AKO ZEFEKTÍVNIŤ VYUŽITEĽNOSŤ JEDLA A MINIMALIZOVAŤ POTRAVINOVÉ ALERGIE

06.02.2023 11:37

biblik.sk/clanky

AKO ZEFEKTÍVNIŤ VYUŽITEĽNOSŤ JEDLA A MINIMALIZOVAŤ POTRAVINOVÉ ALERGIE?

Jednou z možností sú špeciálne cvičenia. V starovekej Číne na dosiahnutie stavu bez jedla (čín. tzv. stav "Bi-Gu") bolo potrebné až 10 rokov tréningu a nepodarilo sa to úplne každému žiakovi. Jednou z možností je aj metóda sungazing. Existuje teória, že prijímaním jedla vlastne len premieňame späť energiu slnečného žiarenia, ktorá je v určitej miere v každom jedle. Zvlášť sa vyhýbame používaniu slova p-otraviny, p-otrava, s-trava, naozaj odporné slovo, avšak zaužívané. Aj P-otravinové alergie by sme mohli nazvať jednoducho otravy.* "CHOROBA=OTRAVA, NEDOSTATOK ALEBO INÉ POŠKODENIE. CHOROBY SA NEDAJÚ VYMIETIŤ OČKOVANÍM!" Dr. Johann Loibner

* pri zmene odrody na pôvodnú (napr. pšenica ak sa nahradí kvalitnou špaldou alebo kamutom) ľudia nemusia mať vôbec prejavy alergie, alebo iba úplne minimálne, aj tak je však vhodné, aby sa aj takým potravinám buď úplne vyhýbali, alebo ich jedli iba výnimočne! Tzv. "p-otravinová alergia" môže byť aj otrava hnojivami, pesticídmi, alebo otrava neprirodzene prešľachtenou odrodou či reakcia organizmu na GMO)
-    -    -

Faktom je, že existujú ľudia, ktorí nemusia prijímať klasické jedlo buď vôbec alebo iba úplne minimálne. Buď zefektívnili svoje orgány tak, že sú schopné pracovať s úplne inou účinnosťou a využiť z jedla niekoľkonásobne viac energie, alebo sa živia priamo tzv. pránou. Známi úplní brethariáni, ktorí žili dlhodobo úplne bez jedla robili nejaké špeciálne cvičenia, obvykle sú praktikanti metódy sungazing. Známi brethariáni:

Prahlad Jani (*13.8.1929 - 26.5.2020) takisto nepotreboval jedlo ani vodu, film NA POČIATKU BOLO SVETLO: https://www.biblik.sk/news/ti-na-film-movies-we-like/

Terézia Neumannová z Konnersreuthu (*8.4.1898 - 18.9.1962) podľa dost. informácií sa dokonca modlila, aby jej Nebeský Otec tento dar odňal, pretože spolu s ľuďmi pracovala na poli, ale nepotrebovala ani jedlo, ani vodu! Na modlitbe s prosbou o odňatie tohto daru dôvodila, že sa to nedá skrývať a nikomu to nechce vysvetľovať - "Otče, toto mi nikto neuverí..."

Hira Ratan Manek (*12.9.1937) https://www.biblik.sk/news/zivotopis-brethariana-hira-ratan-manek/

 

Vhodné je aj na Slnku nabíjať vodu, zvlášť čistá voda z prameňa má schopnosť kumulovať v sebe Slnečné svetlo (rozdiel medzi vodou vystavovanou Slnku a bežnou môže byť obrovský, môže sa prejaviť na zdraví, energii, vitalite, omladnutí i vyliečení niektorých chorôb) Z prírodnej i vodovodnej vody je vhodné robiť tzv.  štrukturovanú vodu .

Vodu v čistých sklených fľašiach je dobre vystavovať Slnku, nepoužívajte kov (vhodné plastové vrchnáky, nie kovové) a vodu držte vždy ďalej od zdrojov elektrosmogu. Môže byť rizikové bývať v miestach, kde máte výhľad na mobilnú základňovú stanicu a takisto je rizikové v týchto miestach, kde priamo vyžarujú mobilné základňové stanice nabíjať vodu. Podľa Dr. Thomasa Cowana elektromagnetické žiarenie z mobilov, mobilných staníc, mikrovlniek, Wi-Fi atď. poškodzuje vodu. Aj človek je voda.

Ako zefektívniť využitie jedla a minimalizovať potr. alergie? Spôsob jedenia je veľmi dôležitý. Nielen prvotriedne domácie alebo bio potraviny majú byť na každom stole, ale dôležitý je aj spôsob jedenia. Jeden z možných spôsobov je odovzdávať pôžitok a chuť Nebeskému Otcovi. Je to práve On, Kto pracuje na každej olive, každom ovocí i na každom zrnku ryže! Ľudia by si mali osvojiť vedomé jedenie, takto sa spotrebuje i menej jedla a úžitok môže byť iný, napríklad v niektorých prípadoch je možné minimalizovať niektoré potravinové alergie iba vhodným spôsobom jedenia!

Modlitba pred jedlom, pri jedle i ustavične by mala byť samozrejmosťou, má sa naplniť prikázanie: Milovať Nebeského Otca celým svojim srdcom,  celou svojou dušou, celou svojou mysľou a z celej svojej sily. Matúš 22:34-40; Lamsa prekl. tu, poradie je iné: Love the Lord your God with all your heart, and with all your soul, and with all your power, and with all your mind. Človek sa môže snažiť meditovať ustavične, môže teda meditovať aj pri jedle. A jedenie v určitom meditačnom stave (napríklad tak, že sústredene odovzdávate lásku aj pôžitok z jedla Stvoriteľovi) môže dokonca i úplne eliminovať potravinové alergie (!)

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!