PREČO V ŠKOLE UČIA HOAXY O GRAVITÁCII? / THE WHOLE PARADIGMA ABOUT SPACE AND EARTH IS A FRAUD (SK, CZ, ENG)

03.11.2023 10:27

Veríte, že existuje nejaká sila, ktorá tieto balóny ťahá hore? Nie? Ale ak by vás to učili v škole, verili by ste tomu? V škole sa totižto bežne učí o sile, ktorá ťahá veci dole... Je to podobný hoax, akoby sa učilo o vymyslenej sile, ktorá ťahá nahor tieto balóny... "Pozrite, deti veď to je balónová sila!" presviedčala by učiteľka. Treba však zásadne pochybovať o tom, čo nás učia v škole. Pretože niekto sa cíti byť vyvoleným (satanistická elita) a ostatných majú za gójov (dobytok) alebo za spodinu. Príklady, ktoré postrádajú základy uvažovania sú náuky napríklad o tom, že povrch žiarovky je horúcejší než žeravé vlákno - to by každému bolo divné, ale keď sa učí, že slnečná koróna je horúcejšia ako povrch, slepo sa to prijíma... Ďalej vyslovene hoaxy, ktoré si robia zo zbytku "nevyvolených" žarty, asi aby sa na nich mohli zabávať. Pretože ak tomuto niekto uverí, zrejme ho paušálne označujú za hovädo a tak sa utvrdzujú v tom, že výraz gójovia je oprávnený, a možno si tak ospravedlňujú svoju zákernosť voči ostatným: Čo učia v škole o vzniku Vesmíru? Podľa niektorých ateistických vedcov vznikol takzvaným "Big Bang", čo je anglický výraz, ktorý sa prekladá ako "Veľká jebačka". (!) Áno, oni vás majú za hovädá a bavia sa na vás. Pretože veríte ich výkalom, ktoré nechávajú prednášať svojim múdrosráčskym ateistickým vedcom na rôznych univerzitách. Samozrejme, základy uvažovania postráda aj teória o Zemi ako o guli. Ak nedrží voda na povrchu obyčajného balóna, nebude držať ani na povrchu veľkého balóna, čo učia, že je Zem! Mýty o zakrivenej vode a o plynnej atmosfére vo vákuovom vesmíre.... škoda ďalej pokračovať, každý by mal začať uvažovať sám.

Súvisiace články / related articles
Celá paradigma o Zemi a o vesmíre je falošná / the whole paradigma about space and Earth is a fraud:
Dr. JOHN D: MIMORIADNE DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE: SYSTEM EQUILIBRIUM AND DISEQUILIBRIUM (NÁSLEDKY FALOŠNEJ FARADIGMY) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-john-d-system-equilibrium-and-disequilibrium-consequences-of-false-paradigma/
ASTRONAUT O ZEMI / ASTRONAUT ABOUT THE EARTH (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/astronaut-o-zemi-astronaut-about-the-earth/
Big Bang, ako vznik kozmu, sa nikdy nekonal, je to “podvod” vedy
https://www.biblik.sk/news/big-bang-ako-vznik-kozmu-sa-nikdy-nekonal-je-to-podvod-vedy/
BÝVALÝ SOVIETSKY KOZMONAUT IGOR VOLK: VO VESMÍRE SME NIKDY NEBOLI! A AK VÁM CHCE NIEKTO NAHOVORIŤ, ŽE SME TAM BOLI, TAK VÁS KLAME / FORMER U.S.S.R. ASTRONAUT IGOR VOLK: WE HAVEN'T BEEN TO SPACE (SK, ENG, RUS)
https://www.biblik.sk/news/byvaly-sovietsky-kozmonaut-igor-volk-vo-vesmire-sme-nikdy-neboli-a-ak-vam-chce-niekto-nahovorit-ze-sme-tam-boli-tak-vas-klame-former-u-s-s-r-astronaut-igor-volk-we-havent-been-to-space/
prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/
Prof. Jan RAK: Veci môžu byť inak, ako im veríme. Dovoľme si pripustiť aj iné pohľady
https://www.youtube.com/watch?v=SduBuz9U7Vc
prof. JAN RAK: VÄČŠINOVÝ NÁZOR (PODOBNE AKO KAŽDÝ INÝ) JE PREŠPIKOVANÝ ROZPORMI, KTORÉ NEMÔŽU MAŤ RIEŠENIA V TEJTO KLASICKEJ PARADIGME, JE TREBA SA SKRÁTKA OTVORIŤ MOŽNOSTIAM, ŽE TO CELÉ MÔŽE BYŤ TROCHU INÁČ! (+DOPLNENÉ MATRIX V NÁS - najnovšie video)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vacsinovy-nazor-podobne-ako-kazdy-iny-je-prespikovany-rozpormi-ktore-nemozu-mat-riesenia-v-tejto-klasickej-paradigme-je-treba-sa-skratka-otvorit-moznostiam-ze-to-cele-moze-byt-trochu-inac/
prof. JAN RAK: RACIONÁLNE MYSLENIE VÁS NEMÔŽE DOVIESŤ K POZNANIU. BESEDA DIVADLO KAMPA MARIE TILŠAROVÁ & KTO JSME MY
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-racionalne-myslenie-vas-nemoze-doviest-k-poznaniu-beseda-divadlo-kampa-marie-tilsarova-kto-jsme-my/
 
"12. Klamali sme, podplácali, otupovali, demoralizovali dorast Gojimov tým, že sme ich učili zásadám a teóriám, ktoré sme sami pokladali za falošné, ale ku ktorým sme úmyselne dali podnet." 32:12-14 Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)
 
TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE: LEVEL WITH ME (2023) (ENG, SPA, GER, RUS) (WARNING: MUST WATCH MOVIE / POVINNÉ VZHLIADNUTIE ODPORÚČANÉ - DOKUMENT ODHAĽUJÚCI HĹBKU LUCIFERSKÉHO PODVODU) (ENG, SPA, GER, RUS, (+CZ a SK titulky) (SK, CZ, ENG, RUS, GER, SPA)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-level-with-me-2023-eng-spa-ger-rus/
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/