Big Bang, ako vznik kozmu, sa nikdy nekonal, je to “podvod” vedy

08.07.2019 22:56

biblik.sk/clanky

"Najnovšie výskumy a merania však ukázali, že všetko sa odohralo inakšie.

Big Bang-teóriu možno v podstate priradiť ku skupine mýtov o vzniku kozmu, aj keď pracuje s nástrojmi vedy. V roku 2017 sa v kozmológii udialo niečo, čo ju otriaslo úplne v jej základoch."

https://www.hlavnespravy.sk/big-bang-ako-vznik-kozmu-sa-nikdy-nekonal-je-podvod-vedy/1811666

-  -  -

Poznámka Biblik: "Big Bang" známy ako "Veľký Tresk", prekl. "Big Bang" z angličtiny je skôr "Veľká J*bačka". A takto sa ešte aj dnes oficiálne vo vedeckých kruhoch učí, ako vznikol Vesmír! Podobné bludy (a je ich veľa) sa bežne učia v školách pre spodinu, a sú široko prijímané. Potom v televízii vidíte vystupovať odborníkov a vedcov, pritom väčšina z nich sú úplne naivné hovädá s porušeným chápaním sveta podobne ako je tomu vo väčšinovej spoločnosti, ktorá bola bohužiaľ ako dobytok (Gój, Gojim) vychovávaná odmalička. (okrem starosti o vlastný, príp. maximálne tak o rodinný válov väčšina detí vôbec nebýva k vyšším cieľom vedená, ak áno, tak bohužiaľ obvykle iba veľmi povrchne) Vzdelanie nezaručuje múdrosť, aj človek s tromi vysokými školami máva bežne obraz sveta v rovine "Matrix" a ešte sa bije do pŕs, že Matrix je tá jediná pravá skutočnosť. Viera vo vedu či viera vo vedcov je modlárstvo - jedno z najohavnejších pohanských náboženstiev, ktorému dnes verí alebo sa snaží veriť takmer celá civilizácia, ale z toho budú musieť títo moderní "veriaci" čoskoro rýchlo vytriezvieť. Ešte chvíľu môžu učiť že očkovanie je náš spasiteľ a poškodzovať svinskými vakcínami deti, ešte chvíľu môžu kvákať, že chemikáliami vydymené nebo sú len bežné kondenzačné stopy - ešte chvíľu nech to učia a hlásajú! Veď Goebbels to robil tiež a vraj sa otrávil sám a k tomu ešte otrávil aj svoje deti! Aké šance na prežitie majú títo neoliberálni scientofašisti aj s celým zástupom svojich veriacich? Vedia dobre svoj koniec a snažia sa stiahnuť so sebou do pekla čo najviac duší?

 

"12. Klamali sme, podplácali, otupovali, demoralizovali dorast Gojimov tým, že sme ich učili zásadám a teóriám, ktoré sme sami pokladali za falošné, ale ku ktorým sme úmyselne dali podnet." Protokoly sionských mudrcov 32:12-14

free pdf, cz : Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)

 

Súvisiace články / related articles:

PREČO V ŠKOLE UČIA HOAXY O GRAVITÁCII?
https://www.biblik.sk/news/preco-v-skole-ucia-hoaxy-o-gravitacii/

Celá paradigma o Zemi a o vesmíre je falošná / the whole paradigma about space and Earth is a fraud:
Dr. JOHN D: MIMORIADNE DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE: SYSTEM EQUILIBRIUM AND DISEQUILIBRIUM (NÁSLEDKY FALOŠNEJ FARADIGMY) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-john-d-system-equilibrium-and-disequilibrium-consequences-of-false-paradigma/
ASTRONAUT O ZEMI / ASTRONAUT ABOUT THE EARTH (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/astronaut-o-zemi-astronaut-about-the-earth/
Big Bang, ako vznik kozmu, sa nikdy nekonal, je to “podvod” vedy
https://www.biblik.sk/news/big-bang-ako-vznik-kozmu-sa-nikdy-nekonal-je-to-podvod-vedy/
BÝVALÝ SOVIETSKY KOZMONAUT IGOR VOLK: VO VESMÍRE SME NIKDY NEBOLI! A AK VÁM CHCE NIEKTO NAHOVORIŤ, ŽE SME TAM BOLI, TAK VÁS KLAME / FORMER U.S.S.R. ASTRONAUT IGOR VOLK: WE HAVEN'T BEEN TO SPACE (SK, ENG, RUS)
https://www.biblik.sk/news/byvaly-sovietsky-kozmonaut-igor-volk-vo-vesmire-sme-nikdy-neboli-a-ak-vam-chce-niekto-nahovorit-ze-sme-tam-boli-tak-vas-klame-former-u-s-s-r-astronaut-igor-volk-we-havent-been-to-space/
prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/
Prof. Jan RAK: Veci môžu byť inak, ako im veríme. Dovoľme si pripustiť aj iné pohľady
https://www.youtube.com/watch?v=SduBuz9U7Vc
prof. JAN RAK: VÄČŠINOVÝ NÁZOR (PODOBNE AKO KAŽDÝ INÝ) JE PREŠPIKOVANÝ ROZPORMI, KTORÉ NEMÔŽU MAŤ RIEŠENIA V TEJTO KLASICKEJ PARADIGME, JE TREBA SA SKRÁTKA OTVORIŤ MOŽNOSTIAM, ŽE TO CELÉ MÔŽE BYŤ TROCHU INÁČ! (+DOPLNENÉ MATRIX V NÁS - najnovšie video)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vacsinovy-nazor-podobne-ako-kazdy-iny-je-prespikovany-rozpormi-ktore-nemozu-mat-riesenia-v-tejto-klasickej-paradigme-je-treba-sa-skratka-otvorit-moznostiam-ze-to-cele-moze-byt-trochu-inac/
prof. JAN RAK: RACIONÁLNE MYSLENIE VÁS NEMÔŽE DOVIESŤ K POZNANIU. BESEDA DIVADLO KAMPA MARIE TILŠAROVÁ & KTO JSME MY
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-racionalne-myslenie-vas-nemoze-doviest-k-poznaniu-beseda-divadlo-kampa-marie-tilsarova-kto-jsme-my/
 
"12. Klamali sme, podplácali, otupovali, demoralizovali dorast Gojimov tým, že sme ich učili zásadám a teóriám, ktoré sme sami pokladali za falošné, ale ku ktorým sme úmyselne dali podnet." 32:12-14 Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)
 

 

MIMORIADNE DÔLEŽITÁ RELÁCIA NA INFOVOJNE 15.2.2024: KAMALA TARIS A LENKA TARABOVÁ - RESETHEUS.ORG
https://www.biblik.sk/news/mimoriadne-dolezita-relacia-na-infovojne-15-2-2024-kamala-taris-a-lenka-tarabova-resetheus-org/

TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE: LEVEL WITH ME (2023) (ENG, SPA, GER, RUS) (WARNING: MUST WATCH MOVIE / POVINNÉ VZHLIADNUTIE ODPORÚČANÉ - DOKUMENT ODHAĽUJÚCI HĹBKU LUCIFERSKÉHO PODVODU) (ENG, SPA, GER, RUS, (+CZ a SK titulky) (SK, CZ, ENG, RUS, GER, SPA)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-level-with-me-2023-eng-spa-ger-rus/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/



 



 



 



 




 



 

 



 

 

12. Klamali sme, podplácali, otupovali, demoralizovali dorast Gojimov tým, že sme
ich učili zásadám a teóriám, ktoré sme sami pokladali za falošné, ale ku ktorým sme
úmyselne dali podnet.


Viac tu: https://www.biblik.sk/news/spojenie-vedy-a-nabozenstva-preco-je-nevyhnutne-cast-2/