ARCIDEZOLÁT A FAŠISTICKÝ KOLABORANT NAĎ CHCE ŠTVAŤ ĎALŠIU VOJNU: ZAČAL ÚTOKY NA INFOVOJNU A VRAJ OBSAH INTERNETU TREBA BLOKOVAŤ, KEĎ MÁ NIEKTO POTREBU (+Pozn.Biblik: RUSI ODMIETLI AGRESIVITU FAŠISTICKÝCH VRAHOV TOLEROVAŤ, ZAČALI ICH V SEBAOBRANE STRIEĽAŤ

09.02.2023 12:46

Server infovojna napísal článok o zemetrasení v Turecku, ktoré muselo byť každému bdelému človeku veľmi podozrivé. Že sa bežne používa HAARP na ovlyvňovanie počasia a pravdepodobne aj na myšlienkovú kontrolu a postupné vyvražďovanie ľudí aj na Slovensku, je známe.

RUSI ODMIETLI AGRESIVITU FAŠISTICKÝCH VRAHOV TOLEROVAŤ, ZAČALI ICH  V SEBAOBRANE STRIEĽAŤ, SLOVÁCI, DOKEDY BUDETE TOLEROVAŤ AGRESIVITU FAŠISTICKÝCH VRAHOV?

FAŠITICKÍ VRAHOVIA ZÁKERNE PODÁVALI A PROPAGOVALI JEDY CEZ VAKCÍNY, LIKVIDOVALI EKONOMIKU POD FALOŠNOU ZÁMIENKOU A VYPÍNALI WEBY, ODTIAĽ JE UŽ LEN KROK A JE IBA OTÁZKOU ČASU, KEDY PREJDÚ AKO GESTAPO K PRIAMEMU VYVRAŽĎOVANIU ČI K INÝM ZÁVAŽNÝM ZLOČINOM

Ľudia by mali nabehúť na zodpovedné úrady a začať trestné stíhanie za kolaboráciu s vrahmi a kolaboratmi pre vyvražďovanie národa - prebieha genocída cez rozprašovanie chemikálií do ovzdušia, aj dnes sa celá príroda po nedávnom rozprašovaní chemtrails doslova topí v chemických vláknach - viď článok nižšie CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE alebo choďte von a pozrite sa pri pohľade proti Slnku na vetvy, trávu a stromy! Všetko je po nedávnom rozprašovaní znova obalené v syntetických pavučinách! Likvidujú celú prírodu a pokúšajú sa o spôsobenie masovej vlny úmrtí a chorôb! Ak sa na to slovenské úrady prizerajú, treba ich zrovnať so zemou! Slováci nebudú platiť úrady, ktoré kryjú vyvražďovanie Slovenského národa! Zodpovedným úradníkom z Polície, SHMÚ, Úradu na ochranu ovzdušia, MŽP kôli nečinnosti vo veci rozprašovania chemtrails a nečinnosti vo veci používania zbraní typu HAARP a dokonca aj MinDop (kôli 5G) hrozí zastrelenie na mieste a vyhodenie z okna, či už zo strany národa alebo ich vlastných zamestnancov! Policajti, vojaci i ďalší zamestnanci by mali urobiť poriadok so šéfmi, ktorí vydajú zločinný rozkaz alebo maria vyšetrovanie závažných trestných činov, chemtrails, HAARP, 5G a podpora teroristov na Ukrajine. Vojnoví štváči by sa nemali čudovať, ak ich zastrelí člen vlastnej ochranky! Táto vláda na čele s fľandrou je priamou hrozbou pre národ! Takisto sú hrozbou pre národ aj pre svojich zamestnancov šéfovia Polície, Úradu na ochranu ovzdušia, MŽP, MinDop a ďalších úradov, ktoré umožňujú prebiehanie masového vyvražďovania národa cez chemtrails, HAARP a 5G. Šéfovia fašistov skončili na šibenici príslušníci armády a úradov Nacistického Nemecka bol súdení, ak uposlúchli zločinný rozkaz alebo umožnovali genocídu! Mnohé slovenské úrady vyslovene umožňujú hladký priebeh genocídy - vyhlásenia SHMÚ o chemtrails a takzvané "vyšetrovanie" Polície v prípade trestných oznámení.

Slováci budú podobne ako Rusi odteraz podávať trestné oznámenia: nabehnú fašistom do domu a budú ich spoločne s Rusmi súdiť, lynčovať a strieľať na mieste, pretože fašistickí vrahovia začali vojnu proti nám! A oni mier nechcú, lebo ustavične štvú do vojny! Hlavný podnet na niektoré články na biblik.sk a na infovojna.sk dávajú fašistickí vrahovia, satanisti a spojenci vrahov z NATO a z fašistického spolku EU. Sami vlastne píšu tieto články a chcú ich blokovať - zle dopadnú tieto fašisticko-satanistické svine! Aj na Robespierra na vrchole moci nakoniec čakala gilotína! Slováci, ani Ukrajinci ani Rusi vojnu nechceli! Vaši partneri z NATO a EÚ však áno! "Kto bojuje mečom, mečom i hynie!" (známy Kristov citát) Slovania brali do ruky zbrane a meč, iba keď ste ich vy napadli! A ustavične od doby covidovej robia zákerné útoky, musia byť zastavení!  My Slováci a Slovania nechceme posielať vojská ani zbrane ku hraniciam cudzích štátov a odmietame byť členmi fašistických a satanistických spolkov, ktorým táto vláda hovorí partneri!

______________________________________________________________________________________________

CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE - ľudia kašlú a dusia sa, pretože nad Slovenskom sa rozprašujú z lietadiel tony umelých potenciálne smrtiacich vláken:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

CHEMTRAILS VLÁKNA POD MIKROSKOPOM:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

Rozprašovanie chemtrials nad mestom:

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-toxic-city-jpg

Ak niekto vypáli SHMÚ alebo hodí granát na Policajné riaditeľstvo či pošle v balíku bombu na Úrad na ochranu ovzdušia, nech sa tomu nikto nečuduje, sú to úrady, ktoré umožňujú prebiehanie genocídy - sú to vrahovia. Pravdepodobne sa to bude riešiť tak ako na Ukrajine - bojom o prežitie a vojnou proti fašisticko-satanistickým vrahom! Ale určite je  treba pochodovať za mier , nikto vojnu nechce a nikto vojnu a ničenie nepotrebuje - vojna a útok je akt nevyhnutnej obrany. Ale pokiaľ sa ľudia nebudú brániť, majú v prostredí s otráveným vzduchom poprašeným chemtrails a obklopení silnými EM poliami a 5G podstatne znížené šance na zdravie a prežitie! Tak ako fašistickí vrahovia podporujú vojnu, dodávanie zbraní a propagandu, úrady ako Polícia, SHMÚ, MŽP a MinDop podporujú vyvražďovanie Slovenského národa! Sú to zločinecké inštitúcie - spoluúčastníci nového holokaustu! ZASTAVNE ICH BRATIA!

Okrem fašisticko-satanistických vrahov túžiacich po svetovláde nikto nechce ani nikto nepotrebuje vojnu!

HAARP SLOVENSKO - TRENČÍN, viac do hľadania na biblik.sk napíšte HAARP alebo článok:

https://www.biblik.sk/news/man-made-climate-change-electrochemical-blanket-over-trencin/

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemlines-trencin-jpg

 

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-haarp-jpg

https://www.biblik.sk/obrazky/

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=chemtrails

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=haarp

Ak vedia "triasť" takto oblohou, vedia zatriasť aj zemou?

Server HS prináša správu o reakcii fašistického zločinca J.Naďa na článok infovojna.sk:

"„Takéto bludy šíri tento odpad. je čas to zastaviť! Áno, obsah internetu je potrebné monitorovať a v prípade potreby aj blokovať. Zásadne nesúhlasím s tým, že poslanci NRSR neschválili návrh zákona z dielne NBÚ, ktorý by po schválení súdom umožnil zablokovať podobný odpad ako je napríklad „InfoVojna“. Obsah tejto stránky je kombináciou klamstiev, extrémistického obsahu a ruskej propagandy. Pýtam sa teda, v koho záujme je existencia tohto „média“? Zlé rozhodnutie parlamentu. Aj sloboda slova musí mať svoje hranice. Verím, že čoskoro sa nám podarí ich nastaviť tak, ako je to potrebné.“" ZDROJ HS

(pozn. red.: možno sa nejakým náboženským fanatikom nepáčia prostitútky, lebo podporujú nemanželský styk a šíria pohlavné choroby, ale nikto tu prostitútky nevypína ani tu neorganizuje lovy na ľahké ženy a tiež sa nepýtame, v koho je to záujme. Vypnutie webu, ktorý nepácha žiadnu kriminálnu činnosť je priamy útok na živobytie, môže sa klasifikovať ako pokus o vraždu, je to útok na život a integritu jednotlivca. Napadnuté weby sa môžu brániť všetkými prostriedkami, Naď ani fašistickí zločinci by sa viac nemali ukazovať na ulici!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!