BEZ VAŠICH PRÍSPEVKOV NIE JE MOŽNÉ ZACHOVAŤ BIBLIK.SK/CLANKY (+ČO SA DEJE V TÝCHTO DŇOCH

21.03.2024 11:33

biblik.sk/clanky

BEZ VAŠICH PRÍSPEVKOV NIE JE MOŽNÉ ZACHOVAŤ BIBLIK.SK/CLANKY

Bez   vašich   príspevkov   nie   je   možné   zachovať   biblik.sk/clanky
prosíme vás o podporu na č. účtu:
SK8583300000002101425963
Je veľa dôležitých tém, o ktorých bežne neinformujú žiadne iné médiá. 
Do pozornosti dávame v týchto dňoch, kedy ľudia majú obrovské problémy v súvislosti s doslova až brutálnym rozprašovaním chemtrails tento článok, kde nájdete určité opatrenia, ktoré môžu pomôcť zlepšiť zdravie, resp. pomôcť oddialiť kritické poškodenie organizmu. O každom, kto hovorí, že ak je vám zle, súvisí to s nejakým vzostupom, je možné pochybovať, satanské elity tvoria prostredie, v ktorému sa zvieratá začali vyhýbať a ľudia chorľavejú a hynú (mobilné vysielače, 5G, chemtrails) V okolí nášho sídliska TN-Soblahovská 19, 21, 23 za posledého cca 1,5 roka, kedy sa diali zmeny v sieťach mobilných operátorov (nové antény, navyšovanie frekvencií, 5G) zmizli všetci vtáci. Držia sa ďalej od mobilných vysielačov, pretože nie sú hlúpi. 
Väčšina ľudí má poškodené prirodzené kontrolky (epifýza - pošk. fluór, chlór, EM, očkovania), pretože ináč by nemohli nosiť pri sebe ani nové mobily ani bývať v domácnosti s Wi-Fi či v blízkosti mobilných antén. Telo v takomto prostredí udrží zdravé iba zopár jedincov.
Dom alebo byt môžete mentálne odtieniť: v mysli si predstaviť napríklad svetlo ako určitú vrstvu resp. ako napr. svetelný náter na stenách a strope (v paneláku kde sú smartmetre aj v stupačke) Takisto, tvorba ochranných polí - elektrosmog a škodlivé žiarenia tlmiacich, ochr. resp. odrazových sfér okolo seba a okolo mobilných vysielačov môže mať obrovský význam. Môže byť kriticky dôležité nastaviť prepúšťanie životodárnych žiaraní, aby si človek s vyvinutejšou predstavivosťou nezablokoval niektoré pozitívne prirodzené žiarenia. Nastavenie konkrétnych presných parametrov je veľmi dôležité, slovo ich môže posilniť. Farby a vrstvenie farieb má význam, môžete experimentovať. Opakovanie môžeme tiež presne nastaviť napr. horizontálny znak nekonečna roztočiť v smere hodinových ručičiek. Môže pomôcť predĺžiť životnosť mentálneho tienenia. Zopár jedincov s rozvinutou predstavivosťou môže celkom účinne ochrániť celé mesto!
Príroda a vzduch je zamorená vláknami chemtrails, a mestké bývanie je v dôsledku EM radiácie pre väčšinu ľudí absolútne nezlučiteľné so zdravím. Ak vlády národných štátov tieto podstatné veci budú ignorovať, zbytočná je ich snaha niečo zlepšovať.
Budú sa za cenu ohrozenia vlastného života musieť postaviť satanským elitám. To je tá neviditeľná svetová vojna, ktorú už mnohí štátnici vedú, nie je však možné zatiaľ vyjsť s tým na verejnosť, maximálne iba niečo naznačiť nejakým podobenstvom.
Ďalej treba upozorniť na kód 56 892 484 7576 zo sady kvantových kódov, ktorý môžete pomocou sústredenia a jasnej predstavivosti vpisovať do chemických čiar a do toho vzduchu zamoreného chemickou hmlou. Môže pomôcť aj napísanie kódu na telo, vnímavejší jedinci si môžu odskúšať účinnosť týchto kódov písaním v mysli na telo.
Súvisiace články / realted artilces:
Ako sa uzdraviť?

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/