TACHYÓNOVÉ PLATNIČKY - MOŽNOSŤ ODTIENENIA ELEKTROSMOGU?

15.04.2021 10:25

"Nech vyzerá situácia akokoľvek, Boh má všetky veci pod kontrolou."

"For a man the situation may look bad, or as a chaos, but God always keeps everything under His control."

- - -

Popri dlhodobej spolupráci s odborníkmi, fyzikmi, vzdelanými ľuďmi - konštruktérmi rôznych inovatívnych zariadení a taktiež predajcami rôznych elektrosmog tieniacich pomôcok a materiálov, sme mali vďaka Pánu Bohu opäť možnosť otestovať ďalšiu zaujímavú vec: tzv. tachyónové platničky. Iné názvy: energetické platničky alebo  Harmonizér SWISS TESLA:

https://www.arche.sk/swiss-tesla

Testovali sme veľkú čiernu platničku 21x21cm a malú čiernu 8,5x5,5cm. Áno, je pravda, že tieto veci fungujú! Ak sa správne umiestnia, predlžuje mi to životnosť v izbe, do ktorej prestupuje signál z okolitých cca 50 Wi-Fi routerov, a k tomu z vedľaších panelákov žiaria početné mobilné základňové stanice. Situácia v takomto byte je kritická, bolesti hlavy a extrémna záťaž (vplyv na spánok, fyz. aj psych. zdravie, sústredenie a pod.) a niekedy nutnosť okamžite prerušiť prácu či opustiť byt bývajú bežná vec. Bežné fungovanie v takomto prostredí stojí obrovské množstvo energie.

Orgonit ani šungit ani pyramídy v blízkosti človeka neoporúčame vôbec - článok tu: https://www.biblik.sk/news/orgonit/ Sú to veci pre ľudí, ktorí majú otvorené vnímanie, ostatní si s takýmito vecami môžu aj veľmi uškodiť! Možno podobná vec je aj s týmito platničkami. Povedal by som, že sa jedná o núdzové riešenie. (Možno je to vždy niečo za niečo, orgonity a zvlášť pyramídy považujeme za nebezpečné, ich celkový vplyv je pre nás skôr negatívny ako pozitívny, neskúšali sme obrátiť pyramídu, ak sa však v okruhu 2 metrov od maličkej správne natočenej presnej pyramídy pohybuje človek, v okruhu 1-2metre môže byť extrémne silné žiarenie, ktoré pyramída pocitovo akoby stáča a tým môže človeka ohroziť, ublížiť. Šungitové zase naopak pohlcujú, ale potom podľa mňa vysielajú do okolia, vôbec neodporúčame mať doma ani šungit ani pyramídu)

Čo sa týka platničiek, pocitovo je situácia v byte s nimi dlhodobo o niečo lepšia, veľmi dôležité je správne umiestnenie. Mnou preferované umiestnenie je: veľká 21x21 cca 90cm od tela po pravej ruke pri počítači, malá 8,5x5,5 pri pravej ruke vedľa počítačovej myši. Dôležité je aj natočenie malej. (ak máte problém s elektrosmogom a dokážete tieto veci vnímať, snáď na to, ako správne dva alebo viac energetických žiaričov skombinovať prídete ľahko aj sami. Všetky veci sú energetické žiariče, ľudia, predmety aj obrazy. Niektoré sú slabšie, niektoré veľmi silné, prvoradý je váš pocit. Je dosť dôležité čo a ako máte rozmiestnené v byte. Či sú vám veci a predmety v byte sympatické, ich poloha, natočenie... Ak je vám ľúto vyhodiť nejakú vec, na čas ju môžete dať napr. mimo byt a niekedy jeden predmet alebo jeho umiestnenie môže zmeniť celkový pocit v byte. (pozri napr. aj feng-šuej, vastu a ďalšie) Čo sa týka veci, ktoré vydávajú nejaké bežnými prístrojmi merateľné žiarenie, neodporúčame ani bezdrôtovú klávesnicu ani bezdrôtovú myš!)

Niekedy nosím na doma mikinu s kapucou, niekedy najlepšie pomôže umiestenie malej platičky do kapuce, cca v mieste na strede chrbtice. Ešte pomôže pri práci s PC, ktorá je už niekedy veľmi náročná aj položenie malej platničky na pravú nohu (vy môžete mať iné skúsenosti) Ako relax pomôže ľahnúť si, umiestniť malú platničku na zem a položiť si na ňu prsty. Vplyv veľkej platničky v izbe neznesiem, spánok skôr ruší ako pomáha. Ani malá platnička nijak nepomáha spánku. K uzemneniu pomôže dať si na ňu prsty, je to podobné, ako keď sa bosou nohou dotýkate napr. radiátora, EM žiarenie prúdi potom vami ináč a zrejme takto podobne pôsobí aj platnička. V spálni však na mňa pôsobia platničky veľmi rušivo, nepoužívam ich v spálni. Vy samozrejme môžete mať skúsenosti úplne iné. Tieto platničky sa javia v porovnaní s orgonitmi ako bezpečnejšie veci, nevieme však, či vôbec alebo aká daň sa bude platiť za takúto pomoc, resp. ochranu. Prečítajte si návod, naštudujte si dostupné informácie a poraďte sa s odborníkmi alebo ľuďmi, ktorí majú skúsenosti. Buďte bdelí a vnímajte. V prípade elektrosmogu platí: "Nehaste čo vás nepáli!"

ZÁVER: správne umiestnené platničky môžu pomôcť citlivým osobám predĺžiť pobyt napr. v miestnosti so silným EM žiarením a zlepšiť komfort pri práci s PC a v oblastiach so silným elektrosmogom. Obrazovky počítačov takisto niečo vyžarujú, osoby citlivé na EM žiarenie môžu pri práci s PC pociťovať napr. bolesti hlavy, niekedy je situácia zamorenia EM žiarením tak kritická, že vyžarovanie obrazovky PC môže byť pre niektorých ľudí poslednou kvapkou. Vhodné je vylúčiť nekvalitný monitor, citlivosť na technológie regulácie jasu (PWM) a pri práci s PC vždy používať okuliare s filtrom modrého svetla. Wi-Fi routre a bezdrôtové technológie neodporúčame v domácnosti používať vôbec, vždy je vhodnejšie riešiť pripojenie káblom. Hovory cez mobil, mobilný internet a pod. by sa mali používať iba v čase núdze a s najvyššou opatrnosťou - mobil vždy držať od hlavy, najlepšie položiť a používať reproduktor. Ak je možnosť, domácu pevnú linku aj pripojenie na internet riešiť káblom tak, aby ste v maximálnej možnej miere znížili vystavenie tela elektrosmogu. Situácia je z hľadiska zamorenia kritická, určite, ak chceme byť zdraví a žiť v normálnom prostredí, musíme to zmeniť. Každá kvapka zníženia žiarenia môže pomôcť, aj obyčajná káblová myš či klávesnica. Kto vlastní Wi-Fi, zvážiť, či by to nešlo káblom, ale určite je veľmi vhodné vypínať Wi-Fi a mobily aspoň na noc! Mnohí miliardári a lídri IT priemyslu už doma žiadnu Wi-Fi nemajú, poprední experti dnes upozorňujú na riziká žiarenia, napr. bývalý riaditeľ Microsoftu  Frank Clegg:

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

- - -

V súčasnosti nevieme o cenovo dostupnej možnosti ako bezpečne odtieniť bežný byt v meste, ktorý je obklopený mobilnými anténami a Wi-Fi routermi.

Ak by ste o cenovo dostupnej možnosti bezpečného odtienenia bytu vedeli vy, prosíme Vás kontaktujte nás mailom biblikPÍŠZAVINÁČbiblik.sk alebo telefonicky 032 240 00 65. Ďakujeme. Odtieniť byt je pomerne ľahké, vzniká však problém s odrazmi... Človek, ktorý zdroje EM žiarenia a odrazy veľmi citlivo nevníma alebo nemá dostatočné technické znalosti si môže neodborným zásahom (napr. umiestením tieniacej fólie) aj uškodiť. S tienením sme robili desiatky časovo, finančne aj technicky pomerne náročných pokusov a dlhodobých experimentov. Návrh a realizácia kvalitného tienenia niekedy vyžaduje spoluprácu celého tímu ľudí. Prednostné kritérium je váš pocit a nie to, čo ukazuje meranie. V zásade podľa nášho doterajšieho poznania platí, že tienenie formou tieniacich fólií dávať iba tam, kde je to naozaj nevyhnutné, t.j. iba na najkritickejšie miesta. Jeden z jednoduchých spôsobov, ktorý však odporúčame použiť iba ak je to nevyhnutné sme popísali tu. Zatiaľ ako komplexné riešenie vychádza najlepšie možnosť predať byt a nájsť inú lokalitu. Vhodné pri kúpe pozemku, nového domu alebo bytu je zmerať hodnoty EM žiarenia.