PRAKTICKÉ ODTIENENIE ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA (AKTUALIZÁCIA 2x, + článok doplnený, 2.2.2022)

05.11.2019 17:37

Potrebujeme: kvalitný merač intenzity elektromagnetického poľa, odporúčame minimálne do 8GHz a viac (napr. Extech 480846)

hliníkovú fóliu (používame  50 µm fóliu od KERAMET s.r.o. , SILNÁ HLINÍKOVÁ FÓLIE 0,050 x50 mm) LEPŠIE SA JAVÍ 99 mikrometrová, ale 50 mikrometrová zároveň dodáva pocit tepla

- hrúbka fólie podľa odborníka nehrá rolu - pri hrubšej či tenšej fólii by mali byť rovnaké výsledky, ale fólia sa dosť namáha, môže sa trhať, preto by som išiel hneď do 99 mikrónovej

Meraná hodnota pri zemi sa po odtienení má rovnať 0 µW/m2

Fólia sa môže použiť aj tá z obchodu, len by mala byť čo najhrubšia, aby sa pri posúvaní nábytku, premiestňovaní káblov alebo pri chodení nepretŕhala. V obchode sa lepšia fólia volá napr. alobal na gril. Môžete tak "ugrilovať" aj seba alebo arogantného suseda. Ak by ste sa necítili dobre, fóliu ihneď odstráňte!

Nerobte prosím vás takéto zásahy do vášho bývania či kancelárie bez predchádzajúcej rady odborníka a predchádzajúceho fyzikálneho merania. Spávať v takto odtienenej izbe ak sa potvrdí blízkosť silných vyššie umiestnených zdrojov EM žiarenia potom môže byť aj naozaj zdraviu nebezpečné. Ale ak to dobre spravíte, zrejme ani nebudete chcieť spávať v inej izbe. Môže to byť rozdiel v kvalite spánku, a to aj dosť výrazný:

Na snímke: Otieňovanie bytových priestorov 50 µm hliníkovou fóliou - fóliu je dobré na okraji miestnosti aj na všetkých spojoch dobre uchytiťsilnou lepiacou páskou, ináč sa môže časom posunúť a rozchádzať! Bez predchádzajúceho merania a porady s odborníkom takéto zásahy, neodporúčame. Pre viac informácií, príp. ak by ste potrebovali radu, kontaktujte nás, alebo iných skúsených odborníkov, takých, ktorí Vám kvalifikovane poradia.

Fóliu je podľa odborníka lepšie aplikovať iba lokálne. (kôli možnej blízkosti BTS a zdrojov Wi-Fi od susedov z vyšších podlaží) My sme testovali odtienenie priestoru celej izby. V takto odtienenej izbe by sa však nemali už vôbec používať ani Wi-Fi ani iné permanentné zdroje EM žiarenia.

Fólia by sa nakoniec mala uzemniť, napr. na banánik v zásuvke, na čo je lepšie si už prizvať niekoho, kto vie robiť elektriku. Pretože je jasné, že nemôžete mať holé káble pri zásuvke. My sme to riešili tak, že káble z predlžovačky sa zvútra pripojili iba sem:

Druhá časť káblov sa pevne pripojila na hliníkovú fóliu a prvá časť (na obr. hore) sa zapojila sa do zásuvky. Jednoduchým posúvaním meracieho prístroja po zemi sa testovala kvalita uzemnenia. Veľký rozdiel môže pocitovo aj merateľne urobiť aj to, na ktorú zásuvku uzemnenie napojíte. Ak máte dvojitú zásuvku, obrovský rozdiel môže byť už to, či uzemnenie napojíte do hornej alebo spodnej časti zásuvky (spodná časť zásuvky sa javí oveľa lepšie, ako horná časť, nemusí to platiť vždy)

Najviac závisí ako sa po takomto zásahu budete v izbe alebo kancelárii cítiť. My sme mali v izbe hodnoty 4200 µW, začali nás tu páliť kovové predmety, pridali sa bolesti hlavy, dokonca aj bolesti nôh. V izbe sa niekedy nedalo vydržať. Zvlášť bolesti chodidiel a kolien môžu súvisieť s tým, či váš sused má Wi-Fi router pri plafóne alebo na skrini. Naša suseda sľubovala, že to dá do poriadku, ale nič sa ani po opakovaných výzvach nezmenilo, preto sme museli pristúpiť k tieneniu, čo môže ohroziť zdravie bezočivého suseda. Je lepšie radšej sa dohodnúť so susedmi. Ešte raz zdôrazňujem: Je lepšie dohodnúť sa so susedmi, aby napríklad umiestnili Wi-Fi router na zem príp. do inej izby, potom možno tienenie ani nebudete potrebovať! Ináč žiadne Wi-Fi nemajú vôbec čo robiť v panelákoch ani v blízkosti ľudí! Tlačia vám to nielen do bytov ako "normálnu vec", ale ešte aj do vlakov a autobusov - ale to je ich zámer, pretože ľudské myšlienky už po krátkej expozícii bývajú výrazne iné. Je to iba ďalší zločin na nevedomých ľuďoch, z ktorých možno väčšina keby vedela, by si priali radšej nevedieť...

Hodnoty žiarenia okolo 2500-4200 µW/m2, ktoré dnes dosahuje operátorom štandardne dodávaný Wi-Fi router vnímajú už takmer všetci ľudia.  Len väčšinou ani nevedia, prečo sa niekedy cítia podráždení a najmä neschopní sa sústrediť. Niekedy sa pridávajú silné bolesti hlavy, bolesti očí, nespavosť či prílišná aktivita, zrýchlené tempo reči, a nepochybujem o zásadnom vplyve na mániodepresiu. Možno po premiestnení sa na vidiek v miestach dobrej vzdialenosti od vysielačov a bezdrôtových sietí nebudete potrebovať niektorých ľudí ani liečiť na psychiatrii... Vplyv moderných technológií na rozvoj psych. ochorení je podľa nás veľmi významný.

- - - AKTUALIZÁCIA 1: Z našich meraní sme napr. pri smartphone "Sony Xperia Z" namerali až 16000 µW/m2, intenzita sa dĺžkou hovoru postupne zvyšovala (!) Po ukončení tel. hovoru sa pri všetkých nami meraných telefónoch na okamih niekoľkonásobne zvýšilo žiarenie telefónu (odosielanie štatistických alebo iných dát???) Na záver sme zmerali aj nejaký bezdrôtový mikrofón, ktorý dosiahol až 33000 µW/m2. Hodnoty 16 a 33 tisíc µW/m2 boli najvyššie namerané hodnoty vôbec, bohužiaľ bývajú to dnes bežné dávky) - - -

Stále novšie Wi-Fi routre znásobujú počet antén aj vyžarovaný výkon, vysielajú kedykoľvek ako chcú bez vášho vedomia. K tomu Wi-Fi routre vďaka dosť na prvý pohľad nelogicky napísanému softwaru si v určitom období dňa na dhlšiu dobu samovoľne zvyšujú intenzitu žiarenia, a to aj vtedy, keď zrovna nie ste pripojení, s najväčšou pravdepodobnosťou je to účel. (namerali sme v našej domácnosti od 1200-4200µW, cez obed sa 4200 µW udržiavalo aj keď majiteľka routra - naša suseda, nebola doma! V porovnaní s ostatnými, napr. každý jednotlivo meraný Wi-Fi stĺp v našom meste dosahoval v priemere iba okolo 600 µW/m2 (merali sme iba pásmo do 2,5GHz), čo mnohí ľudia už cítia ako no-go zónu, resp. zónu, kde je pre nich bezpečné sa pohybovať najviac 15 minút. Pre tých, ktorí vedia pozorovať svoju myseľ už po uplynutí 15 sekúnd nastáva vďaka 600 µW Wi-Fine trvalejšia zmena v myšlienkovom toku... Norma na vyspelej planéte by zrejme bola maximálne 10 sekúnd expozície pri 300-600µW zdroji.

Je predpoklad, že iné informačné toky vysielané do vášho mozgu z vašich bezdrôtových zariadení dostávate ráno, iné na obed, iné večer. Váš mozog tieto veci vníma, bez ohľadu či si to uvedomujete. A ľudia, ktorí poznajú aký vplyv majú frekvencie, môžu odpočiatku tieto zariadenia navrhovať za účelom kontroly myšlienok. Z vlastnej skúsenosti aj z rozprávania pani Dr. Luukanen (Rauni Kilde), ktorá na medzinárodných konferenciách mala možnosť zhovárať sa so zaujímavými ľudmi, teraz už nepochybne hovoríme o bezdrôtových zariadneniach Wi-Fi a mobiloch jednoducho takto:

Wi-Fi, MOBILY A MOBILNÉ ZÁKLADŇOVÉ STANICE (BTS) SÚ MIND-CONTROLLERY (zariadenia na ovplyvňovanie ľudských myšlienok)

 

Ak by ste potrebovali zmerať či odtieniť byt, suma, ktorú by sme si zaúčtovali by sa pohybovala od 150 € + cestovné náklady. Môžete nás kontaktovať mailom alebo na tel 032 / 240 00 65, viac tu:

 
 

AKTUALIZÁCIA 2:

NOVÉ SKÚSENOSTI A VÝSLEDKY EXPERIMENTOV S ODTIENENÍM EM ŽIARENIA: