíny sú podľa oficiálnej propagandy bezpečné! Načo vyšetrovanie chemtrails, skúmanie vakcín a pitvy, keď propaganda povie covid a ľudia tomu veria?

Ľudia by mali žiadať nové vyšetrovanie podvodu s pandémiou! Čo je príčina komplikovanej liečby chrípky a vírusového zápalu pľúc? Rozprášili to do vzduchu, alebo to dali do bežných vakcín? Alebo je to dlhodobým pôsobením žiarenia z tých mobilných staníc po mestách? Je nejaký rozdiel oblasti s minimom vysielačov vs. mestá s vysokou hustotou vysielačov?

Informácie z Talianska sú také, že tí, čo zomreli na "covid", boli posledné dva roky očkovaní proti chrípke... Na čo v skutočnosti zomreli, keď pitvy sa zakázali a dôkazy sú odpratávané tak rýchlo ako oceľ z odpálených mrakodrapov 9/11?

Ok, tak ako je to s covidom? Nenachádzam jediný dôkaz o existencii nejakého vírusu, až do dnešného dňa je covid mýtus ako náboženská povera. Ľudia sa začali sústrediť na niečo, čo im povedali v telke. Vytvorilo sa nejaké energeticko-informačné pole viery v novú chorobu, a kto sa na toto pole napojil, začalo ho pripravovať o energiu! Pri chrípke boli bežné ťažkosti s dýchaním, médiá vytvorili paniku, som si istý, že na ventilátor išli aj tí, ktorí nemuseli, a väčšinou ich zabili alebo im zničili pľúca! Iba ventilátor slovenského lekára MUDr. Pavla Töröka predchádza rozdutiu pľúc, ináč napojenie na ventiláciu je podľa mojich informácií vo väčšine prípadov zmrzačenie alebo vražda!

 -    -    -

Vzduch je extrémne otrávený chemtrailsom, väčšina prachu v domácnosti sú inteligentné vlákna rozprašované z lietadiel. Pohyb navlhčeného prsta tesne nad povrchom môže ukázať reakciu tohto materiálu na prítomnosť človeka! Vhodný pre pozorovanie a takýto experiment je aj vypnutá obrazovka mobilu alebo tabletu. Môžete prejsť tesne nad povrchom mobilu alebo tabletu navlhčeným prstom a pozorovať správanie prachu. Tento inteligentný prach jeme, dýchame, pijeme aj serieme! Sme toho plní, nečudujem sa, že ak príde akákoľvek choroba, ľudia majú problémy! A toto táto špinavá vláda vôbec nerieši! Ide im o čo najviac úmrtí, je to dlhodobý plán, umožňovali rozprašovanie chemtrails takisto, ako umožňujú poškodzovať a nakaziť ľudí cez testy a vakcíny! Dobre to vystihuje citát z diskusie na HS

"Ja som si uz dávnejsie uvedomila, že cieľom je, aby čo najviac ľudi zomrelo, nech si kvákaju, čokoľvek, ich činy hovoria o opaku."

Z ich predstieraného vírusu strach nemám, ani z toho, že sa môžem nakaziť ináč ako intímnym kontaktom, aj keď pri dnešných technológiách vakcín nikdy neviete! Možno, predsa je dobré, že psi, ktorých ich pán začipoval chodia s náhubkami! Ľudskú tvár stratili! Za ich náboženské presvedčenie ich neodsudzujem, ani za vieru vo vakcíny, ani za vieru v rúško! Ale nesmú mi vnucovať svoje presvedčenia o tom, ako by som mal chrániť ja ich, pretože to, že sú oni hrozba, môžem povedať aj ja: "Napichali vám do tela geneticky modifikované choroboplodné zárodky, možno šírite nákazu a ste hrozba sami pre seba, pretože kým sa experiment neskončí, neviete či na následky vakcíny zomriete alebo ochoriete, a neviete ani to, či vy konkrétne môžete niekoho nakaziť!

Aj testovaní môžu preniesť nákazu int. kontaktom! Nielen vakcína, ale aj testovanie je spôsob očkovania!"

Zaujímavý článok:

https://www.biblik.sk/news/evidence-they-can-make-the-corona-scenario-real-dokazy-ze-diabli-su-schopni-pre-dosiahnutie-svojich-cielov-urobit-korona-scenar-realnym/