ČASTICE V OVZDUŠÍ A PRELETY LIETADIEL MIMO HLAVNÉHO LETOVÉHO KORIDORA

29.06.2022 10:03

"Dobrý deň, prosím vás, aké sú dôvody na prelietavanie lietadiel mimo hlavného letového koridora?

Tu v Trenčíne aj dnes cca v čase o 20:43 nad našim mestom prelietavalo lietadlo rozprašujúce nejaký materiál do ovzdušia. Lietadlo letelo mimo hlavného letového koridora, zaznamenal som to v posledných dvoch snímkach tu:

https://www.biblik.sk/news/aktualne-snimky-oblohy1/

Konkr. rozprašovaný materiál a skutočný stav ovzdušia v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

Lietadlá mimo hlavného letového koridora tu podľa mňa vôbec nemajú čo prelietavať! (častokrát tu nad TN lietajú posýpacie lietadlá (najč. lietadlá typu B-737) aj vo veľmi nízkych výškach, tak, že je silno počuť hučanie prúdových motorov a vo veľmi nízkej výške rozprašujú chemikáliu, ktorá mizne)

Dobre viditeľné sú však práve takéto, veľmi kompaktné, veľmi dobre tvar udržujúce chemikálie, prepáčte, ale ak na toto niekto povie, že sú to kondenzačné stopy, môžete sa ho len opýtať, či je už celkom kkt alebo len polovičný:

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-toxic-city-jpg

Na www.biblik.sk/obrazky sú veľmi kvalitné snímky, ktoré triezvim ľuďom, ktorí si nepichajú žiadne dávky, jasne ukazujú, čo sa tu na našej oblohe deje. Pri troche predstavivosti môže každému dôjsť, že vlna skutočných vážnych chorôb i mnohých úmrtí je takto s najväčšou pravdepodobnosťou bohužiaľ už iba otázkou času.

Lietadlá rozprašujúce chemikálie je jednoduché vystopovať na oblohe (viď P.S. nižšie)

Mňa by zaujímalo, aké sú dôvody na prelietavanie lietadieľ mimo hlavného letového koridora nad TN?

Ďakujem.

Arkan Levov, Biblik.sk, tel. 032 240 00 65
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

P.S: V dňoch, keď zrovna nemáme nálet, prakticky nikde (ani na hl. koridode) voľným okom takmer nikdy nevidíte žiadne lietadlo (v dňoch, keď nesypú, je problém nájsť lietadlo aj s ďalekohľadom) pretože v súčasnosti používané letecké motory bežne pozorovateľných 2-4 motorových lietadiel s prúdovými motormi obvykle netvoria takmer žiadne viditeľné kondenzačné stopy, to sú fakty! Málokedy, ale ešte sú aj dni, keď sa nesype chemtrails - na nebi v takýchto dňoch dosť ťažko voľným okom uvidíte vôbec nejaké lietadlo, pretože sa netvorí takmer žiadna, alebo na výšku 10-12 kilometrov zo zeme iba veľmi ťažko viditeľná, takmer nepatrná kondenzačná stopa! V dňoch, keď výnimočne zrovna nesypú, vtedy je vlastne vždy problém nájsť na nebi vôbec nejaké lietadlo, aj keď ho vidíte na radare, je problém ho nájsť niekedy i s ďalekohľadom, pretože bežne sa netvoria takmer žiadne viditeľné a už absolútne vôbec nie žiadne pretrvávajúce kondenzačné stopy! Pretrvávajúce kond. stopy sú dezinformácie a hoaxy, častokrát podporované snímkami z II. svetovej vojny, kedy sa na chladenie leteckých motorov používal systém ADI - veľmi dôležitý článok pre pochopenie situácie na našom nebi:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/

Ale na overenie týchto faktov je podľa mňa potrebné i vlastné pozorovanie, nielen čítanie vecí z internetu alebo slepá viera v nejakých odborníkov.

(Na pozorovanie sa mi osvedčil ďalekohľad Bresser Spezial Astro 80x20mm. Je ľahký i cenovo dostupný, dodáva sa zo statívom a je ešte možné ďalekohľad v tejto veľkosti používať i bez statívu)"

- email odoslaný 28.6.2022 21:21 (22:21 l.č.) na infoPÍŠZAVINÁČlps.sk https://www.lps.sk/sk/ (Letové prevádzkové služby)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.