ČO ASI NÁJDE POLÍCIA NA ZABAVENÝCH POČÍTAČOCH, NOTEBOOKOCH, HDD A FLASHOVÝCH PAMÄTIACH UKRADNUTÝCH Z BYTU ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK PO ZÁSAHU KUKLÁČOV SI URČITE KAŽDÝ VIE PREDSTAVIŤ (+Poznámka Biblik: je zaujímavé, že žiadne médiá o tom neinformujú

14.05.2024 13:25

biblik.sk/clanky
Podporu tvorby článkov prosíme vás môžete prejaviť kúpou tovaru ma Biblik.sk alebo priamo dobrovoľným príspevkom na č. účtu:
SK8583300000002101425963
SWIFT: FIOZSKBA
Ďakujeme. Biblik.sk

ČO ASI NÁJDE POLÍCIA NA ZABAVENÝCH POČÍTAČOCH, NOTEBOOKOCH, HDD A FLASHOVÝCH PAMÄTIACH UKRADNUTÝCH Z BYTU ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK PO ZÁSAHU KUKLÁČOV SI URČITE KAŽDÝ VIE PREDSTAVIŤ (+Poznámka Biblik: je zaujímavé, že žiadne médiá o tom neinformujú

Viete čo momentálne robí Polícia za VAŠE peniaze? Lustrujú úplne všetku počítačovú techniku odcudzenú dňa 11.1.2024 z bytu zakladateľa Biblik.sk, ktorý predtým zdemolovali kukláči. Tu je zoznam Políciou "legálne" ukradnutej PC techniky, zaplatili z VAŠICH peňazí znalca, ktorý tieto veci má lustrovať:

Samozrejme, môžu nájsť čokoľvek... Prokurátor Boris Buvala sa urputne snažil zakladateľa Biblik.sk dostať za tento článok a tento článok do väzby, predtým boli snahy NAKA kôli údajnému "založeniu teroristickej skupiny" - to celé za predaj tejto vlajky. Samozrejme, na tej vlajke ani na tých PC ani ostatných nie je nič nelegálne (zákazníkom pri servise PC zálohy nelustrujem a musia sa určitý čas na diskoch ponechať, kôli ev. nutnosti opätovného kopírovania, ak by z nejakého dôvodu niečo nešlo načítať. Určite, zákazníci nenosia počítače hocikomu, čo robia vo svojom voľmom čase neviem...) 

Ako to celé môže dopadnúť je jasné, Polícia istotne nemá vôbec žiadny nárok na tých PC niečo hľadať - obvinenie, kôli ktorému bol dňa 11.1.2024 vykonaný zásah, je založené na výpovedi v minulosti usvedčeného falošného svedka Adriana Ozogányová Žuffová (nech je prekliata), mala v minulosti dokonca tú drzosť vymýšľať si na zakladateľa Biblik.sk voľačo s pedofíliou v súvislosti s jej dcérou, ktorá má zrovna otca svalnatého chlapa, čo trénuje bojové umenia. Kto by sa škaredo pozrel na jeho dcéru, zle by dopadol, ak ak táto posadnutá narušená chorá sviňa Adriana Ozogányová Žuffová (nech je prekliata) chce stále ubližovať, istotne by mu niečo také s veľkou radosťou hneď povedala! Kto by sa čo i len škaredo pozrel na jeho dcéru, urobil by z neho čalamádu! 

Jediné, čo zakladateľ Biblik.sk vie o jej dcére, že vždy mu s veľkou radosťou išla darovať obrázky, ktoré maľovala. Adriana Ozogányová Žuffová potom zakladateľovi Biblik.sk vyvolávala hocikedy aj v noci, že tie obrázky chce naspäť, revala kôli obrázku: "To je môj zajac!" - zakladateľ Biblik.sk jej teda povedal, že tie obrázky aj ten maľovaný zajac sú nachystané, že si môže pre ne prísť. Neprišla a potom si išla zrazu na Políciu vymyslieť to najsvinskejšie obvinenie z pedofílie. To je čo? Prečo voči nej nie je vedené trestné stíhanie?

Zaujímavé, že po tom všetkom je takýto primitívny falošný svedok ešte na slobode! Naposledy zas, išla si pani Adriana Ozogányová Žuffová pre zmenu vymyslieť, že ona sa obáva, zakladateľ Biblik.sk môže mať doma zbraň - kôli tomu teda zásah kukláčov, rozbitý byt a ukradnuté počítače!

Poznámka Biblik: je zaujímavé, že toto žiadne médiá podľa všetkého nezaujíma, písali sme aj mnohým alternatívnym médiám a portálom - ani zmienka, akoby sme ani neexistovali!

Súvisiace články / related articles:

ANKETA: 

ČO ASI NÁJDE POLÍCIA NA ZABAVENÝCH PC Biblik.sk?

1.) NIČ (1)

100%
2.) VÝHRAŽNÉ LISTY ŠKOLÁM S BOMBAMI (0)
0%
3.) DETSKÚ PORNOGRAFIU (0)
0%
4.) ČLENSKÝ PREUKAZ ÁL-KÁJDÁ (0)
0%
5.) NEJAKÉ SVINSTVO SI URČITE VYMYSLIA (0)
ANKETU NÁJDETE NA HLAVNEJ STRÁNKE Biblik.sk

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!