DOBRI BOŽILOV: GEORGE SOROS UŽ V ROKU 1993 PLÁNOVAL VYUŽIŤ VÝCHODNÚ EURÓPU NA ÚTOKY PROTI RUSKU, JE TO NA STRÁNKACH JEHO OTVORENEJ SPOLOČNOSTI (+Poznámka Biblik: RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT JE IBA ĎALŠIA VERZIA COVIDIZMU

17.07.2023 12:23

DOBRI BOŽILOV: GEORGE SOROS UŽ V ROKU 1993 PLÁNOVAL VYUŽIŤ VÝCHODNÚ EURÓPU NA ÚTOKY PROTI RUSKU, JE TO NA STRÁNKACH JEHO OTVORENEJ SPOLOČNOSTI  (+Poznámka Biblik: RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT JE IBA ĎALŠIA VERZIA COVIDIZMU

https://ulozto.sk/file/9xtisg9y5r3L/dobri-bozilov-o-planoch-sorosa-a-nato-www-biblik-sk-mp4#!ZGx1ZmR2AwMwZwxjZJVjA2H5ZQRmBRjmpwIxIx84A1WmImV5Mt==

Poznámka Biblik: Rusko-ukrajinský konflikt je iba pokračovaním covidizmu. Umelo vyvolaná a umelo predlžovaná vojna, "kôli" ktorej sa vraj zvýšili ceny palív, energií a potravín, tak ako vraj "kôli" vírusu všetko zatváralo a ničilo - najmä prevádzky domácich podnikateľov!

Táto vojna je vlastne len inou formou lockdownu. Vyzerá to tak, že popri intenzívnej snahe o klimatickú a ekologickú katastrofu a rozprašovaní tých najzákernejších jedov, zlúčenín toxických kovov a plesní (chemtrails) a pravdepodobne kôli absorbcii UV ide aj rozprašovanie biologických zbraní, sa realizuje ešte ďalší plán na vyvolanie chorôb - v súčasnej situácii s mobilnými anténami a satelitmi na balónoch iba málokto má šancu udržať zdravé telo a myseľ. Rozširovanie 5G (nové frekvencie) a ustavičné zvyšovanie frekvencií súčasných sietí (bluetooth a Wi-Fi) a najmä zamorovanie Zeme tzv. satelitnými Wi-Fi sieťami - toto je spôsob, ako vyvolať ďalšiu vlnu chorôb. Ľudia by sa mali modliť, aby Nebeský Otec zakročil, zmietol satanistov zo Zeme a s nimi aby už skončili ich smrtiace chemtrails a aby rádiové zariadenia boli vyradené z prevádzky a definitívne odstránené z miest, dedín aj z oblohy! Aby už na týchto porušených stanistických pedofilných zločincov a vrahov aj s ich narušenými prisluhovačov prišlo, čo si zaslúžia! Dnes sú vo vláde, zajtra budú v pekle - vo väzeniach a pred súdom!

"Nové choroby súvisia s novým elektromagnetickým poľom." cit. Dr. Thomas COWAN

https://otevrisvoumysl.cz/dr-cowan-historie-se-opakuje-5g-koronavirus-viry-nejsou-pricinou-nemoci/

Účinky EM žiarenia na ľudské bunky sú známe - dochádza k fyzickému poškodeniu DNA. Vírusy sú vlastne výlučky poškodených/otrávených buniek. EM žiarenie spôsobuje zlomy na DNA, teda obyčajný mobil, Wi-Fi, bluetooth a mobilné antény spôsobujú fyzické poškodenie:

https://www.youtube.com/watch?v=JrBjQJhHfzk

Buď ľudia pochopia, v akej sú situácii a začnú sa zločincom brániť - odstránenie mobilných vysielačov a zdrojov elektrosmogu z blízkeho okolia - t.j. doma žiadne Wi-Fi (Wi-Fi je vlastne radar, ktorým ľudia poškodzujú seba i susedov) a vyčistiť okolie od mobilných antén. Ak sa k tomuto ľudia dopracujú, rýchlo dôjde aj na stíhanie zločincov, ktorí tieto veci odobrili - napríklad z takzvanej slovenskej vlády Andrej Doležal a ďalší, ktorým hrozí lynč bez súdu, doživotie alebo šibenica, podobne ako nacistickým zločincom za zverstvá páchané počas druhej svetovej vojny.

"Ak by ľudia vôbec niekedy zistili, čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás." George H.W. Bush
"If the people were to ever find out what we have done, we would be chased down the streets and lynched." George H.W. Bush

-   -   -

Súvisiace články / related articles:
"Uvedomte si ľudia, že nastal čas, aby ste boli ticho!" Igor Matovič:
https://www.biblik.sk/news/covidisti-su-coraz-agresivnejsi/
ZAUJÍMAVOSTI O SYMBOLE V / SOMETHING INTERESTING ABOUT THE V SYMBOL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/

EVOLÚCIA: FAŠISTI, KOMUNISTI, COVIDISTI / EVOLUTION: FASCISTS, COMMUNISTS, COVIDISTS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/evolucia-fasisti-komunisti-covidisti/

THE CHURCH OF VIROLOGY / CIRKEV VIROLOGICKÁ
Note Biblik: isn't the faith into "new virus, new waves, and the faint into that "vaccine salvation" similar to a religion?
nie je viera v "nový vírus, nové vlny a spásonosný účinok vakcín..." tak náhodou podobná nejakej sekte alebo náboženstvu?
https://rumble.com/vr9a25-virotologick-crkev-virologie-vyvrac-koronu.html

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!