ANASTASIA: IBA VERIŤ NESTAČÍ

04.11.2023 13:37

CITÁTY Z KNÍH ANASTASIA:

 

"Iba veriť je málo. Predstav si armádu. Všetci vojaci do jedného veria svojmu vojvodcovi. Ale do boja nejdú. Veria mu tak silno, že si myslia, že zvíťazí sám. Preto len sedia, pozorujú ako ich vodca ide sám proti hromade nepriateľov. A len na neho kričia: "Makaj! Makaj! Veď tak v teba veríme!"

 

"Skôr, ako milujeme svojho blížneho, musíme ho najprv poznať. Nejde milovať toho, koho nepoznáš. Ľudia sa považujú za veriacich, ale nevedia nič o svojich blížnych, o svojich rodičoch, ktorí žili vo svätej zemi a odkázali im nevyčerpateľný poklad - svätyne. Preniesli skrz tisíce rokov zápal múdrosti a svetla vlastnej duše. Mnohí vravia, že sú veriaci, ale nevšímajú si svätýň okolo seba. Svätýň, ktoré im nechali rodičia ako pomoc."

 

"Boh je dobrý. Nikomu sa nepomsťuje. Ale čo môže robiť, ak si Jeho diela nevšímajú?"

 
"Nie je nič strašné, ak je človek sám, oveľa horšie je, ak je osamelý medzi ľuďmi."
 
"Častokrát sa ľudia až na okraji priepasti zamyslia nad existeniou bytia, zmyslom života a svojim predurčením."

"Libanonský céder, o ktorom sa Biblia mnohokrát zmieňuje rastie v blízkosti mesta Gelendžik."

 
"Liečivým účinkom cedrového oleja sa nič nevyrovná."
 
"Vďaka generáciám mojich praotcov sa vo mne zachránila schopnosť komunikovať s dimenziou, v ktorej žijú myšlienky, múdrosť. Pri kontakte s nimi sa človek môže dozvedieť o všetkom, na čo pomyslí, čo ho zaujíma." 
 
"V dávnej minulosti mali ľudia schopnosti, ktoré im umožňovali byť oveľa rozumnejšími, než je dnešný človek. Ľudia pôvodných prameňov mohli jednoducho používať celú informačnú databanku, ktorá zapĺňa vesmír. Táto vesmírna informácia je stvorená Veľkým intelektom - Bohom. Stále sa Ním a ľuďmi dopĺňa, ich myšlienkami, a je tak veľkolepá, že môže odpovedať na akúkoľvek otázku. Je nevtieravá. Odpoveď, ktorú hľadal človek na svoju otázku okamžite vznikala v jeho podvedomí."
 
"A vtedy oni - technokrati - potrebovali urobiť obsluhu pre svoje mechanizmy a fakticky ľudí premeniť na biorobotov. Riadiť týchto biorobotov je veľmi ľahké, pretože sú pozbavení individuálnej schopnosti poznania Pravdy. Napríklad pomocou umelých informačných zdrojov je možné do nich vložiť program: "musíme budovať komunizmus", vytvoriť pre nich symboly, znaky, vlajky s určitou farbou, potom za pomoci tých istých zdrojov vložiť do časti ďalších ľudí program: "komunizmus je zlý", iné symboly, iné farby. A takto sa dve skupiny s rôznymi programami budú nenávidieť až do fyzického zničenia." ZDROJ / SOURCE: knihy ANASTASIA:
Proroctvo kmeňa Hopi: 
"Blízko Dňa Očistenia budú pavučiny smrti krížiom-krážom po celej oblohe."
Sävisiace knihy:
Anastasia
Zmysel života:
Bruce Lipton
ZOHAR:
Súvisiace články / related articles:
STEPHEN DOLLINS: SATANIC SYMBOLISM IN DETAILS (ENG)
https://www.biblik.sk/news/stephen-dollins-satanic-symbolism-in-details-eng/
ANASTASIA: RODISKO, VLASŤ (SK+rel. art. SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anastasia-rodisko-vlast/
ANASTASIA: CEDROVÝ ORECH AKO SUPERPOTRAVINA / CEDAR OIL AS SUPERFOOD AND UNIQUE HEALING PRODUCT. WHY TO AVOID METAL SPOONS MANIPULATING WITH CEDAR OIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anastasia-cedrovy-orech-ako-superpotravina/
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/