AKÝM SPÔSOBOM SA MÔŽE NAPLNIŤ SCI-FI O OVLÁDNUTÍ ĽUDSTVA STROJMI? / HOW CAN MACHINES TAKE CONTROL OVER THE WORLD? (SK, ENG)

18.03.2022 14:01

AKÝM SPÔSOBOM SA MÔŽE NAPLNIŤ SCI-FI O OVLÁDNUTÍ ĽUDSTVA STROJMI?

Pokiaľ by sa nám snívala taká nočná mora, kde jediný spôsob platby predstavuje digitálna mena...  Tým pádom by sa položili základy sci-fi, kde stroje vládnu nad ľuďmi. Mobil a nejaké ID by v takom prípade bolo natútené pravdepodobne úplne každému. Možno, vytetovaný čiarový alebo QR kód na ruke by sa mohol použiť ako spôsob platby a nebolo by potrebné mať ani mobilný telefón. (prípadne integrácia iného zložitého zariadenia do tela človeka, čím sa vlastne človek stáva istým spôsobom Android - robot, ktorý vyzerá ako človek)

Ak rozumiete, aký vplyv na myšlienky má EM žiarenie a obrazovky počítačov, to, že počítače ovládajú ľudí už dnes sci-fi nie je. (z čisto techn. hľadiska myšlienkovú kontrolu vysvetľuje hardvardská profesorka SHOSHANA ZUBOFF, z iného uhla hovorí Dr. Rauni Kilde) Stroje ovplyvňujú ľudské myšlienky a správanie civilizácie:

 
MOBIL JE NEBEZPEČNÝ - veľmi zaujímavý krátky článok:
 
 
A možno, to, čo sa deje v Číne, už poznáte. (krátke video)
 
Možno Číňania, černosi a niektoré rasy dokážu takto žiť, ale určite nie Slovania. Pre Slovana je život v otroctve horší ako smrť. Otroctvo v digitálnej totalite už nie je život. Človek nútený nevyhnutne používať digitálny systém už nie je človekom, ale iba súčasťou systému, ktorý už dnes miesto toho, čo by mal človeku slúžiť, človeka ovláda. Určite poznáte tú hlášku: "SYSTÉM MA NEPUSTÍ." Človek by veci robil ináč, normálne, avšak existuje nejaký nový boh "SYSTÉM". Kto to je a koho záujmy riadi, nie je známe, faktom je, že preberá čoraz väčšiu kontrolu nad ľudstvom. Možno za duchom väčšiny umelej inteligencie dnes stojí zlý duch, ktorý nevie tvoriť nič, iba preberať to, čo už bolo vytvorené, zotročovať a ničiť. Máme veľmi blízko k tým scénárom zo sci-fi filmov! Režiséri, resp. scénáristi sú niekedy aj duchovne pokročilí veľkí vizionári (napr. kniha KĽÚČ SYNCHRONICITY od hollywoodskeho scénáristu Davida Wilcocka, zaujímavý film THE COSMIC SECRET)
Dúfame, že pokusom o zavedenie digitálnej meny ako hlavného platidla bude predchádzať verejná diskusia, kde sa poukáže na riziká takéhoto systému.
 
"TÁTO DOBA SKRÁTILA VZDIALENOSTI, ALE NEPRINIESLA ŽIADNU BLÍZKOSŤ." cit. z prednášky vedca o digitálnych technológiách
 
ENGLISH: HOW CAN MACHINES TAKE CONTROL OVER THE WORLD? The red links in the above slovak article are sk/eng. The worst nightmare is one digital currency - the only one prefered digital payment system in hands of BANKSTERS!
Every single man, woman and child in such system all are slaves, forced to use digital technologies, no free will anymore. The requirement of  system is to become a part of his sphere of influence, and he wants total control over the world (check short video DIGITAL TERROR IN CHINA). For further explanation please translate the above slovak article.
___________________________________________
 
Biblik.sk


 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU