DLHODOBÉ SKÚSENOSTI S TACHYÓNOVÝMI PLATNIČKAMI (Niečo o orgonitoch, šungite a EM tieniacich materiáloch a matracoch) / PYRAMIDE AND ORGONITE ORIENTATION PICTURE + LINK (SK, ENG)

08.09.2021 10:59

O tejto veci sme písali tu:

https://www.biblik.sk/news/tachyonove-platnicky-moznost-odtienenia-elektrosmogu/

Teraz stručne popíšem veci podľa toho, ako ich cítim:

Pyramídy, orgonity, šungit, platničky - funguje to, ale osoba, ktorá jasne elektromagnetické žiarenie nevníma, si môže s týmito vecami skôr poškodiť ako pomôcť!

Orgonit vo vzdialenosti cca 2 metre stáča EM žiarenie, je pre mňa a možno aj pre ostatných ľudí nebezpečné sa pri ňom pohybovať! A to by sa mal orgonit občas ešte chytiť, opláchnuť, nabiť na Slnku a založiť naspäť presne v smere svetových strán!

SPRÁVNE NATOČENIE PYRAMÍDY / PYRAMIDE ORIENTATION, link ENGLISH:

https://www.cheops-pyramide.ch/khufu-pyramid/pyramid-alignment.html 

Orgonit funguje ako usmerňovač žiarenia, zvlášť pyramídové orgonity (kovové piliny v tvare pyramídy zaliate živicou) ak sú presné a umiestnené stranou na sever, dobre stáčajú EM žiarenie do okruhu cca 2 metre, v okruhu 1 meter už veľmi, až extrémne silno. Citliví ľudia ak orgonit položia na dlaň, môžu pri správnom natočení cítiť teplo až neznesiteľné pálenie! Myslím si, že tieto veci z tohto dôvodu do bytu nepatria! V tomto prípade - ak človek necíti bolesť, neznamená to, nemôže vzniknúť popálenina! (je to tak aj v prípade niektorých chemikálií, človek začne cítiť pálenie a bolesť, ale niekedy až vtedy, keď sú už bunky na určitej úrovni totálne poškodené) Neznamená to, že ak človek EM žiarenie fyzicky necíti, že by nebolo škodlivé! Experti dnes nemajú doma Wi-Fi:

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Krátky článok o rizikách mobilných telefónov - vedci a oficiálne organizácie nepovažujú mobily za bezpečné:

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

EM žiarenie môže fyzicky poškodiť bunky (komentár vedca fyzika nájdete tu). Ja si myslím, že ľudia sa delia na tých, ktorí tieto veci vnímajú a ktorí ich nevnímajú. Preto, ak človek nemá dostatočne citlivé vnímanie, nemal by tieto predmety (orgonity, šungity, tachyónové platničky na tienenie EM žiarenia používať vôbec! Čo sa týka platničiek, po pár mesiacoch museli ísť preč z bytu, po čase už nepomáha ani opláchnutie a nabitie na Slnku, s platničkami je to ešte horšie ako predtým, fungujú podobne ako šungitové orgonity - naakumulujú a žiaria späť. Neviem akým spôsobom to očistiť. Na platničke je zaujímavá kapacita - zatiaľ najlepší krátkodobý spôsob odtienenia EM žiarenia. (životnosť napr. malých šungitových pyramíd v silnom EM poli je pár hodín, potom podľa mňa môžu škodiť, životnosť platničiek môže byť niekoľko mesiacov)

ZÁVER: orgonity, šungit, tachyónové platničky - krátkodobo môžu pomôcť, ale z dlhodobého hľadiska vôbec neriešia situáciu zamorenia elektrosmogom, dalo by sa povedať, že po istom čase ju zhoršujú. (malý šungit zhoršuje už po 4 hodinách - akoby žiari späť, pyramídový orgonit v byte neodporúčam vôbec, nedá sa zabezpečiť pohyb vo vzdialenosti 2 metre ani ochrana pri čistení a vstúpením do poľa orgonitu (okruh 1-2 metre/ 3-4cm pyramída) sa človek vystavuje obrovským koncentrovaným dávkam elektrosmogu.

DÔLEŽITÉ: Ľudia, ktorí jemné energie nevnímajú, by podľa mňa žiadne šungity, žiadne orgonity ani žiadne platničky nemali na odtienenie elektromagnetického žiarenia používať. Zatiaľ usilovne pracujeme a hľadáme riešenie na odtienenie EM žiarenia, ak sa nám podarí niečo nájsť, dáme vám vedieť. V kritickej situácii odporúčame LOKÁLNE tienenie napr. AL fóliou. Tvorí odrazy, preto použite iba v nevyhnutnom prípade. Náter, ktorý by mohol pomôcť zatiaľ testujeme. Tkaniny ako napr. matrace tieniace EM žiarenie NEODPORÚČAME! Nonsens, ak napr. dostanete matrac obalený strieborným vláknom, je to vrchol neznalosti, pretože bežne napr. v panelákoch sú vlny zo všetkých smerov. Odrazy akoby podľa môjho vnímania vytvoria nové pole, ktoré je koncentrované v tesnej blízkosti tkaniny ale silno aj vo cca 60-80 cm. Spanie alebo sedenie na takomto matraci preto nemusí byť bezpečné. Ak napríklad cítite chlad pri sedení na gauči alebo pri ležaní na takomto matraci, je to známka citlivosti na elektrosmog. Možno aj pocity chladu s tým častokrát môžu súvisieť.

Na kvalitné tienenie potrebovali by sme materiál, ktorý z jednej strany odráža a z druhej pohlcuje, resp. čo najviac prepúšťa (navonok akoby neriešiteľný problém - to je ako keby ste mali sitko, ktoré z jednej strany vodu prepúšťa a z druhej blokuje...) Nech skúsi nájsť niekto cenovo dostupné riešenie. Dajte nám prosím vedieť, ak vôbec existuje riešenie ako odtieniť byt. Doteraz najlepšia možnosť je presťahovať sa. Výrobcovia faradayových klietok údajne používajú na elimináciu odrazov malé ihlany. Vôbec nie je jednoduché nejakým lacným spôsobom odtieniť byt, zatiaľ taký spôsob nepoznáme. Ak poznáte nejaký normálny spôsob, ktorý by si mohli dovoliť aj bežní ľudia, prosíme napíšte nám alebo zavolajte. Ďakujeme!