ANASTASIA: SI TVORCOM SVOJHO OSUDU / + TIP NA KNIHU: Joe Dispenza: AKO SA ZBAVIŤ ZVYKU BYŤ SÁM SEBOU / BOOKS WE LIKE: JOE DISPENZA: BREAKING THE HABIT OF BEING YOURSELF (SK, ENG)

19.09.2023 14:21

ANASTASIA: SI TVORCOM SVOJHO OSUDU

"Človek rovnako ako Boh je schopný svojou mysľou vytvárať predmety a vlastné životné situácie. Pokiaľ je vaša myseľ vyvinutá slabo, ale z nejakého dôvodu nemá možnosť využívať energiu a rýchlosť, ktoré sú jej vlastné, vaše životné situácie bude ovplyvňovať cudzia myseľ, možno myseľ vašich blízkych, známych, celkové zameranie spoločnosti."

"Ľudský osud... Mnohí si myslia, že je vytváraný niekým zhora, ale ten niekto jednoducho dáva každému človeku k dispozícii najsilnejšiu vesmírnu energiu, ktorá je schopná ovplyvňovať osud svojho majiteľa a tvoriť nové galaxie. (pozn. red. ďalší manipulatívny biblický verš: "Človek sa rodí na trápenie", Job 5:7, ak niečo takéto človek číta každý deň, ak zrovna nie je žid, ktorým boh JEBE o.i. sľubuje nadvládu nad ľuďmi, bohatstvo, prosperitu a svetovládu, potom s takýmto programovaním na život na Zemi bude pozerať ako na plnú záchodovú misu) 

Touto energiou je ľudská myseľ. Iba poznatok, že je tomu tak, nestačí: človek si musí tento jav uvedomovať a cítiť. Na tom, ako plne sme si to schopní uvedomiť, pocítiť a pochopiť, záleží skutočnosť, do akej miery sa nám budú otvárať tajomstvá vesmíru, mechanizmus zázrakov, presnejšie povedané, zákonitých javov. Iba uvedomenie si a prijatie energie mysli dovolí každému človeku urobiť svoj život a život svojich blízkych šťastným. 

A práve šťastný život na Zemi je človeku predurčený."

"Mnoho mladých dievčat túži po princovi na bielom mercedese a napriek tomu sa vydávajú za obyčajných smoliarov. Väčšine z nich sa ich túžby nesplnia. 

Súhlasím. Samozrejme, že sa nesplnia, ale len preto, že sa ich činy alebo skôr nečinnosť voči svoje túžbe podobá vtipnej situácii s losom: človek túži po výhre, dokonca žiada o pomoc Boha, ale tak jednoduchý krok, aby si zabezpečil aspoň jednen los, neurobí." citáty z knihy VLADIMÍR MEGRE, ANASTASIA 7. diel

Poznámka Biblik: generál Konstantin Pavlovič Petrov vo svojej knihe TAJOMSTVÁ OVLÁDANIA ĽUDSTVA 1. diel (vyd. Torden) píše, že proti učeniu kníh ANASTASIA sa spustila silná diskreditačná kampaň, čo naznačuje, že tieto knihy sú pre globalistov veľmi nebezpečné
 
Súvisiace články / related articles:
GENERÁL PETROV: AKO KOMUNIKOVAŤ S BOHOM? OTÁZKA "ČO JE PRVOTNÉ, VEDOMIE ALEBO HMOTA?" JE V ZÁSADE CHYBNÁ
https://www.biblik.sk/news/general-petrov-ako-komunikovat-s-bohom-otazka-co-je-prvotne-vedomie-alebo-hmota-je-v-zasade-chybna/
POSOLSTVO ANASTASIE ZO SIBÍRSKEJ TAJGY
ANASTASIA: CEDROVÝ ORECH AKO SUPERPOTRAVINA / CEDAR OIL AS SUPERFOOD AND UNIQUE HEALING PRODUCT. WHY TO AVOID METAL SPOONS MANIPULATING WITH CEDAR OIL (SK, ENG)
Súvisiace knihy: 
JOE DISPENZA: 
AKO SA ZBAVIŤ ZVYKU BYŤ SÁM SEBOU 
 
ENGLISH: 
Joe Dispenza: Breaking the Habit of Being Yourself
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!