Dr. ARKADIJ PETROV: NEPRAJETE SI OBNOVIŤ ORGÁN?

26.07.2023 15:04

Dr. ARKADIJ PETROV: 

NEPRAJETE SI OBNOVIŤ ORGÁN?

"Najlepšie sa nám s Igorom darí novorba orgánov. Je to skrátka akýsi div. prichádzajú ľudia, ktorí prišli o ľadviny, ženské orgány, žlčník, o časť pľúc. A my im hovoríme: "Neprajete si obnoviť orgán?" Tak teraz tiež oproti mne sedí muž. Nemá ľadvinu. My: "Neprajete si obnoviť ľadvinu?" To okrem toho, s čím prišiel. Ale taktiež sa sem dostal nie celkom obyčajný človek. Samozrejme že sa sem neohlásil iba na rozhovor. Od niekoho počul, čo všetko sa robí v našom centre. Ale predsa len nie až do tej miery. A tak sa len zavrtel na stoličke. 

"My sme obyčajní ľudia, pre nás je to z oblasti fantastiky. Iste, nebolo by to zlé. Ale financie, sami chápete... Možnosti... Peniaze sú, ale je to relatívne. Chcel by som po etapách, začať niečim jednoduchším. Pocítiť výsledok." 

"Novotvorba sa u nás zaznamenáva. Vyšetrenie ultrazvuk, tomogramy," mierne som pritlačil. 

V poslednej dobe sa mi páči rozprávať sa na túto tému, veď máme stabilné a veľmi príjemné výsleky. 

"Neprivediem lekára k infartku? Medicína je ortodoxná. Akonáhle to uvidia, budú v šoku!" rozvážne podotýka klient.

"To sa stáva. Bola u nás žena. Nič sme jej nepovedali. Proste sme jej z vlastnej iniciatívny nanovo vytvorili ženské orgány. Poradili sme jej, aby išla na ultrazvuk. Ona poslúchla. Doktor uvidel malý uzlík. Predpísal jej preparáty, aby sa jej na maternici všetko vstrebalo. Žena sa opýtala: "Prečo? Maternicu mi odstránili pred 25 rokmi." Obaja mali po tých slovách oči ako tenisové loptičky. Dáma za nami pribehla: "Páni, čo ste mi to natropili?"... My upresňujeme: "A čože, nepáči sa Vám to?" Odpovedá, že sa jej to páči. 

"Zaujímavé!" Predsalen sa potrebujem poradiť. Nejde to predsa za sekundu, že?" váha muž. 

"Možno i za sekundu. Prečo nie?" namietam. Ak by bolo také prianie... Predsa nepochybujete o tom, že z maličkej, takmer nevideteľnej bunky vyrastajú delením veľmi veľkí strýčkovia a tety. Z bunky, ktorá je vidieť iba pod mikroskopom. Kosti sú na mieste, i tkanivá i všetky orgány sú kde majú byť, každý vlások, každý nechtík." 

"Ale človek predsa prechádza evolúciou ešte v časovom úseku." 

Hľa, aký erudovaný klient prišiel" Vie o časovom úseku a určite ešte aj omnoho viac. 

"A tu je to jednoduchšie. Všetko prebieha vo vnútri organizmu. Je v ňom všetko vyladené, sú tu všetky štruktúry obnovy. V DNA je zápis o tom, že orgán musí byť na určitom mieste, je treba iba napovedať organizmu, že inventár nie je úplný. Z DNA sa berie zápis, rozvinie sa hologram. Bunkám sa dá impulz na delenie. Tie začínajú vytvárať orgán presne podľa plánu, ktorý máte v DNA. Proces sa spúšťa podľa programu. Ľadvina vzniká presne taká, ako tá zdravá. Dokoca lepšia, pretože je mladá," pokračujem vo vysvetľovaní. 

"To je predsa klonovanie!" zľakol sa klient. 

"Nie, pretože je to prirodzený vnútorný proces. Získavate to, čo ste mal, odstraňujete svoju poruchu. V čom je podstatný rozdiel medzi tým, čo ste povedali Vy, a tým, čo robíme my? Obnovujeme znova to, čo má v organizme byť. To, čo je mu vlastné. To, čo je jeho prirodzenou súčasťou a netvoríme niečo, čo je tomu podobné. To sú dve rôzne veci.

"Muž sa opäť uvoľnil. Uľavilo sa mu.

"Chápem. Orgán je skutočne môj, keď sa berie z mojej DNA. Keď mi odstránili ľadvinu, vytvorila sa hernia (orig. Kýla - je stav, keď dôjde k patologickému presunu orgánu z jeho prirozeného miesta, pozn. red.)  a vpravo zrejme pečen zabrala uvoľnené miesto. Je to možné napraviť? Pečeň tlačí," sťažuje sa návštevník. 

"Áno, v DNA je všetko zapísané. Všetko je možné obnoviť a uviesť do súladu s Vašim prvopočiatočným plánom. Plán celého Vašeho organizmu vrátane kože je uchovaný v chromozómoch." cit. kniha ARKADIJ PETROV - STVORENIE SVETA 3

 
 
Súvisiace články / related articles:
Dr. ARKADIJ PETROV: OBNOVA A REGENERÁCIA AJ CHIRURGICKY ODSTRÁNENÝCH ORGÁNOV JE DOKONCA AJ NOTÁRSKY OVERENÁ. NIE SÚ TO ZÁZRAKY, ALE NÁSLEDKY SPRÁVNE POUŽITEJ TECHNOLÓGIE BIT

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-obnova-a-regeneracia-aj-chirurgicky-odstranenych-organov-je-dokonca-aj-notarsky-overena-nie-su-to-zazraky-ale-nasledky-spravne-pouzitej-technologie-bit/

Dr. ARKADIJ PETROV: OBNOVA A REGENERÁCIA AJ CHIRURGICKY ODSTRÁNENÝCH ORGÁNOV JE DOKONCA AJ NOTÁRSKY OVERENÁ. NIE SÚ TO ZÁZRAKY, ALE NÁSLEDKY SPRÁVNE POUŽITEJ TECHNOLÓGIE BIT
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-obnova-a-regeneracia-aj-chirurgicky-odstranenych-organov-je-dokonca-aj-notarsky-overena-nie-su-to-zazraky-ale-nasledky-spravne-pouzitej-technologie-bit/

Dr. ARKADIJ PETROV: OČISTA OD PARAZITOV (+Poznámka Biblik: IVERMECTIN AKO POMOC PRI LIEČBE CELEJ PALETY CHRONICKÝCH CHORÔB I KOŽNÝCH OCHORENÍ)
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-ocista-od-parazitov/
GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy)
https://www.biblik.sk/news/grigorij-petrovic-grabovoj-pravoverni-nicitelia-odpoved-predstavitelom-oficialnej-vedy/
LIEČIVÉ KÓDY / HEALING CODES - uložiť ako / save as:
 
 
Dr. ARKADIJ PETROV: BIOINFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE (BIT) AMARÍNOVÝ PAPRSOK
 
5D SLUŽBY - pozri služby BIT:
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!