Dr.Arkadij Petrov: ŠESŤ MILIÁRD BOHOV (+Poznámka Biblik: Vyciťovať existenciu Ducha za myšlienkami je možné napríklad meditáciou:

24.11.2023 13:04

"JA SOM povedal, bohovia ste; 

všetci ste synovia Najvyšieho. 

Ale až do doby takéhoto uvedomenia by ste mali zomierať ako ľudia 

a zažiť taký istý pád ako ten jeden z princov. 

Ó, povstaň Otče, príď súdiť Zem:

po Tvojom spravodlivom súde povstanú tie nové národy!" ŽALM 82

"I have said, You are gods; all of you are children of the most High. Henceforth you shall die like men, and fall like one of the princes. Arise, O God, judge the earth: for thou shalt inherit all nations." Psalms 82 Bible LAMSA

- - -

"Vo všetkých ruských rozprávkach bohatieri, ktorí sa vydávajú na nebezpečné dobrodružstvá, si berú so sebou do šatôčky hrsť rodnej pôdy. A táto rodná pôda sa v určitých okamihoch prejavuje ako spásná. V tom je kľúč k pochopeniu. Rodná zem nás zachraňuje a my ju taktiež musíme v okamihu jej ohrozenia zachrániť. Pretože všetky súčasné nešťastia Zeme vyplývajú z ignorantstva, chamtivosti a ľahkomyseľnosti človeka. Musíme obnoviť počiatočnú dokonalosť Stvoriteľovho plánu a zbaviť ho svojvoľných pokrivení, ktoré sme vniesli do procesu, zneužívajúc svojej príbuznosti s Bohom a slobody, ktorá nám bola od prvopočiatku darovaná. Tá musí byť vymedzená zdravým rozumom a zodpovednosťou za následky vykonaných činov.

Pokiaľ si myslíte, že ste príliš nepatrní a nevýznamní, nie je tomu tak! Šesť miliárd bohov, ktorí zabudli na to, že sú bohovia. Aký kozmický žart! Máme vložené do svojich génov byť tvorcami a stvoriteľmi. Prebuďme tento pocit vlastnej dôstojnosti, požiadajme oň sami seba, spomeňme si na svoj božský pôvod a otvorme sa všetkej plnosti a kráse našej existencie." cit. z knihy Dr. Arkadij Petrov MENTÁLNE ASOCIATÍVNE TECHNOLÓGIE

knihy Dr. Petrova kúpite tu:
https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/

alebo na stránke arkadijpetrov.sk

Poznámka Biblik: cviky Dr. Petrova sú podľa ľudí, ktorí majú výsledky v liečiteľstve zo všetkých náuk najvyššie. Vyššie je už iba Pán Ježiš Kristus, Ktorý iba povedal a stalo sa! Dnes však ľudia robia veľké divy, obnovujú poškodené orgány, v priebehu dvoch hodín zaceľujú zlomeniny, rezné rany miznú pred očami a mnohí iné, čo dosiaľ bolo záležitosťou východných majstrov z dlhoročným tréningom, dnes robia úplne obyčaní ľudia na západe... Áno, je monžé sa naučiť regeneráciu, omladzovanie a ďalšie úžasné a celkom užitočné veci, ale prvoradé je nájsť podstatu svojej existencie, ktorá nie je pozemská! Zdroj Ja nemá žiadne geografické súradnice. Večná, nekonečná Exstencia bez formy, skutočný život, zvrchovaná sloboda, slovami Pána Ježiša Krista "Kráľovstvo Nebeské". Čo cennejšie je možné na Zemi hľadať, než Kráľovstvo Nebeské - Večný Život, Ktorý nemá nič spoločné s prebývaním v tele ani so žiadnou formou. K tomu je potreba  úplná Jednota s Nebeským Otcom. Vyciťovať existenciu Ducha za myšlienkami je možné napríklad meditáciou:

MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/
PAUL BRUNTON: ROZHOVOR S DUCHOVNOU HLAVOU MOSLIMOV (Jeho Eminencia Šejk Mustafa el Maraghi)
https://www.biblik.sk/news/paul-brunton-rozhovor-s-duchovnou-hlavou-moslimov-jeho-eminencia-sejk-mustafa-el-maraghi/
MAHARIŠI Z ARUNÁČALY: NAJVÄČŠÍM OMYLOM ČLOVEKA JE VERIŤ, ŽE JE SVOJOU PRIRODZENOSŤOU ZLÝ, SVOJOU PRIRODZENOSŤOU SLABÝ. KAŽDÝ ČLOVEK JE VO SVOJEJ SKUTOČNEJ PRIRODZENOSTI BOŽSKÝ A SILNÝ.
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-najvacsim-omylom-cloveka-je-verit-ze-je-svojou-prirodzenostou-zly-svojou-prirodzenostou-slaby-kazdy-clovek-je-vo-svojej-skutocnej-prirodzenosti-bozsky-a-silny/
Dr. EDUARD TOMÁŠ: ZAVRŠENÍ
STUPNICA VEDOMIA, KTORÚ SPOMÍNA MIREK VOJÁČEK JE TU:
Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)
https://www.biblik.sk/news/dr-david-hawkins-poznamka-ku-krestanskej-biblii/

DUCH V TĚLE MÉHO DÍTĚTE / CHILDREN'S PAST LIVES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/duch-v-tele-meho-ditete-childrens-past-lives/

MIREK VOJÁČEK: MEDITÁCIA - CESTA AKO SA DAŤ DO KĽUDU A ZAČAŤ SI VŠÍMAŤ VECI (+Poznámka Biblik: Z NAJJVYŠIEHO HĽADISKA VÔBEC NEEXISTUJE SVET, KTORÝ ČLOVEK VNÍMAL PREDTÝM, NEŽ OBJAVÍ VNÚTORNÉ TICHO Ja
https://www.biblik.sk/news/mirek-vojacek-meditacia-cesta-ako-sa-dat-do-kludu-a-zacat-si-vsimat-veci/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!